40 šokantno dobrih tetovaž za moške

Ta izklesan obraz.

avtor Jefree

(Fotografija: Jefree)

Vedno sem bil velik oboževalec klasične umetnosti, zato je verjetno toliko tega na mojih seznamih. Ta del je ustvaril priznani Jefree Naderali in njegov igriv slog vključuje v tisto, kar bi lahko veljali za najstarejšo obliko umetnosti.

Ta kos prsi.

prek Desthexa

(Fotografija: Desthex)

Urejen kaos se zdi primeren način za opis tega razgibanega prsi. Ko prikrijete tetovažo, je običajno glavni cilj, da jo v celoti odstranite. Toda dejstvo, da ta del še vedno razkriva sledi osnovnega dizajna, ne da bi pri tem žrtvoval estetiko novega dizajna, pove veliko.

Ta del vratu.

avtor Raffael Fernandes

(Fotografija: Raffael Fernandes)

Če imate pogum, bo nekaj v skladu s tem harmoničnim vratom zagotovo pritegnilo pozornost, podobno slavnim, kamor koli greste. Seveda boste morali brado obrisati za največjo izpostavljenost.

Ta valovanje.

avtor Okan

(Fotografija: Okan)

Novi in ​​ustvarjalni modeli so zame vedno najbolj impresivni. Ta čista in preprosta geometrijska oblika daje drzno izjavo, hkrati pa predstavlja samo utelešenje sodobnega oblikovanja.

Te podrobnosti.

Avtor: Balazs Bercsenyi

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Večina Balazsovih modelov je super umetniških in abstraktnih, kar mu omogoča, da vključi toliko zanimivih elementov. Ta del podlakti posnema zapletenost tiskanega vezja, hkrati pa doda očarljive naravoslovne poudarke.

Ta geometrijska oblika.

avtor Nokis

(Fotografija: Nokis)

Te tetovaže niso nekaj, s čimer se srečujete vsak dan. Pravzaprav se mi zdi, da še nikoli nisem videl tako drznega dizajna osebno zunaj dogodka v industriji. A to vas ne sme ustaviti pri izražanju z zanimivim in edinstvenim kosom črnila.

Za vedno.

avtor Julim

(Fotografija: Julim)

Na tej sliki je veliko omembe vrednih modelov, vendar je najbolj privlačen nedvomno velik del besedila. Berlinski umetnik Julim ustvarja številne različice teh valovitih modelov pisav, ki so precej edinstvene.

Ta geometrijski rokav.

avtor Caco Menegaz

(Foto: Caco Menegaz)

Polni rokav je uspešnica industrije body art. Neskončne ustvarjalne možnosti in enostaven prikaz, rokav je nujen za vse ljubitelje črnila. Ta geometrijski rokav je dobro uravnotežen in poln fascinantnih podrobnosti.

Ta zemljevid sveta.

avtor Mark Ostein

(Fotografija: Mark Ostein)

V današnjem času so potovanja po svetu sanje, ki so jih mnogi spremenili v resničnost. Zaradi eksplozije vsebin, povezanih s potovanji, v družabnih medijih smo trenutno priča svetovnemu potovanju. Kar je navdihnilo ogromno tatujev, podobnih zgornji.

Ta lev.

avtor Parvicx

(Fotografija: Parvicx)

Lev tetovaže je deset centov. Toda kot dokazuje ta primer, to ne pomeni, da ne morete dobiti nekaj svojega izvirnega in edinstvenega. Tradicionalne tetovaže leva so kul, vendar se lahko umetniku malo umetniške svobode res izplača.

About the author