54 tetovaž, ki jih vsak fant potrebuje

54 tetovaž, ki jih vsak fant potrebuje

Ker je včasih preprosto težko ustvariti popolno tetovažo iz nič, tukaj je 54 neverjetnih modelov tetovaž, ki bodo nedvomno navdihnili vašo naslednjo tetovažo.

Ta očarljiv geometrijski kos prsi.

Geometrijski kos prsi podjetja Xnazax

Obstajajo deli pogovorov, potem pa še tole. Če iščete razlog, da nikoli več ne oblečete srajce, ne glede na podnebje ali kraj, bi ta tetovaža zagotovo upravičila, da si slečete srajco tudi v najbolj neprimernih časih. Konec koncev bi se kdor koli, ki bi se pritožil, nedvomno ujel v očarljiv urok vse te dotwork dobrote in vam popolnoma pozabil razložiti, zakaj hoditi brez majice v cerkev ni sprejemljivo.  (Fotografija: Xnazax)

Ta fotografija s stroboskopom.

Fotografija stroboskopa Balazsa Bercsenyija

Na prvi pogled je ta kos videti kot rentgen človeške hrbtenice, vendar ne, to je fotografija s stroboskopom! Morda ga boste morali pogledati, a očitno je to nekakšna fotografija, ki vam daje kul podobo sledilca, kot je zgornja. Seveda bi bila takšna zasnova za večino od vas nedosegljiva, glede na to, da je Balazs dejal, da je to njegov najbolj zahteven kos doslej in je verjetno eden izmed petih najboljših umetnikov tetovaž na svetu, ko gre za podrobne zasnove, kot so tisto zgoraj. (Foto: Balazs Bercsenyi)

Ti trakovi.

Trakovi Mathieu Kes

Zdaj pa na naš najljubši dizajn na seznamu. Če ste pogost bralec, potem veste, da imam rad preproste modele s čistimi in čistimi linijami. Jaz sem delno naklonjen takšnim modelom, ker so dejansko dosegljivi, v nasprotju s številnimi lepimi, a hkrati zelo težkimi modeli na seznamu, ki jih je morda polna roka ljudi na planetu sposobna ponoviti.   (Fotografija: Mathieu Kes)

Ta vrtljivi poltonski portret.

Vrteči se poltonski portret Igorja Igoryoshija

Lani smo sestavili seznam, namenjen oblikovanju poltonskih tatujev, vendar se na tem seznamu prav nič ni približalo genialnosti tega vrtinčnega portreta.  (Foto: Igor Igoryoshi)

Ta rokav je v teku.

Rokav v izdelavi Jun Cha

Glede na to, da ta rokav niti ni dokončan in razmišljam le o tem, kdo kupuje ledvice in ali obstaja kakšen način, da dobim reze na smešno dolgem čakalnem seznamu Jun, mislim, da je varno reči, da je gospod Cha moj najljubši tetovator na čas te objave. Njegov klasični slog teče tako gladko, ne pusti ničesar na mestu.  (Fotografija: Jun Cha)

Ta zlomljena steklenica.

Zlomljena steklenica Paweł Indulski

Ta roka z razbito steklenico ne vidite vsak dan. Pawellovo delo predstavljamo že kar nekaj časa in nikoli se ne naveličamo, da poiščemo njegovo stran na Instagramu za njegove najnovejše in najboljše modele. Obstajajo tetovaže z dotwork in potem so tetovaže dotwork. To je slednje. (Fotografija: Paweł Indulski)

Ta igralna karta.

Igralna karta Carin Silver

Eden od dveh na seznamu. (Fotografija: Carin Silver)

Ta glif trikotne galaksije.

Glif trikotne galaksije, Paulo Victor Skaz

Kar zadeva tetovaže, moški običajno spadajo v dve kategoriji. Tisti, ki se objemajo barve in tisti, ki se je izogibajo. Za vse tiste, ki iščete barve, je to vaša naslednja tetovaža. Popoln trikotnik z zapolnitvijo galaksije. Ali kako drugače si ga razlagate.  (Foto: Paulo Victor Skaz)

Ta dotwork diamant.

Dotwork diamant in tetovaža krone Sara

Čeprav se zdi, da imajo vsi letos nekaj za krone, je dotwork diamant daleč najbolj impresiven kos na roki tega fanta. Nekaj ​​brezhibnih linij, popolne simetrije in senčenja s pikami, ki samo prosi, da bi jih cenili. (Foto: Sara)

Te tigraste oči.

Tigrove oči Turan Art

Ko govorimo o tetovažah, ki pritegnejo pozornost, me zanima, koliko ur bo ta tip držal roko v tem položaju, da bodo ljudje občudovali njegovo tetovažo, preden bo vse povedano in storjeno? Prejšnji mesec smo naredili seznam, posvečen tetovažam tigra in predstavljenih je bilo več kot nekaj tovrstnih modelov “tigrovih oči”. (Foto: Turan Art)

About the author