60 navdihujočih idej za tetovaže za moške z ustvarjalnim umom

60 navdihujočih idej za tetovaže za moške z ustvarjalnim umom | TattooBlend

Na kateri koli dan se po vsem svetu črpa neskončno veliko tetovaž. Mogoče kača, nekakšen geometrijski vzorec ali par rok, ki molijo. Kako so se ti modeli v vsakem primeru razlikovali, vendar lahko rečemo, da je na oblikovanje vplivalo nekaj, morda skica ali morda celo druga tetovaža, ki jo je posameznik videl že prej.

Zato je tako pomembno, da se čim bolj kreativno izpostavite, preden se odločite za končno obliko. Če imate internetno povezavo in imate vsaj eno dobro oko, bi morala biti odločitev o eni sami zasnovi herkulovska naloga – zato se verjetno večina ljudi ne more ustaviti le pri eni tetovaži.

V neskončni enostranski bitki med možgani, polnimi nujno potrebnih modelov tetovaž, in platnom z omejenim prostorom je končni rezultat običajno kompromis. Ampak to je del zabave. Postopek oblikovanja je vedno najbolj vznemirljiva in najmanj boleča faza postopka tetoviranja. Spodnja galerija vsebuje 60 fotografij brezhibno izvedenih in uber-kreativnih modelov tetovaž na moških. Upamo, da vam bo ta članek pomagal pritegniti ustvarjalne sokove.

Ta tricep tat.

avtor Maks

(Foto: Maks)

Ta očarljiv vzorec.

Očarljiv vzorec Balazsa Bercsenyija

(Foto: Balazs Bercsenyi)

Zjutraj, opoldne in…

Zjutraj, opoldne in .... avtorice Ewa Sroka

(Foto: Ewa Sroka)

Kateri so trenutno najbolj vroči modeli tetovaž za moške? To bi bilo odvisno od tega, koga ste vprašali. Medtem ko akvarelni in skicasti slogi vedno pritegnejo veliko pozornosti, mnogi vrhunski umetniki izdelujejo čoln enojnih igel. Tudi umetniki, ki se običajno ne ukvarjajo s slogom, začnejo eksperimentirati. To je samo po sebi znani znak priljubljenosti in trenutno povpraševanja. Toda lepota in zapletenost tehnike enojne igle sta bili deležni enake količine skepticizma, ki je pogosto povezan z oblikovanjem akvarelov. Ko se tetovaže starajo, se zameglijo. Njihovi robovi postanejo nekoliko mehkejši in tisto, kar je bilo nekoč v osupljivem fokusu, postane nekoliko bolj mehko. Ker so ti slogi na prizorišču relativno novi in ​​se opirajo na celovitost svojih tankih robov, kot je kot britvica, ne moremo biti prepričani, kako bodo zdržali s časom.

Ta iztegnjen kos noge.

Črno -siva črnilna noga Jun Cha

(Fotografija: Jun Cha)

Ta tetovaža Step Brothers.

Tatoo Step Brothers avtorja Mike DeVries

(Fotografija: Mike DeVries)

Ta kompas.

Kompas na podlakti, Turan Art

(Foto: Turan Art)

Ta roka hamsa.

Hamsa tattoo roke Jean Alvarez

(Fotografija: Jean Alvarez)

To drevo.

Tattoo na drevesu Jean Alvarez

(Fotografija: Jean Alvarez)

Kot boste kmalu opazili, na seznamu ni plemenskih tetovaž. Nekoč je bilo videti, da je bilo 50 odstotkov vseh tetovaž, napisanih na moških, plemenske narave. Toda v novejši zgodovini so plemenske tetovaže postale redke. Nikoli ne bomo vedeli, ali so šli iz mode ali pa so preveč pogosti za Instagram in Pinterest.

Ta osupljiv rokav.

Blackwork rokav znamke Darkside

(Fotografija: Darkside)

Ta kozmična zasnova.

Kozmično oblikovanje tetovaže Tayfun Bezgin

(Foto: Tayfun Bezgin)

About the author