80 smešno kul tetovaž za moške

80 smešno kul tetovaž za moške

Torej, bratje, spet je to čas. Čas je, da si ogledate nekaj naših najljubših tetovaž, ki si jih boste po vsej verjetnosti želeli. Slab.

Čeprav je vznemirljiv in spodbuja k razmišljanju, proces pridobivanja nove tetovaže vsebuje eno pomembno opozorilo. Morali boste biti odločni. To pomeni, da se bo vedno pojavil boljši dizajn ali ideja, ne glede na to, kaj počnete, zato se lahko odločite in se je držite, če je razlika v tem, ali imate ali nimate novega tetovaža.

Torej, kaj mora fant narediti, da naredi najbolj epsko tetovažo v človeški zgodovini? No, če bi vedeli odgovor na to, si ne bi imeli ime nekdanjih punc tetovirano na gležnju. Če pa se res želite potruditi, so ti tetovatorji uspeli ustvariti nekaj precej dobrih kandidatov.

Ta volk v gozdu.

Volk v gozdu Barta Janusa

Če iščete izrazit del podlakti, vam ne bo treba iskati daleč navdiha. Čeprav ima moja babica isti dizajn natisnjen na odeji, ki je trenutno obešena nad njenim plastičnim kavčem, menim, da je varno reči, da je videti bolje v črnilu.  (Foto: Bart Janus)

Ta podroben kos podlakti.

Podroben kos podlakti Davida

Abstraktni modeli, sestavljeni iz geometrijskih oblik in simbolov, so v zadnjem času dobili veliko črnila. Ne glede na to, ali so uporabljeni za poudarjanje teme ali kot samostojna funkcija – tako kot v zgornjem dizajnu – njihova zapletena narava močno izboljša celotno kompozicijo.  (Fotografija: David)

Ta osupljiv kos džungle.

Čudovit kos džungle Oscarja Akerma

Uradno je. Oscar Akermo je naš najljubši umetnik tetoviranja in to je njegov najbolj zmagoslavni dizajn leta 2016. Izgleda, da se v Bang Bang dobro ujema. Čeprav nas je vsekakor izločil iz igre, pomislite na 500 udarcev na uro, lahko še vedno sanjamo, kajne?  (Fotografija: Oscar Akermo)

Ta dotwork bojevnik.

Dotwork warrior tattoo avtorja Frank Carrilho

Frankovo ​​delo spremljamo že kar nekaj časa in čeprav se nikoli ne oddalji od svojega podpisnega sloga, nas še vedno uspe presenetiti s svojim talentom in ustvarjalnostjo. Če vam je všeč to, kar vidite tukaj, obiščite Franka na Instagramu. Njegov portfelj je zelo lep.  (Foto: Frank Carrilho)

Ta zadnji kos Aztekov.

Azteški zadnji del Fin Tattoos

Če bi bili starodavni azteški bojevnik, bi to pokrivali celo telo. Kar zadeva plemenske tetovaže, ta oblika v naših mislih izstopa kot nekaj edinstvenega in posebnega, če ne za nič drugega kot briljantna postavitev in izvedba. (Fotografija: Fin Tattoos)

Ta črno -siva črnila iz japonskega prsi.

Japonski prsni koš v črni in sivi barvi, Zhanshan

Zgodovina japonskih tetovaž je fascinantna. Skozi zgodovino so japonske tetovaže predstavljale različne družbene statuse – odvisno od tega, katera dinastija je bila takrat na oblasti. Od kriminalnega podzemlja do najbogatejših trgovcev je japonska kultura tetoviranja tako raznolika kot skrivnostna. (Fotografija: Zhanshan)

Tupac.

avtor Inal Bersekov

Brez besed. (Foto: Inal Bersekov)

Ta nora kul pot.

Noro kul sprehajalna pot od Uncla Paula Knowsa

Moški, ki si tetovirajo, običajno spadajo v eno od dveh kategorij. Tisti, ki iščejo nekaj epskega in ekstravagantnega, in tisti, ki iščejo edinstven kos, ki je hkrati čuden in kul. Ta tetovaža spada v obe kategoriji. Vsekakor je ustvarjalen in edinstven, a tudi privlačen in ekstravaganten.  (Fotografija: Uncl Paul Knows)

Ta beli jelen.

Ustvarjalna tetovaža jelena Balazs Bercsenyi

Umetniki v Bang Bangu imajo sposobnost ustvarjanja tetovaž, ki so zaradi pomanjkanja boljše besede neverjetne. In z imenom, kot je Balazs Bercsenyi, ne mislimo, da bi lahko kdajkoli postali kaj drugega kot svetovno priznani umetnik, sploh ni bila možnost. (Foto: Balazs Bercsenyi)

Ta zbledeli vzorec.

Zmanjšanje vzorca Ivana Androsova

Vsi smo intuitivno pretreseni zaradi ponavljajočih se vzorcev, še posebej, če so tako kul kot ta kubična geometrijska oblika. Izdelan v slogu dotwork, ta kos podlakti nas je očaral od zapestja pa vse do najtemnejšega vogala.  (Foto: Ivan Androsov)

About the author