Frizura z visokim bledenjem: najboljše ideje za moške leta 2021

Visoka zbledeča frizura je, ko se stranice in hrbet obrijejo krajše, začenši bližje vrhu glave. Ta priljubljeni trend las pri moških se je izkazal za drzen način, da s svojimi lasmi naredite izjavo.

Zbledela frizura, ki jo nosijo hollywoodski kraki Zayn Malik, Brad Pitt, Justin Timberlake in Justin Bieber, je namenjena moškim, ki želijo vso pozornost usmeriti na lase na vrhu.

High Fade vs Low Fade

Visoke blede odlikuje mešan obrit rez, ki se začne pri templju ali nad njim. Nizko bledenje pa se začne na centimeter ali manj nad ušesi.

Obstaja cel kup trendovskih moških odbitkov in pričesk, ki jih lahko dvignete z visokim zbledelim krojem – buzz cut, gladek hrbet, faux jastreb, posnetek, man bun in še veliko več. Pred odhodom v brivnico boste zagotovo imeli na voljo dolg seznam možnosti.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te fotografije najbolj priljubljenih idej za frizuro z visokim bleščanjem!

High Fade Comb-Over

High Fade Comb-OverInstagram @victor___sosa

Trendovski česen z bleščanjem kože spominja na umetnega jastreba, ki ga vse definira trda linija. Frizura z visokim bledenjem zaokroži obraz in še bolj poudari česanje.

High Fade with Dreads

Visoko bledenje z grozoInstagram @kingro_thebarber

High fade with dreads je sodoben slog spin to dreadlock. Ta kroj je namenjen moškim, če imajo težave s strahom, ki jim pade na vrat, ali če imajo preveč las, vendar jih ne želijo skrajšati. Dala vam bo vse, kar iščete, in zelo elegantna, če je povezana s dreadlocks.

High Fade + Fringe

Visoka fade + robInstagram @nunez.the.barber

High fade + fringe vključuje striženje blizu glave, ob straneh in zadaj ter nad črto na sredini. Oblikovanje las z obrobjem, ki se spušča naprej s topo črto ali teksturiranjem, zmehča višino čela. Lahko doda strukturo mehkejši obliki obraza ali zmanjša kote za močno konformacijo.

High Fade + Slick Back

Visoko zbledelo + gladek hrbetInstagram @kieronthebarber

Lasje z visoko zbledelostjo in gladkimi hrbti dobro delujejo pri moških z dolgimi obrazi, saj dobro dopolnjujejo glavo in obliko obraza. Poleg tega je oblikovanje hitro in enostavno. Ta gladek hrbet in je ob straneh zbledel s kože, ki je bila visoko v elegantnem vrhu. Vzdrževanje tega sloga je relativno nizko. Dobra pomada vam bo omogočila zadrževanje ves dan.

Curly High Top with High Fade Haircut za afro

Curly High Top with High Fade Haircut za afroInstagram @max_dossantos

Črni moški uživajo v tem lepo ohranjenem bleščečem videzu, saj še bolj poudari njihove afro kodre z vso lahkotnostjo izginotja okoli glave. Čista postavitev in enostavno vzdrževanje bi dopolnilo tudi paket tega visokega vrha z visoko fade pričesko!

High Fade Pompadour

High Fade PompadourInstagram @javi_thebarber_

Ta visoki zbledeči pompadour nam pove, da če vse drugo ne uspe, ga morate samo pomponati s širokozubnim glavnikom s svojimi srednje dolgimi lasmi. Visoki zbledeči rez se ujema z daljšimi lasmi, kot je sodobni pompadour na vrhu, in naredi lepo gradacijo s striženimi stranmi, obritimi s ščipalko.

Visoko in tesno bledenje

Visoko in tesno bledenjeInstagram @topgun_stolitsa_solntsevo

Tako visoka in tesna frizura, vezana na kožo, ustvari plešasti videz, zaradi česar je vse videti lepo. Tako visoko in tesno izginjanje dodaja kontrast, če ga nosite z ostro linijo okoli lasišča. Ta kul obrezan kroj je videti tudi na nizki stopnji, če je to vaša stvar. Slog z nizkim vzdrževanjem je vedno dobra pot, še posebej za vojake.

Višje bledenje na kodrastih laseh

High Fade na kodrastih lasehInstagram @ourbarberliv

Ostro rezilo je potrebno, da bo tako elegantno zbledelo kodrasto! Dopolnitev visokega bleščanja kože s kodrastimi lasmi bo zagotovo dodala poudarek naravni teksturi las.

Visoko zbledelo rezanje s stranskim delom

Visoko zbledelo rezanje s stranskim delomInstagram @dionkhodabakhsh

Ta frizura na stranskem delu je prava izbira za moške frizure z visokim bledenjem. Stilist Dion je natančno zbledel, kar je poudarilo oblikovanje račjih repic. Pri tem visokem zbledenju z delom je res super, kako vsestranski je, saj se lahko igrate z različnimi slogi z lasmi na vrhu.

Zmanjšanje pri visoki temperaturi

Zmanjšanje pri visoki temperaturiInstagram @yaron_suissa

Kar je dobro pri izginjanju pri visoki temperaturi, je, da postopoma spreminja dolžino las tako gladko, da doseže zadnji del glave. Zaludnice dodajo kontrast izbledelemu območju in povežejo celoten videz skupaj.

Špičasti lasje z visoko plešavostjo

špičasti lasje z visoko plešavo bleščanjemInstagram @k_guuimaraes

Naj bo ravna in enostavna, s čisto visoko plešavostjo, ki gladko teče okoli glave. Seznanite ga s pikantno teksturo, da dosežete eno od tistih razburljivih pričesk z visokim bledenjem, ki jih je vredno razmetati!

High Skin Fade Faux Hawk

High Skin Fade Faux HawkInstagram @omargadier_78

Prosite za nič na britvici, da dosežete tako visoko bleščanje kože ob straneh, medtem ko imate na vrhu kratko, gosto obrobo. Dodani obrisani lasje na visoki fade z umetnim jastrebom, kot je ta, lahko naredijo priložnostni videz edinstven.

High Fade z dolgimi lasmi in trdim delom

High Fade z dolgimi lasmi in trdim delomInstagram @fernandadiniz_barber

Ta visok zbledeč rez daje glavi bolj zaobljen videz, medtem ko quiff ohranja območje, ki ga je mogoče prosto oblikovati. Prosite svojega frizerja, naj počisti robove na strani glave, ko imate visoko bledenje z dolgimi lasmi na vrhu, kot je ta. Ko gre za izdelke za lase, s preprosto mat pomado ne morete zgrešiti.

Quiff z visoko bledo linijo

Quiff s funkcijo High Fade in linijoInstagram @abbas_ahmadifard

Kul odbitki, kot je ta visoka zbledelost s quiffom, niso za vsakega fanta. Kaj lahko še dodate na videz normalnemu izginotju? Zelo elegantna, geometrijska linija britvice in česano umetno bleščanje jastreba!

High Fade Undercut

High Fade UndercutInstagram @alifade22

Visoko zbledeli slog je bolj poudarjen s podrezom. Teksturirani lasje spominjajo na lahkega mohawka za zelo raznoliko zbledelo podrezovanje.

High Fade na kratkih laseh

High Fade na kratkih lasehInstagram @bryanchirinos

Če brada ne pove vsega, potem je to višje bledenje na kratki frizuri umetniško delo. Stil gladkega izginotja, ki čisti ušesno površino vseh las, hkrati pa ohranja debele lase, oblikovane na ravnem vrhu. To je zelo čist rez, ki potrebuje samo profesionalca, ki zna uporabljati svoje trimere.

Zmanjšanje z visokim zožanjem z del

Zmanjšanje z visokim zožanjem z delInstagram @thestraightedgebarberuk

Za vse oblike ostrih robov zunaj poskusite s tem visokim zoženjem, da posnemate bolj zaokrožen videz. To je zelo profesionalen slog. Če želite nekaj bolj robustnega, pojdite z urezanimi lasmi. To je eden bolj priljubljenih stilov za fante pri 30 -ih.

Allen pravi, da ta visoka zbledelost z zožanjem potrebuje več vzdrževanja kot večina drugih stilov, zato bodite pripravljeni porabiti več časa za oblikovanje las.

High Drop Fade

High Drop FadeInstagram @jlb_manitas

Zbledelost te frizure je njen največji potencial, pravi brivec Jorge Luis Barranco iz Kalifornije. “To je lepo zbledelo visoko padanje. Zaradi ostrine in sloga je oster, kot pravi, “pravi Barranco.

Oblika obraza za to frizuro mora biti ovalna, okrogla ali podolgovata. Ta frizura mora biti vedno kratka in gladka, da izgleda ostro. Frizuro priporočamo enkrat tedensko.

About the author