Odpadanje fade: 29 odličnih načinov, kako fantje to zbledijo

Frizura z izpadanjem je igra klasičnega zbledenja, podobna zbledenju kože, ki se spusti za uho in ustvari obliko loka, hkrati pa ustvari edinstven odsek. Začne se od templjev in pade, ko se konča za ušesi navzdol do tilnika in običajno poteka s ščipalkami. Ta vrsta izginotja daje moškemu odtenku svež značaj v primerjavi s klasičnim zbledanjem.

Ta trendovska zbledelost posebej laska moškim z okroglimi in kvadratnimi obrazi z lepo in celo ukrivljeno obliko, kar vam daje lepši zaključek!

Styling Drop Fade odbitki

Oblikujte lase, kakor želite – počistite jih nazaj za eleganten videz, jih zmešajte za odlično teksturo ali jih združite s podrezano! Ta rez lahko kombinirate s fohawki, pompadours, odklopom, podrezi in drugimi slogi. Zaradi naravne razsežnosti, ki jo dodaja kateri koli vrsti frizure, nikoli ne zagleda.

Pred naslednjo frizuro si oglejte te drogirane fotografije strižnih kapljic:

Drop Fade za kratke lase

Drop Fade za kratke laseInstagram @barber_sergio97

Ukrotite lase še veliko bolje z močno spuščenimi zbledelimi stranicami navzdol za ušesi. Ta sodoben videz vas bo zagotovo spremenil v vrhunski kos.

Stransko pometani lasje z izpadanjem

Stransko pometani lasje z izpadanjemInstagram @anthonythebarber916

Stransko pometani lasje z izpadanjem so formalno, a elegantno striženje, ki bi ga morali upoštevati vsi zaposleni moški. Ob strani in na zatilju imata čist obris, ki se brez težav zlije s srednje dolgimi lasmi. Ustvarja popolno priložnost, da se vrh gladko položi, ko se ponese na stran.

Kratek ploski top z izrezanim krojem

Kratek ploski vrh z izrezljanim krojemInstagram @tapacert

Razmislite o kratkem ploskem vrhu s kapljicami, ki bledijo, za moške z afro lasmi, ki želijo ohraniti svojo zadostno dolžino. Povišana oblika tesno prilega koži, zbledi v daljšo dolžino, da lase še dodatno dvigne. Zavedajte se, kako ta slog zahteva visoko vzdrževanje in dnevno oblikovanje. Pogovorite se s svojim stilistom za strokovne nasvete za dobro vzdrževanje in oblikovanje reza.

Francoska rastlina pade

Padec francoskega pridelka zblediInstagram @_barcasso_

Francoski padec pridelkov je trendna evropska pričeska, ki se podaja po vsem svetu. Dolgi posekani posekani lasje segajo naprej, medtem ko z nizkim padcem zbledi, da se vse skupaj zvrne. Presenetljivo je, da je to slog z nizkimi stroški vzdrževanja. Neurejen vrh francoskemu padcu pridelka ne odvzame impresivne možnosti za vse mlade odrasle.

Drop Fade in Disconnected Undercut

Drop fade in odklopljen undercutInstagram @sky_salon

Drop fade in odklopljen undercut sta dva ostra stila v enem rezu. Drop fade se razlikuje od tradicionalnega fade. Tradicionalna zbledelost je enakomerno mešana ob straneh, medtem ko se zbledenje začne sredi templja in pade, ko se približate O-kosti. Odklopljena podreza popolnoma loči stranice in vrh z ločitvijo obeh dolžin na delnem grebenu. Stil moški vseh starosti in življenjskega sloga lahko rock!

Drop Fade z resicami

Drop fade z resicamiInstagram @nunez.the.barber

Izpadanje kapljic z obrobjem je nadomestni zasuk v klasični zbledelosti. Izpadanje kapljice sledi obliki srca na lasišču. Spusti se nizko in ustvari obliko loka nad ušesom in okoli krošnje, s čimer poudari naravne obline glave. Izpadanje kapljic daje naraven učinek. Razorova tekstura na vrhu in teksturirana tekoča resica se dobro ujemata s čistimi in kratkimi stranicami.

Drop Fade z delom

Drop Fade z delomInstagram @mr.haiirstylist

Odpadki z ločenim padcem so priljubljena izbira sodobnih gospodov. Daje vam izjavo o izpopolnjenosti in spolnosti hkrati. Ločitev kapljic zbledi je zelo pomembna, saj močno vpliva na slog.

Sharp Drop Fade High Top

Sharp Drop Fade High TopInstagram @keonthebarber

Visokokakovostni odbitki z izpadanjem se dopolnjujejo z lepo obritimi stranicami za lepši zaključek. Ta padec z ravnim vrhom je odličen primer, kako se lahko na bolj eleganten način razmetate.

Drop Fade za dolge lase s kodri

Drop Fade za dolge lase s kodriInstagram @besthebarber

Moški in brivci pri tem slogu kapljanja občudujejo, kako odlično poudari vrh glave, še posebej, če imate dolgo in teksturirano grivo.

Mid Drop Cut

Mid Drop CutInstagram @mosscvtz

Dajte resnično klasičen videz kapljicam z bleščanjem za resnično čist videz! Rez se enakomerno zbledi od templjev navzdol do zatilja in odlično poudari zgornje lase in brado. To je ena izmed enostavnejših moških pričesk, ki jih boste videli.

Top Fade z ravnimi lasmi

Top Fade z ravnimi lasmiInstagram @40_the_barber

Odklopite svojo debelo grivo s hipsterske brade z ostrim padcem kože, kot je to storila Barber Leonel za to pričesko z bleščanjem. To je sladek primer tega, čemur bi rekli, da senca zbledi.

Faux Hawk Drop Fade

Faux Hawk kaplja zblediInstagram @the_barber_sensei

Z ostro postavitvijo dvignite to elegantno kapljico Fohawk na precej višjo raven! Kontrast deluje elegantno s kratkih strani, spredaj in zadaj glave. Resnično pomaga, da je moška frizura za izpadanje bolj zaželena.

Teksturirano zgornje in spuščeno bledenje z odklopom in oblikovanjem

Teksturirano zgornje in spuščeno bledenje z odklopom in oblikovanjemInstagram @nunezthebarber

Za bolj močne odbitke z izpadanjem moških se lahko odločite za hladno obrito obliko las z vašimi čistimi stranicami. Odlično deluje predvsem s teksturiranimi lasmi.

Za oblikovanje kapljice z tako teksturiranim vrhom bi potrebovali gel ali kremo za salon.

Spustite Fade Afro

Spustite Fade AfroInstagram @almilijoni

Odstranite nekaj nepotrebne teže s svojih obsežnih las, tako da bodo vaše stranice zbledele. Ta rahlo vzdržljiva pričeska zlahka dopolni tiste, ki imajo na vrhu dolge teksturirane lase.

Drop Fade Undercut

Drop Fade UndercutInstagram @ayozecastellano

Presenetite se nad temi epskimi špičastimi lasmi, ki jih hladijo te nizko obrijane stranice s kapljico kože. Seznanite se z brado, da dopolnite videz slabega fanta!

Zmanjšanje nizkega padca

Zmanjšanje z nizkim padcemInstagram @az_barber87

Naj tekstura govori! Ta slog z nizkim padcem popolnoma izniči robustnost vaših las s kontrastom, ki ga zagotavlja.

Wavey Drop Fade Look

Wavey Drop Fade LookInstagram @itsbarberblack

Tukaj je rez z izpadanjem, ki je tudi odličen način, da izrastete rez. Vzorec odbitkov z bleščanjem je videti najbolje, če so poudarjeni s čistimi stranicami in hrbtom. Ta je izbira z nizkim vzdrževanjem.

Izpadanje plešaste kože s stranskim delom

Bald Drop Skin Fade s stranskim delomInstagram @razvanicola

Povečajte svoj kul slog in odpravite stranske opekline s tem čistim in poliranim odklopljenim slojem kapljanja s stranskim delom. Lase razčesajte navzgor in jih držite s svojim najljubšim izdelkom, zato je dobro, da se odločite za to frizuro za moške, ki zbledi!

Česanje čez pričesko z izpadanjem

Česanje čez pričesko z izpadanjemInstagram @rex97cuts

Če imate debele lase in želite hkrati izgledati negovano in elegantno, je ta čeden glavnik z bleščanjem najboljši način! Ta stranski ločitev je ena od mnogih različic, ki jih lahko ustvarite, če imate na vrhu dolge lase.

Ne zanima, da kapljanje zbledi? Oglejte si te fotografije idej za frizuro z nizkim bledenjem.

Drop Fade in Dreads

Drop fade in DreadsInstagram @rmml_blends

Spuščene zbledele stranice so najboljši način za mešanje dredov za črne moške! Izberite ta slog, če ne želite preveč izpostavljene kože.

Pompadour Drop Fade z brado

Pompadour Drop Fade z bradoInstagram @jack.of.all.fades

To je gosposka kapljica zbledelih las do kože s trdim delom in čiščenjem brade. Ta pompadour je idealen, če želite videti ostro in hipstersko. Razčešite ga naprej ali pa ga odrežite nazaj.

Popplewell pojasnjuje: »To frizuro pompadour drop fade lahko potegne večina fantov s polno glavo, toda fantom s tankimi ali plešastimi lasmi nikoli ne bi priporočil trdega dela. Vedno si vzamem minuto, da fantu pokažem najboljši način, da se počesa. Verjemite ali ne, veliko fantov je res slabo v česanju las. Tako je včasih malo vodila daleč. “

Frizura z izpadanjem z opletom

Pletene kapljice zbledijoInstagram @mannyfreshbarber

To je edinstvena, trendovska, vsestranska frizura z nizko bleščanjem brivca Mannyja Reyesa s Floride.

»Lahko bi ga oblekel ali oblekel. Videla sem nekoga, ki je oblekel trendovsko obleko in se odpravil na poroko, pa tudi čisto videti je, da gre v trgovino z živili. Najbolj mi je všeč čist in preprost del ob strani. Zaradi tega je videz na splošno svež, «poudarja Reyes.

Vsakdo, ki razmišlja o tem videzu, mora prepletati pletenice in frizuro vsaj vsaka 2 tedna. Lahko bi tudi razvezali pletenice in jih samo položili v moško žemljico ali razčeseli na stran z nekaj pomade.

Reyes dodaja: »Ta rez z nizkim padcem bi izgledal dobro v skoraj vseh oblikah obraza. To je umetniški, urbani videz in mislim, da se ne bo ujemal v poslovnem ali profesionalnem okolju. Čeprav gre le za lase – bodo rasli in ljudje se ne bi smeli omejiti na to, kar si mislijo drugi. “

Afro Blowout with Drop Fade

Afro Blowout with Drop FadeInstagram @lamont_tha_barber

Frizura z izpadanjem ponuja bolj čist in eleganten videz kot tradicionalni špičasti mohawk ali tradicionalni afro. Ta poseben videz je ustvaril profesionalni brivec iz Teksasa Terry Jackson.

»Slog sta postala priljubljena pevka Usher Raymond in kasneje pro-športnica Odell Beckham Jr. Za tiste, ki ne poznajo izraza v primerjavi z bledenjem, se nanaša na naravna vrhunska in zbledela mesta. Padec se nanaša na fazo, ki je krožna in se upogiba do ali za ušesom, “navaja Jackson.

Čeprav je lahko kdo topel, je bolj primeren za ekstrovertiran tip osebnosti. Ta frizura daje športniku ali kateremu koli aktivnemu posamezniku večjo prilagodljivost med odbitki, ki traja še 2 do 4 tedne pred retuširanjem.

Jackson zagotavlja, da lahko ta padec zbledi v več oblikah in vrstah obrazov. Ta slog lahko spremljate z orodjem, imenovanim goba za kodranje ali goba za zvijanje, zaradi katere se lasje zvijejo v vzorec kodra, ki se zvije na koncih.

»Nekateri izdelki, ki jih lahko uporabite, so naravni izdelki, kot so krema I am Curl, krema Cantu Curl in drugi naravni izdelki, ki negujejo lase in jim dajejo nadzor. Lahko se nosi tudi suho, vendar pa morajo biti šampon in balzam za vzdrževanje zdravega ravnovesja pH, «predlaga Jackson na vprašanje o izdelkih za lase, ki jih je treba uporabiti.

Najboljša kapljica za afro twists

drop fade za Afro TwistsInstagram @mr.getbusy

Ta padec z afro je elegantna srednja frizura za najstniške otroke. Oblikoval ga je frizerski brivec s sedeža na Floridi Mark Rodriguez.

»Fade odbitki postajajo vse bolj priljubljeni. Ohranjate dolžino, ki jo želijo videti vsi otroci, in še vedno ugajate staršem s kratkim čistim rezom ob straneh. To bi morala biti tudi moja najljubša stvar pri tem slogu za mladeniča – obe strani sta zadovoljni, starš in otrok. Včasih to postane problem, starš želi le kratko frizuro z nizkimi stroški vzdrževanja, otroci pa želijo, da se prilegajo najnovejši trendi, “poudarja Rodriguez.

Če vaš življenjski slog bolj temelji na vstajanju in odhodu in nimate ali si želite vsako jutro vzeti časa za ogledalo pred ogledalom, da bi ga oblikovali, bi bil to idealen slog za vas. Po Rodriguezu je zelo nizko vzdrževanje, hkrati pa vam daje čist videz. Vsakdo z lasmi od valovitih do zelo kodrastih lahko doseže ta slog.

Pri oblikovanju uporabite šampon in balzam ter rahlo nanesite oljni sijaj za vlaženje las in lasišča. Rodriguez dodaja: »Če želite dokončati ta videz, uporabite katero koli vrsto ali slog gobice za zvijanje ali zvijanje, da izvedete kodrast videz vrha. Bolj ko boš z gobo zategnil kodre. «

Fresh Drop Fade za kodraste lase

Fresh Drop Fade za kodraste laseInstagram @vicdabarber

Ta kapljica z ukrivljenimi lasmi naredi edinstven kodrast neurejen slog, ki daje volumen las z izpadanjem, ki ponuja čist videz. Najboljši del tega je nizko vzdrževanje, pravi frizer iz Indiane Victor Maldonado.

»To frizuro priporočam moškim z naravno kodrastimi lasmi, ki so primerni za vse starosti. Ti kodri bodo ustrezali večini tipov in oblik obraza. Izdelek, ki ga uporabljam, je Elegance Triple Action Gel, «navaja Maldonado.

Drop Taper Fade

Drop Taper FadeInstagram @young_loso_

To je ena bolj subtilnih frizur za moške, ki izginjajo. Odlično je za fante, ki si ne želijo zbledele kože.

Po besedah ​​stilista Carlosa Veleza iz Ohia je »frizuri dal urbani videz, tako da sem zožil izrez, teksturiral in oblikoval vrh. Najboljša stvar pri tej frizuri je, da je preprosta in ne potrebuje vzdrževanja ter je primerna za vsako sezono. “

Če si želite prijetno noč ali celo imeti čisto preprost kroj za delo, Velez to predlaga, saj bi zagotovo vzbudil dobro vzdušje.

Srednje kapljanje zbledi

Srednje kapljanje zblediInstagram @olliefades

Ta videz zbledi z nizko do srednjo kapljico, hkrati pa ohranja težo na straneh, kar omogoča oblikovanje. Najbolj kul del tega reza je čista zbledelost z neurejenim vrhunskim slogom.

Ko razmišlja o tem kroju, brivec Ollie Iglesias iz Oregona pojasnjuje, da gre le za oblikovanje, če ste pripravljeni dati čas svoji jutranji rutini.

»Ta vrsta kroja ne izgleda dobro, če ni oblikovana. Priporočam katero koli mat glino ali pomado. Uporabljam mat glino Tomb 45. Ta rez najbolje deluje z ravno do valovito teksturo las. Popolno s fanti, ki radi ostanejo v stilu, «poudarja Iglesias.

High Drop Fade

High Drop FadeInstagram @danhowellshair_

Fade z visokim padcem je različica klasične visoke zbledelosti, ki bo popestrila vsako frizuro in jo resnično popeljala na naslednjo stopnjo. Tako videz opisuje brivec Dan Howells iz Walesa.

»Vrsta zbledelosti kože je tako poimenovana, ker zbledi navzdol skozi linijo las, da ustvari lep močan obris na liniji las, zaradi česar je videti res ostro. To je zato, ker zbledelost doda vsakemu odbitku plast definicije, zaradi katere takoj izstopi in pridobi novo dimenzijo, «nadaljuje Howells.

Najbolj kul pri tem zbledenju kože je, da s stilom lahko storite toliko, na primer, da je več kot se zdi. Tudi mešanica vedno presenetljivo izgine.

Glede na vaš videz, življenjski slog itd. Lahko ta slog da večini moških, saj je enostaven za vzdrževanje z minimalnim izdelkom. Howells pripoveduje: »To frizuro končam z nekaj pudra za oblikovanje, da ustvarim lifting in teksturo, nato pa le majhno količino laka za lase, ki se drži na mestu in prilagodi nekaj koščkov. Če kdo razmišlja o tem videzu, mu vedno svetujem, naj se odloči le zaradi njegove preprostosti. “

Mohawk z Drop Fade

Mohawk s kapljanjemInstagram @grasso_cuts

Kar je super pri tej frizuri z izpadanjem, je, da očitno izstopa za ljudi. Prav tako kaže, da se ne bojite dobiti nič drugega kot tradicionalno frizuro.

To frizuro je oblikoval nadarjeni brivec iz New Jerseyja Michael Grasso. »Pri tem kroju mi ​​je všeč, da lahko pokaže človekov značaj. Lahko bi se odločili za neurejen videz ali pa so danes mohawki lahko celo nekoliko profesionalnega videza. S tem rezom ni meja. Ne glede na to, ali ste športnik ali igrate v rock skupini, lahko ta frizura ustreza različnim osebnostim, «pojasnjuje Grasso.

Za moške, ki poskušajo doseči ta videz, je treba upoštevati veliko stvari, obliko glave, debelino in vrsto izdelka. Grasso navaja: »Priporočam izdelek z močnim oprijemom, odvisno od debeline. Toda vsakdo lahko z odprtim umom in ustvarjalnostjo zbledi z bleščanjem mohawka. “

About the author