Top 14 modernih in elegantnih moških pričesk za moške (slike)

Zdaj je tukaj klasična moška kratka frizura, ki nikoli ne bo izginila. Če iščete slike sodobnih načinov oblačenja posadke, ste prišli na pravo mesto.

Kaj je Crew Cut?

Posteljno striženje je vrsta moške frizure, ki ima na vrhu kratke lase s kratkimi lasmi, razvrščenimi po dolžini na straneh in na hrbtu. Ime je dobil po ekipah posadk v šolah American Ivy League, kot način, da fantje med veslanjem ostanejo kratki in brez oči. Ta rez je postal priljubljen v dvajsetih in tridesetih letih prejšnjega stoletja, zlasti z univerz, kot so Yale, Harvard, Princeton in Cornell.

Sprva je bil bolj znan kot kratek pompadour. Včasih se imenuje tudi buč rez, vendar je razlika med njima v tem, da je buč ali buzz rez zelo kratek in vsi na eni dolžini. Stranske in hrbtne strani so enakomerno brenčane ali krajše, običajno zbledele z uporabo konusnih bleščic ali krajših zbledelih ščipalk navzdol kjer koli med bledenjem kože do strižnikov velikosti od 1 do 4, odvisno od videza, ki ga želite.

Kako oblikovati rez za posadko

Najpogosteje je, da posadka postriže lase na vrhu naprej, medtem ko šiške gredo naravnost navzgor, navzgor in nazaj ali pa se razmaknejo na stran, odvisno od tega, kako dolgo je na vrhu. Glede na dolžino las na vrhu vam jih morda sploh ne bo treba oblikovati. Dlje ko je na vrhu, bolj boste želeli oblikovati kroj moške posadke. Če si želite ščetkanja, kratkega sijaja, potem uporabite izdelek za lase, kot sta vosek ali pomada. Za mlajši videz lase počešite in posušite s sušilcem za lase, da se dvignejo navzgor in na stran.

Nasveti za rezanje posadke

Izrez se odlično zoži, za še čistejši in sodobnejši videz. Za še čistejši videz imejte obrit obraz in kratke бакice. Za bolj sproščen slog kroja posadke pojdite z daljšo dolžino na vrhu in jo pustite bolj raztreseno. Upoštevajte le, da je s tako kratko frizuro lažje oblikovati, vendar za vzdrževanje videza zahteva pogostejše striženje.

Pogovor s frizerjem/stilistko

Evo, kako zaprositi za zmanjšanje ekipe:

– Vprašajte jih za kratko, srednjo ali dolgo rezalno posadko.

-Povejte jim, če ste pripravljeni, da ga oblikujete ali ne, saj bo to vplivalo na dolžino vrha.

– Zahtevajte svojo vrsto zbledelosti. To se lahko giblje od preprostega zoženja z škarjami do zbledele kože s ščipalkami.

Kdo najbolje potegne posadko?

Kosi za posadko so elegantne pričeske za moške in odlična izbira ne glede na starost, zlasti profesionalci ali tisti, ki imajo bolj aktiven življenjski slog in ne želijo, da bi jim lasje ovirali. Ta rez se dobro obnese tudi pri zakladnicah, zelo kratki bradi in dolgih bradah.

Ta frizura posadke najbolje deluje za fante z debelejšimi lasmi. Fantje s tanjšimi lasmi jih lahko potegnejo na pravo dolžino. To lahko dobro deluje tudi, če imate umirujočo linijo las ali želite videti bolj zrel videz. Pogovorite se s svojim frizerjem in pridobite njihovo mnenje. Najboljša stvar pri striženju je, da dopolnjuje večino oblik glave in obraza, kar je eden od razlogov, da je priljubljen.

Najbolj priljubljene pričeske za striženje:

Trend moderne posadke

Trend moderne posadkeInstagram @olliefosterhair

Ko govorimo o sodobnih rezih posadke, je to to! To je popoln videz za fantka, ki si želi čistega, ostrega pogleda.

Slog rezanja posadke s stranskim premesom

Slog rezanja posadke s stranskim premesomInstagram @mozambeak

Še ena bleda frizura je ta stransko odstranjena posadka, vendar bolj na ležerni strani, z naravnim videzom zgornjega dela in srednjimi do kratkimi lasmi, ki se ujemajo. Tako se ustvari eden najbolj uravnoteženih moških odbitkov, ki jih odstranijo ob strani.

Francoski Crop Crew Cut

Francoski Crop Crew CutInstagram @horatiuthebarber

Ta rez francoskega pridelka postaja vse bolj priljubljen. Tekstura na vrhu v kombinaciji z ravnimi, obrnjenimi naprej šiškami daje resnično čist in enostaven videz.

Crew Cut with Surgical Line

Crew Cut with Surgical LineInstagram @lieanne_

Tako kot znane japonske slike valov tudi ta kratka frizura s kirurško linijo ohranja vse nizko in obrezano. To nato usmeri pozornost na sprednjo stran, kjer se razprostirajo lasje.

Stranski del Posadka odrezana s trdim delom

Stranski del Posadka odrezana s trdim delomInstagram @hectormachadobarber

Ta stranski del s trdim delom je preprost, a učinkovit. Seznanjen je z zbledelimi stranicami in odlično dela pri pridobivanju pozornosti na vaših vrhunskih laseh. Tako razrezana posadka s stransko ločitvijo vam omogoča, da kot vedno izgledate zasvojeni.

Sodobna posadka z visokim bledenjem

Sodobna posadka z visokim bledenjemInstagram @stell_the_talent

Pospravite svoj videz, da dosežete to profesionalno obliko s to sodobno posadko z visokim bledenjem! Ustreza merilom, da je eleganten, eleganten in nekoliko seksi.

Classic Crew Cut z brado

Klasična posadka z bradoInstagram / @featherfades

Ta klasična posadka z brado je čista in vsestranska in jo lahko oblikujete po moškem okusu. “Lahko je stiliziran na obe strani ali navzgor na sredini, kar olajša in izgleda dobro,” pravi ustvarjalka videza Heather Euting iz Kalifornije.

Za oblikovanje izdelkov Euting priporoča preizkus Alkimije Hudson in Hammers, ki je mešanica pomade in voska, ki ustvarja satenski sijaj.

Brivec dodaja: »Vsaka pomada s sijajem bo dobra. Ta frizura ustreza sodobnemu moškemu, ki išče nekaj čistega in enostavnega za oblikovanje. Ne glede na to, ali iščete moške ali fantovske odbitke, ta klasična frizura za striženje ustreza vsem! “

Ivy League Crew Cut

kroj posadke lige bršljanInstagram / @rasegz

Slogi striženja posadke Ivy League so čisti in polirani. “Kroj Ivy League je natančen in oster ter prikazuje obrazne poteze. Gre za brezskrbno striženje, ki še vedno daje izjavo, podobno nelojalni obrezovanju, «tako stilistka iz Kentuckyja Reva Segnitz opisuje to posebno frizuro.

Če govorimo o “brez truda”, ta pričeska potrebuje le en izdelek, da bo videti polirano in končano. Kot pravi Segnitz, »uporabite Kevin Murphy Easy Rider za vse svoje kratke moške kroje. Suši se z naravnim zaključkom. Vsaka krema za lase bi bila v tem kroju daleč. Lahko je zelo ohlapno ali hrapavo in razkuhano za prost dan. “

Ta kroj je namenjen različnim moškim. Če je moški nekoliko na tanjši strani, lahko moški lasje izgledajo gostejše. Če opravlja ročno delo ali se ukvarja s športom, je to frizura, ki diha in ne zadržuje znoja in toplote.

Taper Fade Crew Cut z Mid Fade

Taper Fade Crew Cut z Mid FadeInstagram / @freshwontons

To je moška posadka, ki se zmanjšuje z zožitvijo na sredini. Ustvaril ga je kanadski brivec Anthony Lieu. “S pridihom zbledelosti in moškim mnenjem o tem, kako želijo poravnati svoje zaloge (t.j. koničaste, kvadratne ali zožene), bo frizura še vedno izstopala,” pripomni.

Ta frizura je primerna za večino fantov, saj dopolnjuje večino oblik glave. Lieu pojasnjuje: »Oblikovanje je odvisno tudi od tega, kako jim rastejo lasje. Smer las bo presodil, na katero stran bi bilo najbolje počesano. Ta pričeska, narejena s posadko, je prav tako vsestranska. Če se brivec ali stilist odloči, da bo spredaj pustil več dolžine, bo lahko ta del povlekel navzgor, ko bodo oblikovali, da jim bo dal videz pompadurja. “

Vojaška posadka je zbledela

Vojaška posadka je zbledelaInstagram / @claytonkennethschmidt

Za vojaško posadko so značilni kratki hrbet in stranice ter dolžina las na vrhu približno en ali dva centimetra. Najdaljši lasje se običajno začnejo na sprednji strani las in se postopoma skrajšajo proti predelu krošnje. Hrbet in stranice so lahko kratki kot koža.

Pričeske za striženje so za vsakega fanta, ki si želi nizko vzdrževane frizure in/ali ima poklic ali položaj, ki morda zahteva določene predpise o dolžini las. “Ta rez je priporočljiv za fante, ki imajo delo, ki ga nekateri imenujejo” bela ovratnica “, ker izžareva zaupanje,” pravi Schmidt.

Dodaja: »Ta frizura je lahko oblikovana tako, da izgleda dobro na skoraj vseh oblikah obraza. Na primer, rez lahko lepo namestite nekomu z okroglo obliko obraza, tako da ohranite pravokotnost na območju parietalnega grebena glave, kjer se stranice stikajo z vrhom glave.

Moški, ki si želijo striženja posadke, bi morali prositi svojega frizerja ali stilista, naj oblikuje njihov kroj tako, da daje obrazu čim bolj ovalno obliko. To običajno naredimo tako, da ohranimo dolžino (ali “kvadraturo navzgor”), kjer se stranice glave srečajo z vrhom, in pustimo ustrezno dolžino na vrhu.

Dolga posadka

dolga posadkaInstagram @milenobarber

To so čedni in dolgi lasje, ostriženi s konicami in kirurško vrvico. Je enostaven za oblikovanje in izgleda sveže.

Kosi za posadko so najboljši za moške, ki imajo raje krajše frizure. Primerna je za vse vrste las. Pri oblikovanju uporabite dobro mat pomado, kot sta Byrd Matte ali Reuzel Clay pomada.

Tapered Crew Cut with Fade

Tapered Crew Cut with FadeInstagram @maddiebstylist

To je stožčasto posneto bledenje, ki ga je oblikovala stilistka Maddie Braun iz Wisconsina.

»Ob straneh je kratek, zato bi lahko rez razkazoval obrazne poteze. Na vrhu je dovolj dolžine, kjer lahko dobi tudi drugačen videz. Ko imate na vrhu veliko dolžine in teksture, vam lahko, odvisno od tega, kako ste ga razrezali, da tak neurejen videz “modela”, ki ga vidite v revijah, ali pa ga pomanjšate, da postanete bolj konzervativni, «Pravi Braun.

Če dobiš ta rez, Braun svetuje izdelke, kot je pasta 18.21. Dodaja: »Če tega ne storite, ne boste dobili videza, ki ga iščete. Za vstavljanje izdelka potrebujete največ 2 minuti. “

Teksturirana posadka s srednjim bledenjem

Textured Crew Cut with Mid FadeInstagram @hairhousebyadamchan

Ta teksturirana posadka s srednjim zbledenjem je klasična in hkrati energična. Adam Chan iz Hong Konga je obetaven brivec za to frizuro.

“V enakomerno sesekljanih plasteh na vrhu je veliko teksture. Enotne plasti so bile skrajšane, kar je dalo vrhu premik in debelino, ki je zelo enostavna za upravljanje, «pojasnjuje Chan.

Če imate debele lase, se bodo kosi omehčali in posvetlili na vrhu, medtem ko so še vedno videti debeli, da dobro zbledijo.

Za moške z odmikajočo se linijo las in tankimi lasmi lahko ta umetna vodoravna obroba zelo dobro pokrije umikajočo se linijo las. Brivec se mora samo zavedati dela, ki ga je treba ohraniti, da tvori debelino, ki pokriva odstopajoči del.

Chan tudi omenja: »Temu kroju lahko ustrezajo številne oblike obrazov, če dobro nadziramo višino spoja. Na primer, okrogel obraz bi izgledal dobro s srednjim do visokim bledenjem, medtem ko bi dolg tanek obraz izgledal dobro s še nižjo sredino bleščanja. “

Kratka posadka s trdo vrvjo

Kratka posadka s trdo vrvjoInstagram @kyla_detoursalon

Ta kratki posnetek, ki ga je izdelala stilistka Kyla Rose iz Kalifornije, vsebuje različne osebnosti. Kratka ostra koža zbledi s trdo linijo in ji daje razkošen videz, hkrati pa ima profesionalnost. Ima nekoliko večji občutek kot tudi tradicionalni vojaški občutek.

“Pri tej klasični posadki je treba razmišljati o vzdrževanju,” poudarja Rose. »Vsake tri tedne pojdite k frizerju in enkrat vmes na čiščenje vrat. Izdelek je nekaj, kar je potrebno za to posadko za moške. To je zato, ker ima večina od nas kravlje in različne rasti las, ki bodo zahtevale nekaj manevriranja, da bi dosegli želeni rezultat, “dodaja.

Večina moških, ki dobijo razburljivo posadko, so ponavadi fantje, ki potrebujejo ta močan vtis. Ko gre za obliko obraza, lahko ta kroj nosi skoraj vsak fant. Rose poudarja: “Gre samo za strukturo kosti in za to, kako visoko prinesti začetne stopnje izginotja na lobanji. Trdo črto lahko dvignemo višje ali nižje, odvisno od oblike templja in ukrivljenosti glave. “

About the author