10 kratkih ravnih odbitkov v letih 2012 – 2013

Leta 2012 & 2013, kratki odbitki so najbolj trendovske. Mlada dekleta in tudi številne dame, ki se zelo zavedajo svojega videza in sloga, nosijo to pričesko. Leta 2012 & v začetku leta 2013 smrtonosno ravne dlake s kratkimi odbitki in različnimi pričeskami so v trendu. Tu je najboljših 10 kratkih ravnih pričesk in odbitkov leta 2012 & 2013.

To je najbolj trendovska frizura ali frizura za smrtonosne ravne lase. To je precej drugačna in zelo edinstvena pričeska. Ta frizura je posebej za kratke lase. Od pogleda od spredaj do čela in do ušes s stranskega pogleda je prekratka. Robovi s stranskega pogleda so grobo odrezani. Ta pričeska daje ljubki punčki in Barbiki vašo osebnost.

Kratke razcepljene pričeske za ravne lase

Bob frizura ena izmed zelo starih in elegantnih pričesk doslej. To striženje lahko nosite ne glede na to, ali so vaši lasje ravni ali kodrasti. Leta 2012 & 2013 je v trendu frizura bob z smrtonosno ravnimi lasmi. Večina temnopoltih žensk sledi temu trendu. Njihovi osebnosti daje oster videz in eleganten videz.

Kratki odbitki z ravnimi lasmi so najboljša pričeska leta 2012 & 2013. Dekleta v tej pričeski izgledajo čudovito in lepo. Dame lahko nosijo tudi to pričesko, zaradi česar so pametnejše in lepše.

Najboljši kratki odbitki za ravne lase

Linda Evangelista je znana hollywoodska igralka. Je tudi zelo trendovska dama. Vedno se zaveda najnovejših trendov in edinstvenega videza. Danes je imela zelo kratko ravno pričesko, zaradi katere je bila njena osebnost bolj elegantna in lepa.

Linda Evangelista fotografije s kratkimi lasmi

Anna Faris je znana hollywoodska zvezdnica. Danes je imela tudi zelo striženo frizuro in pričesko. Imela je kratko pričesko s striženo frizuro. Lase je pobarvala v svetlejši odtenek blond barve in jih tudi poravnala. V svojem novem videzu las izgleda neverjetno in čudovito.

Kratke ravne pričeske slavnih

Dekleta izgledajo ljubko v kratka ravna frizura. Kratki ravni lasje s katero koli barvo las vas naredijo trendovsko in elegantno.

Rihanna, znana hollywoodska pevka. Izgleda neverjetno in seksi v kratki frizuri s črnimi ravnimi lasmi. Njene nove pričeske so tudi bolj trendovske in najlepše.

Svetla barva las je vedno v trendu. Svetlejši in temnejši odtenek blond barve izgleda preveč lepo, če ga nanesete na kratke ali dolge lase. Kot vsi vemo, so kratki ravni lasje trendne pričeske leta 2012 & 2013, zato kratka ravna pričeska z blond barvo las daje dostojen in krasen videz vaši osebnosti.

Kratke blond ravne pričeske za ženske

Barvanje kratkih ravnih las v poljubnih dveh barvnih tonih izgleda odlično. Lasem daje tudi edinstven videz.

Azijska ženska izgleda tudi odlično s kratko ravno frizuro. Ti kratki odbitki ustrezajo skoraj vsakemu dekletu, ne glede na to, ali je temnopolta ali azijska ženska.

Kratke ravne pričeske za azijske ženske

About the author