15 odličnih kratkih ravnih odbitkov

Ženske se želijo ukvarjati z a kratka ravna pričeska zaradi česar bi bili videti neverjetno edinstveni in ljubki. Podobno je nekaj v kratkih ravnih pričeskah zelo privlačno in kul. Zaradi tega bodo kratke ravne pričeske vedno ena glavnih trendovskih odločitev večine sodobnih žensk. Tukaj je nekaj priljubljeni in trendovski kratki ravni odbitki za leto 2013:

Simpatični in neurejeni kratki lasje

Ta prikupna neurejena kratka frizura je v bistvu odmik od običajno ličnih in urejenih kratkih odbitkov za ženske. Izraža nedolžnost in pomanjkanje pretenzije, ljubka in privlačna hkrati.

Simpatični in neurejeni kratki lasje

Kratki ravni črni lasje

Ta vrsta pričeske je neverjetno ljubka in privlačna za dekleta, ki si želijo čistega lepega izraza. Je zelo ženstvena, z običajno kratico na hrbtu, ki ženskemu zatilju omogoča, da se razkrije. To je privlačna in čudovita pričeska, ki vam bo zagotovo všeč.

Kratki ravni črni lasje

Kratka frizura Chelsea Kane

Lepa in zelo ženska frizura, ta pričeska je izjemno kul in privlačna. Spuščeni ravni lasje na eni strani govorijo o ljubeznivi ženski strani osebe. Zagotovo bi radi igrali to fantastično pričesko.

Kratka frizura Chelsea Kane

Elegantna asimetrična pričeska

To je lep dodatek k seznamu čudovitih kratkih ravnih pričesk za ženske. Je neverjetno privlačen in zelo prefinjen. Izboljša ženski vidik osebe in vam daje privlačen sodoben videz.

Elegantna asimetrična pričeska

Večplastna simetrična kratka ravna pričeska

To je fantastično kul in ljubko. Šiška okrepi avro vašega obraza, lepo urejene robove las pa vam dajo privlačen videz. Kul in vznemirljiv, zagotovo vam bo všeč ta privlačna pričeska.

Večplastna simetrična kratka ravna pričeska

Me-tako-precej kratka pričeska

Ta čudovita pričeska daje obrazu zelo jasen in prijazen videz. Lepa in privlačna, ta pričeska je zelo ženstvena, čeprav je nazobčana in kratka. Nepravilne šiške vam dajejo mlajši izraz, tako ljubek in ljubek.

Me-tako-precej kratka pričeska

Kratka elegantna pričeska

Ta kratka elegantna pričeska je čudovito privlačna in vam daje čisto in lepo vedenje. Izboljša konturo obraza in glave ter vam daje zelo ženstven videz, ki je precej prefinjen in trendovski. To pričesko boste zelo radi preizkusili.

Kratka elegantna pričeska

Prostorna kratka pričeska

To je izjemno edinstvena in radikalno privlačna pričeska, ki daje vašemu videzu toliko značaja. Odličen odmik od elegantne dekliške pričeske, to vam bo zagotovo dalo prostor za ustvarjalnost v vaši pričeski. To je fantastično drugačna in neverjetno vpadljiva pričeska.

Prostorna kratka pričeska

Čudovita kratka ravna pričeska

Ta izjemno trendovska pričeska je zelo privlačno ženstvena. Sijajni ravni lasje naravno prekrivajo čelo in krepijo vaše vedenje. Daje vam zapeljivo privlačen videz, ki je hkrati sodoben in trendovski.

Čudovita kratka ravna pričeska

Kratka geometrijska pričeska

Ta pričeska vam daje fantastično privlačen in resnično radikalen videz. Poudarja simetrijo in geometrijo, obrazu daje dobro definiran videz, prijazen in privlačen. Zagotovo boste radi poskusili s tovrstno edinstveno pričesko.

Geometrijska kratka pričeska

Kratka zarezana pričeska

Ta kratka pričeska z zadrgnjenimi zadnjicami je čudovito privlačna in daje jasen videz vašega obraza. Prav tako je očarljivo čist in hladen ter vam daje hladen pridih ženskega zaupanja, ki je tako mikaven in privlačen. Res ljubko!

Kratka odrezana pričeska

Kratka pričeska blondinke Pixie

Ta kratka blondinka pixie pričeska je prefinjeno privlačen. Vašemu obrazu daje zelo odločen videz, ki je izjemno samozavesten, a hkrati privlačen. Zagotovo boste radi eksperimentirali s tovrstno pričesko.

Kratka pričeska blondinke Pixie

Ljubka in zrela pričeska Pixie

Ta pričeska drugim zagotavlja vaš samozavesten značaj. Lep in prefinjen, daje zrel, a zelo ženstven videz. Ta pričeska pixie je izjemno lepa in privlačna in zagotovo vam bo všeč ta pričeska.

Simpatična in zrela pričeska Pixie

Zelo elegantna in ljubka pričeska Pixie

Ta čudovita pričeska je mikavno privlačna. Vašemu obrazu daje zapeljivo skrivnosten videz, ki je neverjetno ljubek in ženstven. Prav tako delno odvrača pozornost od vaših oči, a čudovito se osredotoča na konturo ustnic. Res zelo ljubko!

Zelo elegantna in ljubka pričeska Pixie

Kratka blond pričeska

To je čudovito čudovita pričeska z lasmi, ki tečejo navzdol do oči, zaradi česar je vaš obraz srčkan, a zapeljivo privlačen. V tovrstni pričeski je nekaj kul in privlačnega in zagotovo bo ta pričeska ena izmed trendovske pričeske leta 2013.

Kratka blond pričeska

Privlačno čudovita asimetrična pričeska

Ta ljubka asimetrična pričeska daje obrazu neverjetno vpadljiv videz, ki je zelo mikaven in privlačen. Prav tako povečuje vaše vedenje s poudarjanjem naravne konture obraza. Simpatična in super, ta pričeska bo zagotovo dodala nekaj aure vašemu obrazu.

Privlačno čudovita asimetrična pričeska

About the author