Kratke ravne pričeske 2013

Ženske vedno iščejo najboljša pričeska ki bi ustrezala njihovi teksturi las in njihovi osebnosti. Med številnimi modnimi pričeskami je kratke ravne pričeske pridobivajo veliko privržencev zaradi dejstva, da so te pričeske enostavne za upravljanje in zelo kul za šport. V tem članku navajamo nekaj trendovske kratke ravne pričeske za oceno in posnemanje.

Lovely Layered Bob Cut

Ta večplastni bob kroj je zelo ljubek in očarljiv hkrati. Zanj so značilni tisti srednje debeli prameni blond las. Dodatek plasti ob straneh in zadaj ustvarja večjo volumen in teksturo te čudovite pričeske. Prav tako čudovite stransko razčlenjene šiške dodajo glamur in slog tej zelo očarljivi in ​​mikavni pričeski. Resnično, ta čudovita pričeska je zelo elegantna in ženstvena.

Čudovit večplastni Bob Cut

Fantastično povišan Bob rez

Za ta super bob kroj so značilni tisti ljubki srednje debeli prameni bakreno obarvanih las, ki naravno tečejo navzdol. Hladne plasti ob straneh in na hrbtu ustvarjajo lasje dodaten volumen in teksturo. Prav tako čudovite šiške ustvarjajo glamurozen videz tega bob kroja. Celoten učinek te čudovite pričeske je zelo očarljiv in privlačen.

Fantastično povišan Bob rez

Kul in ljubek Pixie Cut

Ta kul in ljubek pixie kroj je vsekakor zelo eleganten in trendovski. Zanj so značilne kratke stranice in hrbet z nekoliko daljšimi šiški. Stranske šiške tej čudoviti pričeski dodajo glamur in slog. Prav tako je to pričesko dobro nositi poleti, ko je vročina.

Kul in ljubek Pixie Cut

Čudovit neurejen Bob Cut

Ta čudovit bob kroj je zelo lep in privlačen na pogled. Opredeljujejo ga tiste hladne plasti, ki tem finim pramenom las dodajo volumen in teksturo. Prav tako hladne in privlačne šiške tej čudoviti pričeski dodajo glamur in privlačnost. Zagotovo bi rad imel to privlačno pričesko za lepo spremembo mojega videza.

Čudovit neurejen Bob Cut

Kul in neurejen Pixie Cut

Ta fantastičen pixie kroj je opredeljen s temi fantastičnimi plastmi, ki tej čudoviti pričeski dodajo volumen in slog. Prav tako hladne nazobčane šiške še dodatno izboljšajo to kul pričesko. Všeč mi je tudi neurejena razporeditev las, ki govori o radikalnem in nekonvencionalnem značaju lastnice te pričeske.

Kul in neurejen Pixie Cut

Zelo očarljiv diplomirani Bob Cut

Resnično mi je všeč ta zelo očarljiv in ljubek bob kroj s kratkim hrbtom in stranicami ter rahlo dolgimi šiškami. Poleg tega dolge šiške ustvarjajo fantastičen učinek, ki je zelo ženstven in privlačen. Vsekakor bi občasno rad športal s tem zelo privlačnim in privlačnim bobom.

Zelo očarljiv diplomirani Bob Cut

Zelo očarljiv asimetričen Bob kroj

Za ta fantastičen bob kroj so značilne tiste asimetrične stranice, ki so zelo ljubke in privlačne. Prav tako čudovite šiške ustvarjajo čudovit učinek, ki je zelo čudovit in čudovit na pogled. Vsekakor bi rada imela to čudovito pričesko, če bi bili moji lasje tako fini in ravni kot ta.

Zelo očarljiv asimetričen Bob rez

Kul in očarljiv klasični bob s kratkimi šiškami

Ta neverjeten bob kroj je opredeljen s temi ljubkimi kratkimi šiškami in hladnimi ravnimi črnimi lasmi, ki naravno tečejo tik nad brado. Prav tako čudovite šiške ustvarjajo neverjeten nedolžen učinek na nosilko tega bob kroja. Kul in ljubek, ta klasični bob je vsekakor lep dodatek k našemu seznamu kratkih ravnih pričesk.

Kul in očarljiv klasični Bob s kratkimi šiškami

Očarljiv tupi konec Bob Cut

Ta fantastičen bob kroj je značilen po teh čudovitih tupih koncih in debelih ravnih pramenih las. Ker je tekstura teh las že gosta, ni potrebe po dodatnih slojih, da bi ustvarili več volumna za te lase. Poleg tega stransko razčlenjene šiške omogočajo jasen pogled na ljubki obraz te očarljive dame.

Očarljiv tup konec Bob Cut

Hladna bakrena pixie s stranskimi poševnicami

Ta čudovita pričeska je zelo privlačna in hladna s temi prameni las v bakreni barvi. Prav tako stranske šiške tej čudoviti pričeski dodajo več šarma in sloga. To je vsekakor kul način nošenja pixie kroja.

Hladna pixie v bakreni barvi s šiškami ob straneh

Elegantno striženje črnih las Pixie

Ta elegantna črna pixie frizura je lepa na pogled in res zelo kul! Opredeljujejo ga tiste stransko pometane šiške in gladek vrh, stranice in hrbet. Poleg tega nekoliko daljše stranice dodajo obliko in slog temu kul pixie kroju.

Elegantni črni lasje Pixie Cut

Očarljiv, a fantovski kroj Pixie

Ta čudovit pixie kroj izgleda očarljivo, a hkrati fantovsko. Ker sta stranice in hrbet skrajšani kot pri vsakem pixie kroju, izžareva fantovski učinek. Poleg tega stranske šiške močno vplivajo na to čudovito pričesko.

Očarljiv, a fantovski kroj Pixie

Čudovit kroj Pixie z odtenki različnih barv

Ta super pixie je s temi zelo kul in privlačen lepi prameni lasje. Dodajanje plasti na zadnji strani ustvarja odtenek z minimalnim učinkom. Prav tako dodatni odtenki različnih barv ustvarjajo kul variacijo, ki prispeva k splošnemu učinku te ljubke pričeske.

Čudovit kroj Pixie z odtenki različnih barv

Lovely Pixie Ane Hathaway

Všeč mi je način Anna Hathaway ponavadi nosi pixie pričesko. Zaradi njenega zelo lepega obraza se zdi, da je vsaka njena pričeska zelo očarljiva. Za ta pixie kroj so značilni kratki hrbet in stranice. Kul stransko razčlenjene šiške zagotovo razkrijejo čudovito lepoto Ane.

Lovely Pixie Ane Hathaway

Čudovit Pixie kroj z zelo dolgimi šiškami

To fantastična frizura je opredeljen z britvico odrezanimi stranicami in hrbtom, ki jih ločujejo te dolge šiške. Učinek je vsekakor izjemen in edinstven. Rekel bi, da je malce fantovsko, a koga briga, če je videti fantovsko. Dobra stvar je, da je zelo kul in super na pogled.

Čudovit kroj Pixie z zelo dolgimi šiškami

About the author