Kratke ravne pričeske za leto 2013

Letos so kratki odbitki priljubljeni med dekleti s privlačnimi in neverjetnimi pričeskami. Večina deklet rada nosi čudovite in privlačne kratke odbitke ali pričeske z izravnanimi lasmi. Tukaj je nekaj priljubljenih pričesk z izravnanimi lasmi, ki so elegantne, trendovske in elegantne.

Pixie frizura je ena izmed najbolj priljubljenih in trendovskih kratkih pričesk leta 2013. Najbolje izgleda z izravnanimi lasmi in svetlejši odtenek blond barve las doda več lepote kratka pixie in trendovska frizura.

Kratki pixie odbitki za ravne lase

Vir

Kratki odbitki s poravnanimi pričeskami izgledajo najbolje in v trendu pri tistih dekletih, ki so imela ovalno obliko obraza.

Kratke pričeske za ovalne obraze in ravne lase

Vir

Šiška je eden izmed zelo trendovskih, edinstvenih in elegantnih odbitkov letošnjega leta. Šiške se večinoma nosijo z izravnanimi lasmi in tudi s krajšo dolžino las. Temnejši odtenki barv las so privlačni tudi s pričesko s šiškami.

Ravne bob pričeske s šiškami

Vir

Dolge šiške videti zelo elegantno in trendovsko z neverjetnimi in privlačnimi kratkimi odbitki. Dolge šiške ustrezajo le poravnanim lasem. Svetlejši in temnejši odtenki blond barve las prav tako izgledajo neverjetno z dolgimi šiškami.

Kratki lasje z dolgimi šiškami

Vir

Še eno priljubljeno preprosto, kratko, fino in enostavno pričesko nosi ta dama spodaj. To lepo in preprosto pričesko je nosila s poravnanimi lasmi in tudi s čudovitim svetlo blond odtenkom barve las.

Kratke pričeske za fine ravne lase

Vir

Spodaj na slikah je nekaj priljubljenih kratkih pričesk z izravnanimi lasmi.

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013-1

Vir

Ta gospa je nosila enostavno kratko frizuro s poravnanimi lasmi.

Kratke ravne pričeske za leto 2013-2

Vir

Še eno priljubljeno in zelo privlačno kratko pričesko z izravnanimi lasmi nosi to mlado in elegantno dekle na spodnji sliki.

Kratke ravne pričeske za leto 2013-3

Vir

Temnejše barve las izgledajo privlačne in trendovske tudi s kratkimi in poravnanimi pričeskami mladih in trendovskih deklet.

Kratke ravne pričeske za leto 2013-4

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013-6

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013–7

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013–8

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013–9

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013-10

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013-11

Vir

Kratke ravne pričeske za obdobje 2013-12

Vir

About the author