Kratke ravne pričeske za obdobje 2013–2014

Kadarkoli lahko izberemo pravo pričesko za svojo osebnost in razpoloženje, je nekaj čarobnega. Kot da bi se spremenili v najboljše osebe, kar smo lahko. Prav tako narašča trend izbire kratke pričeske med ženskami, ki so prej imele raje daljšo pričesko. Razlog je lahko v lahki obvladljivosti kratkih las. V tem članku predstavljamo nekaj najboljše kratke ravne pričeske za obdobje 2013–2014.

Čudovita kratka ravna asimetrična pričeska

To super kratka ravna pričeskae je izdelan asimetrično, pri čemer je ena stran daljša od druge. Ti očarljivi in ​​privlačni ravni lasje so res fantastični z daljšo stranjo, ki rahlo pokriva obraz. Šiška je res super in lepo poveča privlačnost in privlačnost teh kratkih las. Podobno so lasje v platinasti barvi res čudoviti in privlačni na pogled.

Kratka ravna asimetrična pričeska

Vir

Čudovita kratka ravna frizura

Ti čudoviti kratki lasje so res fantastični in očarljivi na pogled. Ima tiste ravne pramene tankih las, ki lepo označujejo to kratko pričesko. Stransko razčlenjene šiške so res privlačne na pogled, stranice in hrbet pa so skrajšani. Očarljiv in privlačen, ta pixie kroj je res kul in lep za opazovanje.

Kratka ravna pričeska slavnih

Vir

Kul in lepo diplomiran Bob Cut

Ta graduirani bob las kaže izjemno dobro podrezan hrbet in čudovit stranski del. Zgornji del prikazuje hladne ravne pramene las, ki dosežejo vrhunec pri šišku. Lepa in kul, ta frizura bob je res zelo očarljiva in ženstvena.

Blondinka naravnost Bob

Vir

Očarljiva Pixie pričeska z ravnimi lasmi

Ta pixie kroj je res očarljiv s temi hladnimi prameni ravnih las, ki definirajo to pričesko. Stransko razdeljeni lasje so res lepi in privlačni na pogled. Prav tako so stranski odseki res čudoviti in kul. Poleg tega zgornji del prikazuje nekaj ravnih čudovitih las, ki jih je res lepo in čudovito opazovati.

Ravna Pixie pričeska

Vir

Očarljiva kratka pričeska

Ti očarljivi kratki lasje so res fantastični in privlačni na pogled. Stranski odseki so ostriženi z britvico in razkrivajo jasen pogled na ušesa. Vrh razkriva nekaj kul pramenov finih ravnih las, medtem ko so šiške res očarljive in privlačne. Ta čudovita kratka frizura je res očarljiva in očarljiva.

Simpatična kratka ravna pričeska

Vir

Čudovita in privlačna kratka pričeska Anne Hathaway

Ta čudovit in očarljiv Pixie kroj, ki ga nosi Anne Hathaway, je res privlačen in privlačen za ogled. Zanj so značilni tisti srednje debeli prameni ljubkih črnih las, ki dajejo tej pričeski dovolj teksture in volumna. Podobno ima Anne res tiste čudovite šiške, ki še povečajo njeno lepoto. Stranski deli so precej kul in močno dopolnjujejo čudovito Annino šiško.

Pixie pričeska Anne Hathaway

Vir

Kul in očarljiva kratka pričeska

Ta kul in očarljiv pixie kroj je opredeljen s temi ljubkimi prameni fine svetlo blond lasje. Šiška je res čudovita, stranice pa lepo odrezane, da ustvarijo očarljivo pričesko. Prav tako se subtilno dodajo plasti, ki ustvarijo dovolj volumna in teksture za to pričesko.

Kratka ravna ravna pričeska

Vir

Očarljiv Pixie kroj z nazobčanimi šiškami

Ta očarljiv pixie kroj z nazobčanimi šiškami je res lep in kul na pogled. Zanj so značilni tisti hladni prameni črnih las. Ta pričeska dodaja sloje, da ustvari več teksture in volumna za te lase. Prav tako so nazobčane šiške posebne značilnosti teh kul kratkih las. Lep in očarljiv, ta pixie kroj je lep dodatek k našemu seznamu prikupnih kratkih pričesk.

Odlični kratki odbitki za ravne lase

Vir

Simpatičen kroj Pixie z lepimi ljubkimi šiškami

Ta luštna pixie pričeska ima tiste srednje debele pramene umazano blond las. Stranski in zgornji del sta res lepa. Vendar pa nazobčane šiške dajejo tem kratkim lasem dovolj privlačnosti in šarma. Prav tako stranski deli lepo dopolnjujejo šiške in naredijo te pixie lase resnično privlačne in privlačne za gledalce.

Lepa ravna ravna blond pričeska

Vir

Kratka frizura Natalie Imbruglia z ljubkimi šiškami

Ta pixie kroj, ki ga nosi Natalie Imbruglia, je res zelo očarljiv in privlačen. Opredeljujejo ga tisti tanki prameni svetlo blond las, ki jih je res lepo in očarljivo opazovati. Pa vendar lepe in očarljive šiške vsekakor dajejo tej pričeski edinstveno privlačnost in privlačnost. Natalie je zaradi te pixie frizure res lepša in privlačnejša.

Naravni kratek Bob s šiškami

Vir

Čudovita umazana blond kratka pričeska

Ta čudovita kratka pričeska blond blond je res čudovita na pogled. Zanj so značilni tisti ljubki prameni fino umazanih blond las. Ti lasje imajo hladne plasti zadaj in ob strani, da ustvarijo več volumna in teksture. Prav tako so neverjetne šiške res fantastične in tem kratkim lasem dodajo glamur in slog. Vsekakor bi v prihodnosti rad nosil to očarljivo pričesko.

Modne kratke ravne pričeske

Vir

Očarljiva ravna pixie kroja s čudovitimi šiškami

Ta ljubka in očarljiva pixie pričeska je res glamurozna in privlačna na pogled. Zgornji del je neurejeno razporejen in teče navzdol ob strani in nazaj, sprednji udarci pa so ravni in ljubki. Ta kontrast je vsekakor zelo krasen in privlačen. Kul in čudovita, ta pričeska je zagotovo zelo edinstvena in ljubka kratka ravna pričeska.

Lepa kratka ravna pričeska

Očarljiva in očarljiva asimetrična Bob pričeska

Ti očarljivi asimetrični bob lasje so res očarljivi in ​​privlačni za opazovanje. Zanj so značilni tisti hladni prameni temno rjavih las. Podobno imajo ti ljubki lasje čudovite plasti, ki dodatno povečajo teksturo in volumen teh las. Poleg tega so nazobčane šiške res fantastične in očarljive ter tej čudoviti pričeski dodajo glamur in slog. Zagotovo bi rad to privlačno pričesko kadarkoli športno obarval.

Večplastna ravna ravna frizura

Vir

Očarljivi in ​​privlačni kratki lasje Jenna Elfman

Ti ljubki in očarljivi kratki lasje avtorja Jenna Elfman je res fantastično s temi lepimi prameni srednje debelih las. Stranski in zadnji del teh las so na kratko ostriženi, zgornji lasje pa lepo padajo, da ustvarijo čudovite nazobčane šiške. Prav te nazobčane šiške dajejo tej kratki frizuri neverjetno privlačnost.

Jenna Elfman Pixie Hair

Vir

Lovely Pixie Cut Meredith Monroe

To čudovita pixie pričeska šport Meredith Monroe je res čudovito in čudovito na pogled. Ti ljubki prameni svetlo pepelnatih rjavih las povečajo privlačnost teh očarljivih kratkih las. Prav tako so stransko razčlenjene šiške res čudovite in privlačne ter dodatno poudarjajo lepoto Meredith. Vsekakor bi se rad ukvarjal s tem čudoviti kratki lasje v prihodnosti.

Kratki ravni lasje s stranskimi šiškami

Vir

About the author