Kratki odbitki za ravne lase

Obstajajo dnevi, ko se zbudiš, pogledaš v ogledalo in se počutiš, kot da potrebuješ spremembo. Zakaj ne bi naredili nekaj za svoje lase? Morda ste se tega že dolgo navadili in v zadnjem času čutite, da vas preprosto ne predstavlja več. Ali pa se samo počutite, kot da poskušate narediti videz, nikoli se ne izkaže, da imate slog, ki ga želite. No, vse to se lahko spremeni, dokler imate možnosti. Ponavadi, ženske z ravnimi lasmi želijo biti kodrasti, vendar večinoma ne deluje. Vendar pa ženske z ravnimi lasmi lahko odstranijo nekaj najbolj lepi kratki odbitki brez preveč težav. Preden dejansko dobite škarje ali se dogovorite za sestanek s svojim stilistom, si oglejte fantastične kratke odbitke, med katerimi lahko izbirate. Katera je prava frizura za vaše svilnate lase?

Seksi kratka frizura 

Če iščete seksi videz, je najboljša izbira imeti šiške, ki pokrivajo eno od vaših oči. Pojdite v neurejen slog, ki ne izgleda samo neverjetno, ampak vam daje zaupanje, da se nasmehnete vsakič, ko se pogledate v ogledalo.

Seksi kratka frizura

Vir

Kratka frizura z dolgimi šiškami

Dolge šiške, ki pokrivajo čelo in dolžino las na straneh, opozarjajo na lepe značilnosti obraza modela. Ohranite svežino tako, da počešete šiške na eno stran.

Kratka frizura z dolgimi šiškami

Vir

Klasični Bob

Ta vrsta frizure bob vam daje eleganten in glamurozen videz. Če želite, da so vaši lasje kratki, vendar ne prekratki, potem bo to frizura, zaradi katere boste videti dobro in vam še vedno omogočilo, da se igrate s prameni.

Klasični Bob

Vir

Fantovska frizura

Če iščete nekaj preprostega, kar vam omogoča čist in enostaven videz, se raje odločite za krajši fantovski slog, ki vam bo prinesel želeni videz.

Fantovska frizura

Vir

Kratek Bob 

Bob pričesko ljubijo vsi, tudi ženske, ki nimajo strasti do šiška. Ta frizura vam bo omogočila čeden videz, ne da bi se morali soočiti s kratkimi šiškami.

Kratek Bob

Vir

Popoln kratek Bob

Če natančno pogledate, boste videli, da vam bo takšna frizura omogočila, da izgledate kot filmska zvezda, pri čemer niti en las ne ostane na svojem mestu. To pomeni, da se boste od trenutka, ko ste izbrali to frizuro, počutili bolj samozavestno.

Popoln kratek Bob

Vir

Kratek Bob z dolgimi šiškami

Če želite imeti lase tako valovit videz, pojdite na napolnjen bob z dolgimi šiškami. Tako boste lahko oblikovali lase tako, da jih boste ves čas držali naravnost ali da boste imeli valovit občutek.

Kratek Bob z dolgimi šiškami

Vir

Izjemno kratka frizura

Eden od trendov, ki postaja vse bolj priljubljen, je tisti z izjemno kratkimi lasmi. Če se sploh ne želite ukvarjati z oblikovanjem las in ste še vedno videti čudovito, se odločite za to pričesko.

Izjemno kratka frizura

Vir

Asimetrična kratka frizura

Če želite biti sposobni vsako jutro presenetiti sebe, potem se morate odpraviti na frizuro, ki kriči izvirnost. Ker je ena stran dolga, druga pa zelo kratka, boste zagotovo naredili močan vtis.

Asimetrična kratka frizura

Vir

Simetrična kratka frizura

Če boste lahko oblikovali lase s koničastimi konicami ali celo naredili nekaj kodrov, vam bo ta simetrična frizura zagotovo všeč. Klasičen videz vam bo pomagal ohraniti to obliko vaših las, tudi ko rastejo.

Simetrična kratka frizura

Vir

Bob srednjega sloga

Zaradi te frizure so lasje videti daljši, kot so v resnici. Vendar pa oblikovanje traja nekaj sekund in s tem čudovitim videzom boste v hipu obrnili glavo na ulico.

Bob srednjega sloga

Vir

Pričeska čez uho

To lahko označimo tudi kot fantovski videz, vendar je bolj romantičen kot prejšnji. S šiškami, ki delno pokrivajo oči, boste lahko imeli skrivnostno privlačnost.

Pričeska čez uho

Vir

Neurejena kratka frizura

Če vam je všeč oblikovanje las zjutraj, vendar iščete neurejen videz, potem je ta frizura za vas. Če boste dobili neurejeno frizuro, boste lahko imeli uporniški videz, ki ga želite.

Neurejena kratka frizura

Vir

About the author