Najnovejše ravne kratke pričeske

Skrajšanje las je vedno velika poteza, ne glede na to, ali ste jih imeli res dolgo ali le toliko, da ne morete reči, da so kratki. Kljub temu je imeti kratke lase nekaj, kar lahko razumemo kot znak zaupanja, česar nimajo vsi. Vendar pa lahko presežete svoje meje in poskrbite, da boste s pravo frizuro povečali svojo stopnjo samozavesti. Na srečo obstaja veliko izbiro vročih odbitkov, zaradi katerih boste videti in se počutili odlično. Če ste pripravljeni na takšno spremembo, potem morate izbrati eno od teh najnovejše ravne kratke pričeske saj boste tako obveščeni o najnovejših stvareh na tem področju. Ko ste pripravljeni dovoliti stilistki, da vam prereže lase, se spomnite, da ste izbrali idealna frizura in da boste kmalu lahko navdušili vse s svojim novim in čudovitim videzom!

Kratki puhasti lasje

Če imate res radi veliko volumna, potem je ta vrsta pričeske odlična za vas. Vse, kar morate storiti, je, da lase posušite s sušilcem za lase in rezultat bo enak tistemu, ki ga vidite na sliki.

Kratki puhasti lasje

Kratek naravnost Bob

Ko imaš ravni lasje, z dolžino las lahko greste tako kratko, kot želite. Lahko celo uživate ob kratkem bobu, ki ga sploh ne potrebujete, da bi bil videti fantastično.

Kratek naravnost Bob

Kratek srčkan pogled

Ta pričeska je kot nalašč za ženske, ki se želijo ves čas počutiti elegantno. Na srečo je to mogoče, dokler izberete frizuro, ki je daljša zadaj in krajša spredaj, z nekaj čudovitimi šiškami.

Kratek srčkan pogled

Kratka umazana frizura

To frizuro boste zagotovo lahko odstranili, če ste uporniški. V nasprotnem primeru vas bo nekoliko razjezilo dejstvo, da vsi vaši lasje ne ostanejo na enem mestu. Poiščite neurejen videz za mlajši občutek!

Kratka umazana frizura

Kratka čudovita Pixie

Če imate ravne lase, potem zagotovo lahko izvlečete res kratek pixie kroj, tako kot na sliki. Najboljši del tega je dejstvo, da ga sploh ni treba stilizirati, saj bo videti tako, ko se vsako jutro zbudite.

Kratka čudovita Pixie

Kratek blondinka Bob

Ta vrsta boba je kot nalašč za ženske, ki imajo blond lasje in želijo, da se ljudje osredotočijo na izraz in lepe lastnosti svojih obrazov. Če se odločite za to frizuro, boste lahko z nasmehom potegnili ljudi z nog!

Kratek blondinka Bob

Kratek asimetrični Bob

Kratek in urejen videz na eni strani ter daljši in neurejen videz na drugi naredijo to pričesko izvirno in zelo lepo videti. S tem krojem boste zagotovo videti zanimivo in res lepo hkrati.

Kratek asimetrični Bob

Kratek eleganten videz

Res kratki lasje na eni strani in dolgi in lepo oblikovani lasje na drugi strani naredijo to pričesko zelo elegantno in dragoceno. Model na sliki izgleda neverjetno in tudi vi boste, če se odločite za ta slog.

Kratek eleganten videz

Kratki platinasti Bob

To je vsekakor res zanimiv videz. Izjemno kratek bob in platinasta barva las ji omogočata, da izbere kakršno koli ličilo, ki si ga želi, vi pa tudi. S to frizuro lahko odstranite vse vrste stilov.

Kratki platinasti Bob

Enostranski Bob

To je vrsta videza, ki daje dramatično privlačnost. Resnica je, da jih ne more premagati preveč, ker pokriva polovico obraza. Če pa ga izberete, boste videti fantastično!

Enostranski Bob

Kratka ljubka frizura za debele lase

Ko samo želite videti srčkano, ne da bi se zdelo, da se preveč trudite, lahko izberete takšno frizuro, kot je na sliki, in naj bodo vaši lasje čudoviti, ne da bi jih morali preveč oblikovati.

Kratka ljubka frizura za debele lase

Uporniška bližnjica

To je pričeska, ki bo všeč “slabim dekletom”. Zaradi dejstva, da bodo vaši fantastični lasje ves čas pokrivali eno oko, vas bodo vsi označili za skrivnostno in zanimivo osebo.

Uporniška bližnjica

Izjemno kratek pogled

Ravni lasje so zagotovo najboljša prednost, če bi se odločili za to zanimivo frizuro. Z ravnimi in čednimi šiškami ter z nekoliko daljšimi stranicami boste videti fantastično in privlačno.

Izjemno kratek pogled

Elegantna Bob pričeska

Da, to je pričeska, ki bi si jo morale izbrati lepe ženske z močnimi in čudovitimi lastnostmi. Če želite videti kar najbolje, čeprav niste imeli časa za oblikovanje las, potem je to pravi videz za vas!

Elegantna Bob pričeska

About the author