Slike kratkih ravnih pričesk

Kaj najprej storite, če želite spremeniti videz, ki bo presenetil ljudi? No, ni stvar domišljije preveč, saj je treba najti pravo sliko samo z popolna pričeska ob tem se boste počutili, kot da želite v tem trenutku poklicati svojega stilista. Morda bo težko najti takšno zbirko pričesk, zaradi katere boste želeli čim prej spremeniti to podobo, če pa veste, kje iskati, boste lahko našli prav neverjetne fotografije. Torej, če iščete takšno zbirko, morate le pogledati slike tukaj in videti, katera od teh kratke ravne pričeske uživaj. Ne pozabite upoštevati oblike obraza, barve las, lastnosti, na katere se želite osredotočiti, itd. Naslednji korak je, da si ogledate slike in izberete pričesko, ki vam je najbolj všeč!

Kratki blond lasje

To je vrsta pričeske, zaradi katere se boste počutili, kot da ste zagotovo tip dekleta, s katerim se nihče ne zapleta. Torej, kaj boste storili? Če želite videti, samo pokličite številko svojega stilista!

Kratki blond lasje

Kratek naravnost Bob

Običajno, ko razmišljate o bobu, pomislite na njegovo daljšo različico. Ko pa gre za kratke lase, boste z izbiro takšnega boba, kakršnega je na sliki, zagotovo videti lepi.

Kratek naravnost Bob

Kratki temni lasje

Najboljši del te frizure je dejstvo, da dobite ravne in čiste reze ter nekaj pramenov različnih dolžin. To je popolna kombinacija kaosa in reda in videti boste popolnoma fantastično!

Kratki temni lasje

Kratek Pixie Cut

No, ko gre za pixie rezi, ponavadi si predstavljate njeno skrajno različico. Če pa daste lase, da bodo rahlo zrasli, boste zagotovo izgledali še bolj ženstveno in preprosto neverjetno. Poglej!

Kratek Pixie Cut

Kratek raven rez

To je vrsta frizure, ki vam omogoča, da izgledate čudovito, obenem pa se vsaka oseba, ki vas pogleda, osredotoči na vaše čudovite lastnosti. Kaj vidite tukaj? Čudovite oči, čudovit nasmeh in čudoviti lasje!

Kratek raven rez

Temno zanimiv Bob

Zanimivost te frizure je dejstvo, da vas uokvirja in naredi skrivnostnega in seksi. Če želite to, potem se boste zagotovo zlahka spopadli z ukrivljenimi šiškami in neverjetnim bobom.

Temno zanimiv Bob

Klasičen naravnost izrezan

Lep del te frizure je, kako elegantno izgleda. Zaradi rdečih las in čudovitega videza kratkega sloga si želite videti čim prej. Torej, kaj še čakate?

Klasičen naravnost izrezan

Ravni čudoviti lasje

Ta vrsta pričeske vam bo zagotovo pomagala izpostaviti lepoto vaših oči na enak način kot model na sliki. Dolge šiške zagotovo pomagajo, ker govorimo o ravnih laseh.

Ravni čudoviti lasje

Naravni temni Bob

Zaradi te vrste boba boste videti kot ženska, ki ve, kaj hoče, in ženska, ki to dobi. Čist rez in čudovit način oblikovanja las na obrazu modela na sliki sta fantastična.

Naravni temni Bob

Kratkoplastni rez

Zaradi različnih slojev frizure je videti, kot da ne samo uokvirja obraz modela na sliki, ampak ji ponuja ravno tisto količino, ki jo potrebuje, da so njeni lasje videti super.

Kratkoplastni rez

Naravni blondinka Bob

Ko si preprosto ne želite, da bi bili vaši lasje prekratki in jih še vedno lahko malo oblikujete, se morate odločiti le za bob s čistim ravnim rezom, ki ga lahko izpostavite vsak dan.

Naravni blondinka Bob

Kratek blond kroj

To je frizura, zaradi katere želite takoj poklicati svojega stilista. Vsi vemo, da je Christina Applegate čudovita, toda njena frizura je del dogovora. Torej, vzemite kratka ravna frizura kakor hitro se da!

Kratek blond kroj

Večplastni blond lasje

Ko ne želite, da so vaši lasje preprosti, ampak povsod, ne da bi bili videti neurejeni, potem morate dobiti večplastno striženje. Če ste blondinka, je učinek lahko očitnejši.

Večplastni blond lasje

Ravni asimetrični rez

Vse gre za asimetrična prameni las, zaradi katerih je ta frizura preprosto izvirna in čudovita. Da bi izgledali čudovito, se vam ni treba odločiti za daljše lase. S to frizuro boste!

Ravni asimetrični rez

Ravno rezano rezanje

Ko imaš ravni lasje, Obstaja nekaj stilov, med katerimi lahko izbirate in konice so zagotovo eden izmed njih. Torej, namesto da bi lasje ostali le na en način, bi se lahko odločili za trne in spremenili svoj videz!

Ravno narezan rez

About the author