Kako do kodrastih las (vaje za moške)

Medtem ko fantje s kodrastimi lasmi sušijo lase naravnost, se fantje z ravnimi lasmi sprašujejo, kako priti do kodrastih las. Moški lasje so ponavadi prekratki, da bi bili kodralniki učinkoviti, obstajajo pa tudi drugi načini za pridobivanje kodrastih las. Tu je najlažji način za ustvarjanje kodrov za moške.

Od ravnih do kodrastih las potrebujete le nekaj izdelkov za lase in sušenje. Sušilniki za lase so popolnoma za moške. Toplota ne le hitro posuši lase, ampak daje tudi vrhunski nadzor, doda volumen, celodnevno držanje in celo kodre.

Še eno skrivno orožje za moške lase je solni razpršilec. Pomislite, kako se lasje po dnevu na plaži posušijo z dodatnim valom. Solni razpršilec posnema ta učinek, doda teksturo, obstojnost in polnost, ki lahko koristi vsem tipom las.

Nekaj ​​visokokakovostnih razpršilcev soli po različnih cenah je:

Tukaj je opisano, kako preiti iz ravnih na kodraste lase za moške.

Kako do kodrastih las (vaje za moške)

Slika avtorja James Welsh. Preverite tudi njegovo YouTube kanal.

1. Začnite z mokrimi lasmi in jih rahlo posušite z brisačo, dokler niso vlažni.

2. Veliko lase razpršite s toplotno zaščito skozi lase.

3. Razpršite morsko sol skozi lase od korenin do konic. Dodaja teksturo in drži, da ustvari naravne kodre.

4. Če imate na sušilniku za lase difuzor, ga namestite. S tem se zrak iz enega samega toka razširi po več kanalih, da se poveča zvijanje in zmanjša kovrčanje. Če difuzorja ni in lahko odstranite šobo, naredite to, da ustvarite širši tok zraka.

5. Med sušenjem in dviganjem las z rahlim pritiskom sušite lase. Ko se lasje počutijo suhe, dodajte še sol in še naprej sušite med drgnjenjem in dviganjem. Ko se lasje spet sušijo, na območja, kjer lasje niso tako kodrasti, dodajte še sol in jih še naprej sušite. Prav tako lahko ovijete pramene las okoli prsta in jih z malo toplote razstrelite, da ustvarite posamezne kodre.

Jake Daniels

6. Ko so lasje suhi, zaključite s prožno pomado, ki izboljša teksturo, da zadrži kodre na mestu. Ta vrsta pomade bo delovala tudi pri ravnih pričeskah. Nekatere dobre možnosti so:

7. Dokončajte oblikovanje las s prsti.

Zdaj imate čudovite kodre. To najbolje deluje za moške z zbledelimi stranicami ali podrezanimi pričeskami z daljšimi lasmi na vrhu in kratkimi stranicami. Kodri skrajšajo lase, zato boste za delo potrebovali lase srednje dolžine. Kratki lasje ob straneh se ne bodo zvili na naraven način.

Oglejte si to neverjetno preprosto vadnico o tem, kako oditi naravnost do kodrastih las James Welsh na YouTubu. Tu je še ena podobna, a nekoliko drugačna način za kodranje moških las Jake Daniels.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author