Kako pogosto naj se moški strižejo?

Kako pogosto naj se moški postrižejo? No, to je odlično vprašanje. In imamo veliko odgovorov.

V povprečju lasje zrastejo pol centimetra na mesec za skupaj šest centimetrov na leto. Seveda je ta dolžina relativna. To ni veliko za dolge lase, toda za striženje ali natančno poravnavo je četrt centimetra velika rast.

Kako pogosto se morate striči, je odvisno od striženja, dolžine las in tega, kar želite. Ohranjanje posebnega videza zahteva drugačen pristop kot iskanje novega. Seveda včasih gre za iskanje časa in denarja.

Medtem ko imajo pogosti odbitki stroške, se lasje precej oblikujejo. Daljših las morda ni treba striči tako pogosto, vendar običajno zahtevajo dnevno oblikovanje las in spremljajoče izdelke za oblikovanje. Dolge lase je lahko najlažje obvladati, z malo potrebe po oblikovanju ali odbitku. Ne pozabite pa si umivati ​​las.

Tukaj je opisano, kako pogosto bi se morali moški postriči za vse, od plešastih glav do striženja in kratkih las do dolgih las.

Kako pogosto naj se moški postrižejo?

Obrnjene glave: 1-3 dni

Če želite ohraniti to kromirano kupolo, se mora večina fantov brititi le vsake tri dni. Občutljivost kože je največji dejavnik v tej enačbi. Občutljivo lasišče, ki je nagnjeno k draženju in opeklinam britvice, mora med britjem trajati vsaj en dan. Poglej si tudi drug brivnik.

kako pogosto si obriti plešasto glavoWesley Moura

Za najbolj gladko in sijočo glavo se brijete vsak dan.

Kakor koli pogosto se brijete, ne pozabite vsak dan navlažiti lasišča in ne pozabite na kremo za sončenje in kapo. Občasni šamponi se lahko znebijo vsakršnega lasišča. Morda ni las, vendar lasišče še vedno proizvaja olja.

Podrobnosti + zelo kratki lasje: 1-2 tedna

Natančne podrobnosti in ultra kratki odbitki imajo koristi od pogostih odbitkov. Ohranite te zamegljene blede, tesne zožitve, postave, oblikovanje las in bledenje brade z najmanj mesečnimi obiski brivcev, po možnosti več.

Dizajn za moške z izpadanjem lasIsmail Ablajev

Enako velja tudi za šumenje in vse, kar želite ohraniti na tem mestu.

Čeprav je to veliko časa in denarja, porabljenega v brivnici, se splača. To menjate za dnevni čas oblikovanja in izdelke za lase.

Kako dolgo je treba med moškimi striženimi moškimi frizuramiHewstonova

S pogostimi odbitki je treba najti ugodnega frizerja. Ali hitro. Ali oboje. V vrsti brivnice, ki jo iščete, je na voljo izbor možnosti odbitkov z različnimi cenami, tako da lahko dobite samo linijo ali postrižete, ne da bi plačali celo frizuro.

Brivski meniFrizer Kingcades

Poiščite dobro mesto in dobrega frizerja, ki vam bosta kmalu poklicala. vedno je super biti reden.

Pletenice, roženice + zvitki: 6-8 tednov

To ni frizura, ampak osem tednov je najdaljši čas, ko je treba pustiti zaščitne pričeske, kot so pletenice, koruze in zvitki. To velja tudi za lasne podaljške. Zvijanje lahko traja le do 4 tedne.

Kako dolgo obdržati moške v pletenicahCriztofferson

Počakajte še več in nova rast pri koreninah lahko postane tako matirana in mastna, da se las ne da oprati in razčesati.

Torej po 6-8 tednih vzemite lase, poglejte, kje je vaša rast, in sveže zbledite in se poravnajte. Priporočljivo je tudi, da počakate vsaj teden ali dva, morda dlje, preden dobite nove pletenice ali zvite.

Tesne pričeske pritiskajo na lasišče, kar lahko povzroči vrsto izpadanja las, imenovano vlečna alopecija. To se lahko obrne, če se zgodaj ujame. Zmanjšajte tveganje tako, da nosite večje pletenice ali zvite in pazite, da niso pretesni. Bolečina v lasišču pomeni, da je prišlo do poškodbe, zato se ne bojte, da bi vas imenovali nežna glava.

Kako dolgo nositi pletenice za moškeFran Aranda

Seveda zaščitnih stilov ni treba pustiti 2 meseca. Če ste pripravljeni na nekaj drugačnega, lahko pletenice in zavoje kadar koli odstranite. Zmanjšanje ali postavitev se lahko kadar koli ohrani.

Kratki + srednje kratki moški odbitki: 1-3 mesece

Kratki in srednji odbitki pokrivajo široko paleto videzov, na splošno pa lahko daljši lasje med odbitki počakajo dlje. Če poskušate ohraniti kratko frizuro, deluje vsakih 4-6 tednov. Če želite, da lasje rastejo, počakajte dlje.

Kako pogosto naj se moški strižejo na kratkoByrd Hair

Odrezi z določeno dolžino imajo plasti, teksturo in obliko, ki še naprej izgledajo dobro, medtem ko rastejo dlje. Do neke mere. Vedeli boste, ko bo prišel ta čas. Plešavost ne bo več tako plešasta. Obrobje bo začelo pokrivati ​​oči. Mogoče je oblikovanje las bolj zahtevno. Potem je čas za rez. Tudi če rastejo lasje.

Kako pogosto naj se moški postrižejo? Srednji lasjeKirsten Jamerson

Čas med odbitki je odvisen tudi od sloga. Če se odločite za nekaj novega, počakajte dlje in več las in dolžine bo ustvarilo nov videz. In vsekakor pustite, da ta cipal zraste. Morda celo dovolj dolgo, da dobite trajno.

Srednji + dolgi moški lasje: 6-9 mesecev

Daljši so lasje, dlje lahko hodite med odbitki. Ne glede na to, ali gre za večplastno dlako ali dolge kodre, so odbitki potrebni le, če so lasje predolgi, izgubijo obliko ali se poškodujejo na koncih.

Kako pogosto naj se moški postrižejo? Dolgi lasjeSuavecito Pomade

Če lasje rastejo, bodo odbitki izboljšali postopek, še posebej na začetku. Najprej morajo lasje na vrhu glave postati ene dolžine. Ko je moški bob dosežen, pustite, da raste, dokler se konci ne začnejo koprcati, kar je znak razcepljenih koncev, in se obrežite. Držite tako dolgo, dokler lasje ne bodo tam, kjer želite.

Kako pogosto naj strižim moške z dolgimi lasmiKari Watts

Daljši lasje so starejši lasje, zato poskrbite z nežnim šamponom in veliko balzamov. Ko lase potegnete navzgor v moško punčo ali nazaj v čop, uporabite namesto običajnega gumijastega traku lase, ki ne odtrga las.

Tako se morajo moški pogosto striči. Evo, kako zagotoviti, da boste dobili želeni videz. Ne skrbite, kako se imenuje rez, in vedno pokažite sliko.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author