Kako priti do valovitih las: Vadnica za moške

Ko gre za oblikovanje moških las, je odlično orodje, ki ga lahko dodate v svoj arzenal, tekstura. Trenutno so glavni trend teksturirani odbitki, kot sta bledenje pridelkov in oblikovanje teksture. Zakaj? Tekstura izgleda odlično in doda volumen, obliko in razsežnost vsaki moški pričeski. Če želite pogledati še dlje, je tukaj, kako priti do valovitih las.

Fantom z valovitimi ali kodrastimi lasmi je običajno, da jih poravnajo, da dosežejo poseben videz. Danes gremo v nasprotno smer in ravnim lasem dodamo valove.

Tukaj so 3 različni načini, kako moške lase dobiti z lasnimi izdelki, sušilcem za lase in pletenjem las. Metoda izdelka najbolje deluje za lase, ki imajo naravni val in lahko delujejo pri krajših odbitkih. Metoda sušenja s sušilcem za lase najbolje deluje pri zelo ravnih in krajših laseh. Metoda pletenice je najboljša za srednje do dolge lase. Tukaj je vadnica za vsak način, kako narediti ravne lase valovite.

1. Dodajte izdelek za lase

Če se vaši ravni lasje začnejo kosati in/ali se zvijati pri vlagi, imajo že določeno stopnjo valovitosti. To je odličen kraj za začetek. Cilj tukaj je okrepiti in obdržati to teksturo. Obstaja nekaj vrst izdelkov, namenjenih izboljšanju kodranja, vendar se vsi uporabljajo na enak način. Spodaj je opisano, kako narediti ravne lase valovite brez uporabe toplote.

Kako narediti ravne lase valovite za moške

Ne prhajte, lase nežno osušite z brisačo. Medtem ko je vlažno, s prsti vtrite izdelek skozi lase. Lase oblikujte in pustite, da se posušijo. To je to. Prava skrivnost je izdelek, ki ustvarja valove iz ravnih las.

Solni razpršilec – Ko pomislite na deskarske lase, so vedno valovite. Enak videz lahko doma ustvarite s pršenjem soli, ki se pogosto imenuje tudi pršilo z morsko soljo. Ta izdelek za lase je na voljo v različnih cenah ali pa ga lahko naredite celo sami. Nekateri razpršilci soli vsebujejo balzam ali olja, da zmanjšajo učinek sušenja, ki ga ima sol. Če so vaši lasje ponavadi suhi, poiščite enega od teh. V nasprotnem primeru ne pozabite na balzam.

Kot je opisano zgoraj, je solni razpršilec enostaven za uporabo. Nanesite ga skozi vlažne lase in pustite, da se posuši na zraku. Skrčenje las s prsti na poti lahko pomaga povečati vzorec valov.

Solni razpršilec več kot dodaja valove. Uporablja se lahko tudi kot sredstvo za predhodno oblikovanje las skupaj z drugimi izdelki za lase ali pa pomaga, da lasje izgledajo gostejše, zato je dobro, da jih imate v arzenalu za lase.

Mousse – Mousse je še en izdelek, ki ga lahko uporabljate samostojno ali z drugimi izdelki za lase. Podobno kot solni razpršilec lahko peno uporabite za izboljšanje teksture, povečanje volumna in zgoščevanje las.

Mousse je lahka pena, ki jo je enostavno prebiti skozi lase. Poiščite formulo z besedami curl enhancing ali curl defining. Izdelek pretlačite v lase in posušite na zraku.

Tako mousse kot solni razpršilec lahko uporabite tudi s sušilcem za lase za ustvarjanje valov. Spodaj preberite, kako uporabljati ogrevan styling.,

2. Sušimo s sušilcem za lase

Za ultra ravne lase ali najdaljše valove dodajte malo toplote. Ta metoda zahteva tudi izdelke in styling. Ogrevano oblikovanje postavi lase v položaj, v katerem so, tako da lase zasukate in ustvarite valove s sušilcem za lase. Lasje lahko sušite v delih pred sušenjem s sušilcem za lase ali med uporabo sušilnika za lase.

Najprej na vlažne lase nanesite predhodno oblikovalec, na primer toplotno zaščito, razpršilo soli ali mousse. Svojega predhodnega oblikovalca za lase počešite po laseh, dokler se enakomerno ne porazdeli.

Nato je čas za izdelek z nekaj zadrževanja, kremo za lase. Je dovolj močan, da spremeni obliko las, ne da bi gledal v zasuke, ki jih boste naredili. Nanesite kremo ali pomado za lažje zadrževanje skozi lase in nato okvirno oblikujte svoj videz tako, da dodate del in/ali razčesate lase na svoje mesto.

Zdaj je čas, da ustvarite ta val. Lase zvijte na majhne dele po vsej glavi, kot je prikazano spodaj. Krema za kodre ohranja zvite na mestu, medtem ko se bo vroč zrak zaklenil v tej obliki, da ustvari val in volumen.

Kako narediti lase valoviteŠe vedno od Salonski fant

Lahko tudi zasukajte dele med sušenjem s fenom. Naredite vse, kar vam ustreza.

Zdaj je končno čas za sušenje. Če imate nastavek za difuzor, ga uporabite. Razprostira zrak, da poveča zvijanje in zmanjša zvijanje. Če ga nimate, pustite sušilec za lase dlje kot običajno.

Med sušenjem s fenom nežno stisnite zvitke. Nadaljujte, dokler se lasje popolnoma ne posušijo. S prsti potisnite lase na svoje mesto in jih pritrdite z lakom za lase ali več razpršilcem za sol.

Kako narediti ravne lase valovite za moškeŠe vedno od Salonski fant

In tukaj imate. Volumen, tekstura in predvsem valovi. To je kul način za nov videz fantov z ravnimi lasmi.

3. Pletenica

Zadnji način, da bi ravne lase naredili valovite, je najlažji, vendar zahteva tudi najdaljše lase. Ta metoda lahko deluje tudi za srednje dolge lase. Če želite dobiti želeni videz, se lahko igrate z različnimi metodami.

To ne bi moglo biti lažje. Skozi vlažne lase razpršite solno kremo ali kremo, jo spejte in pustite, da se posuši na zraku. To je lahko čez noč ali kadar koli hrepenite po valovitih laseh.

Za moške z res dolgimi lasmi lahko lase spletete v čop. Valovi se bodo začeli okoli rame, kar velja za naravno valovite lase. Valove lahko naredite bolj ohlapne, če spletete vse lase naenkrat ali ohlapno prepletete lase.

Nekatere srednje dolge odbitke lahko spletete v en velik del, če pa ne, naredite številne pletenice okoli glave, da zajamete največ las. Nato lahko pustite lase ali jih oblikujete z novo teksturo.

In tukaj je, da moški naredijo ravne lase valovite. To je tako enostavno kot nanašanje pravega izdelka, zvijanje las med sušenjem ali pletenje vlažnih las. V kratkem času boste dobili tiste deskarske lase, velik volumen ali svež nov videz.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author