11 najlepših otroških pletenic leta 2021

Škatlice za otroke so znane po pravokotnih pletenicah, zaradi katerih so najlepši zaščitni slog za naravne lase vaše punčke. Te udobne in lepe pletenice so ustvarjene tako, da zadržujejo vlago v grivi vašega malčka, da preprečijo izsušitev, ter spodbujajo zdravo rast las.

S temi res čudovitimi otroškimi pletenicami nikoli ne morete zgrešiti, saj obstaja nešteto različic tega sloga, ki laskajo osebnosti vašega otroka in vsakodnevnim OOTD -jem! Dokler so njene pletenice in lasišče dobro oprane in navlažene, lahko ti kosi zdržijo do 3 mesece.

Poleg tega vam ne bo treba porabiti preveč časa za oblikovanje las, saj je oblikovanje zelo enostavno in prilagodljivo! Igrajte se z lasmi vaše deklice z zabavnimi dodatki in raziščite različne načine oblikovanja teh pletenic. Imate srečo, saj je ta posodobljena galerija modnih otroških pletenic narejena tako, da vam pomaga pri tem!

Kul majhne pletenice

Pletenice v majhni škatliInstagram @_k3_k3_

Očarljiva tekma za otroške gube so pisane kroglice, ki zagotovo dodajo veliko zabave vsakemu slogu. Izboljšajte igro in poskusite nekaj funky!

Box pletenice za kratke lase s punđo

Box pletenice za kratke laseInstagram @quita_j

Ta pleten čop z majhno žemljico na vrhu je čudovita pričeska za pranje malega angela.

Box pletenice za lase do ramen

Box pletenice za lase do ramenInstagram @cest_chic_hair

Iščete način, da svojim kosom angela dodate malo zabave? Ta videz je dokončen obračalnik glave s svetlimi kroglicami in ljubkimi obročki, oblikovanimi proti konici.

Otrokom prijazne škatle s kroglicami

Box pletenice z biseriInstagram @naturallyyourz_

Dolgčas z običajnimi škatlastimi pletenicami za otroke, ki so naravnost navzdol? Preizkusite ta stranski vzorec, okrašen s srčkanimi dodatki, in vaša punčka se bo zagotovo počutila, kot da lahko prevzame svet.

Srednje Bob pletenice za črna dekleta

Srednje Bob pleteniceInstagram @braidsbymychael

Dodajte malce več zabave na njene gube z rožico! Plus pol-navzgor-navzdol pričeska za povezovanje videza!

Simpatične škatlice za 3 leta

Simpatične škatlice za 3 letaInstagram @aminafricanbraids

Je vaša mala princesa iz dneva v dan bolj aktivna? S tem ljubkim videzom naj bodo njeni lasje in obraz urejeni. Njena ljubkost ne bo ogrožena!

Robate pletenice za otroke, stare okoli 8 let

debele škatle za 8 letInstagram @avalonscreations

Naj bo griva vaše deklice videti igriva z zdravimi lasmi, ki jih je zelo enostavno vzdrževati tudi za mlada dekleta. Dolge pletenice vam omogočajo, da se igrate z različnimi barvitimi dodatki, ki lahko vsakodnevno oblikovanje las naredijo super zabavno!

Otroški stil velikih pletenic s pletenim konjskim repom

Otroški slog Big Braids s pletenim čopomInstagram @savannas_protectivestyles

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga Savanno Finley

Specialist za zaščitni slog @ SheSlay Beauty Bar v Chicagu, IL

Kako bi opisali ta videz?

To je zabaven in preprost videz, ki je idealen za naša aktivna dekleta. Všeč mi je, kako vsestranski je ta slog. Lahko ga nosite kot športen in zabaven videz s pletenicami, ki visijo za ponija – ali pa lahko ohlapne pletenice za preprosto eleganco zavijete v lepo pecivo! Otroške pletenice naj bi bile zabavne.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Tako kot večina zaščitnih stilov je vloženi poni s krmo zelo nizko vzdrževanje. Ne zahteva uporabe dodatnih izdelkov – z izjemo olja, če/kadar je to potrebno, in minimalnega nadzora robov. Ta slog je idealen za aktiven življenjski slog ali dogodek, na primer družinske ali poletne počitnice, kjer je dostop do običajnih salonov ali obredov lahko omejen. Ta slog je idealen za posameznike s srednje do zelo debelimi, grobimi lasmi. Uporaba svilenega ovoja ponoči bo ohranila ta slog.

Kvačkane pletenice + boginjske škatle za naravne lase

Kvačkane pletenice za naravne laseInstagram @baesbossbraids

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Michelle Howard

Licencirana / magistrska kozmetologinja @ Bae’s Boss Braids v Vidaliji, GA

Kako bi opisali ta videz?

To so kvačkane “boginje box pletenice” podjetja FreeTress Hair. To so enojne pletenice srednje velikosti, ki imajo na koncu zavoj. So zelo mehki in prilagodljivi. Namestitev teh čudovitih pletenic je hitra in enostavna in jih je mogoče namestiti na kateri koli tip las. Namestitev lahko traja od 45 minut do ene ure.

Najprej boste naravne lase spleteli/razrezali do lasišča. Drugič, kvačkanje pritrdite na te pletenice/koruze s kvačkanjem, ki je posebej zasnovano za namestitev kvačkanih las. To je to, kar ste naredili!

Pri teh kvačkanjih mi je najbolj všeč, da so vsestranski. Lahko jih nosite vse navzdol ali vse v čop. Lahko ste celo ustvarjalni in po želji oblikujete.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Kvačkanje z običajno namestitvijo in vzdrževanjem običajno traja 4-6 tednov. Predlagam, da vlažilno kremo nanesete na lasišče vsaj dvakrat na teden v času trajanja namestitve. To je zato, da se vaši naravni lasje ne izsušijo in povzročijo lomljenje. Kvačkanje pred spanjem obvezno pokrijte s satenskim pokrovom/pokrovom glave, da preprečite zvijanje. Odkrijte zjutraj, oblikujte in pojdite!

Te pletene kvačkane boginje so odlične za dekleta vseh starosti. Odlično za tiste, ki se ukvarjajo s športom in zelo priročno za tiste, ki si preprosto nimajo časa za friziranje zjutraj pred službo ali šolo.

Jumbo Box pletenice z otrokom prijazno prejo

Jumbo Box pletenice z otrokom prijazno prejoInstagram @tatisplace.appleton

Vprašanje&Z ustvarjalko sloga, Tatianno Donaldson

Frizerka @ Tati’s Place v Appletonu, WI

Kako bi opisali ta videz?

Te jumbo box pletenice so zabavna, elegantna in trendovska pričeska, ki jih je hitro vstaviti in odstraniti.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Po mojem mnenju je super brezskrbno. To je moja hči, ki plava in se brez težav ukvarja s športom. Pred spanjem ga niti ne zavijemo.

Trikotne pletenice za šolo

Trikotne pletenice za šoloInstagram @naturalhairstylistnc

Vprašanje&A z ustvarjalcem sloga, Angel B. Williams

Lastnik & Stilistka @ Resno naravna nega las v Caryju, NC

Kako bi opisali ta videz?

Postal sem spreten pri oblikovanju tega ustvarjalnega vrtenja v priljubljenem zaščitnem slogu. Te trikotne pletenice so estetsko prijetne in na poliran način spodbujajo samoizražanje. Moje najljubše lastnosti te frizure so njena vsestranskost in dejstvo, da je zelo nizko vzdrževanje.

Kakšen nasvet za nekoga, ki razmišlja o tem?

Za starše, ki iščejo škatlaste pletenice za otroke, ki zahtevajo malo vzdrževanja, bi morala biti ta zagotovo na vrhu seznama. Ta slog je mogoče upravljati z izjemno lahkoto. Pred servisom se posvetujte, da določite najboljšo dolžino in velikost glede na gostoto las. Stranki priporočam, da ohrani lasišče čisto z uporabo eliksirja za lasišče, kot je pršilo z rožmarinovo meto znamke Influance Hair Care.

About the author