25 najboljših kratkih odbitkov za ovalne obraze

Kot vsi dobro vemo, da so letos v trendu kratki odbitki. Večina deklet jih nosi kratki modni odbitki ali kratke trendovske pričeske, ki bodo videti elegantno in modno, toda kratka frizura bolj ustreza tistim dekletom, ki imajo ovalni obraz obliko. Oblika obraza je zelo pomembna za lepoto dekleta in večinoma obleke za pričeske na ovalnih obrazih. Tukaj je nekaj dobrih primerov trendovskih kratkih odbitkov, ki jih nosijo lepi dekleti ovalnega obraza.

Zelo kratki odbitki so večinoma v trendu in dekleta v teh kratkih elegantnih odbitkih izgledajo pametno in seksi. Deklica na spodnji sliki je imela ovalno obliko obraza in ta kratka trendovska frizura najbolje izgleda na obrazu.

Zelo kratka frizura za ovalni obraz

Večina deklet rada nosi kratke modne pričeske, samo da so videti modno in elegantno. Priljubljeni so tudi zelo kratki odbitki s šiškami, ki najbolje izgledajo na obrazih deklet, ki so imele ovalno obliko obraza.

Kratki odbitki za dekleta z ovalnim obrazom

Spodaj je ena izmed zelo edinstvenih in trendovskih letošnjih odbitkov. Kratek je po dolžini in shranjen z ene strani glave. Dekleta z ravnimi lasmi radi nosijo to frizuro in najbolje izgleda na ovalnih obrazih.

Podrezana pričeska za ovalni obraz

Je zelo trendovska, elegantna in najbolj priljubljena frizura leta 2013. Večina trendovskih mladih elegantnih deklet ima rada asimetrično frizuro. Od sprednjega stranskega dela je daljši, od zadnjega pa prekratek. To dekle na spodnji sliki je imelo zelo lep ovalni obraz in videti je lepo v tej kratki asimetrični frizuri s svetlo blond odtenkom las.

Kratki asimetrični lasje za ovalni obraz

Pixie je tudi zelo trendovska in priljubljena letošnja frizura. Ta frizura je zelo kratka. Je pa moden in eleganten. Znana hollywoodska zvezdnica Charlize Theron lahko nosi to trendovsko frizuro z blond barvo las. V tej pixie frizuri izgleda neverjetno in trendovsko.

Kratki pixie lasje Charlize Theron

Šiška je priljubljena pri kratkih pričeskah. Šiška najbolje izgleda tudi na obrazih tistih deklet, ki so imele ovalni obraz. Šiška daje edinstven trendovski videz osebnosti deklice. Dekleta lahko nosijo tudi to frizuro z različnimi odtenki las, vendar blond odtenek izgleda bolje s šiškami.

Kratki odbitki s šiškami za ovalne obraze

Linda Evangelista: Je znana hollywoodska zvezdnica in tudi zelo trendovska elegantna dama. Ima čudovito ovalno obliko obraza in izgleda čudovito v kratki modni frizuri.

Kratki odbitki zvezdnic za ovalni obraz

Dekleta izgledajo bolje v kratkih trendovskih odbitkih, ovalni obrazi pa so videti lepši v teh kratkih frizurah

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze

Bob je ena izmed zelo priljubljenih in zelo trendovskih pričesk med dekleti. Je krajše dolžine od zadnje strani in daljše od pogleda spredaj. Toda bob odbitki bolj ustrezajo ovalnim obrazom.

Bob pričeske za ovalne obraze 2013

Odtenki blond barve las so najbolj modni odtenki leta 2013 in večina modnih deklet najraje nosi to barvo las z edinstvenimi trendovskimi kratkimi odbitki. Ta barva las najbolje izgleda tudi na ovalnih obrazih.

Kratke blond pričeske za ovalne obraze

Neredni lasje najbolje izgledajo na dekletih z ovalnim obrazom.

Kratke neurejene pričeske

Funky kratki in trendovski odbitki najbolje izgledajo tudi na ovalnih obrazih.

Funky kratki odbitki za ovalne obraze

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-1

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-2

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-3

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-4

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-5

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-6

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-7

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-8

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-9

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-10

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-11

Najboljši kratki odbitki za ovalne obraze-12

About the author