5 vznemirljivih razlogov za piercing školjk (45+ idej, ki vedno delujejo)

Za ljubitelje tetoviranja in piercinga, ki radi okrasijo svoje telo z nakitom ali umetninami, je pridobivanje novega lahko vznemirljivo doživetje; vsak nov piercing ali tetovaža ima zgodbo.

Vendar je to povsem drugačno potovanje za ljudi, ki so imeli le nekaj izkušenj s piercingom. Po ušesu se marsikdo sprašuje, kateri del ušesa naj bi prebodel naslednji. Običajno piercing v zgornjem režnju velja za nebolečo možnost, če pa ste razpoloženi za nekaj malo drznega in edinstvenega, bo prebadanje školjk videti odlično.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Camila Furtado (@maria.milaa) 3. aprila 2018 ob 15:05 PDT

Kaj je Piercing s školjko?

Prebadanje školjk je luknja v delu hrustanca ušesa, ki spominja na lupino školjke, na notranjem in zunanjem delu hrustanca pa se nosijo piercingi. Saj poznate tiste, ki so povsod na vašem Pinterestu in Instagramu in izgledajo čudovito zaradi tega neurejenega videza, ki dopolnjuje vaš boho chic videz.

No, čas je, da se premaknete mimo zaslona pametnega telefona in se pogledate v ogledalo; s prebadanjem školjk bi izgledal neverjetno in to veš. Toda preden skočimo na nekaj vznemirljivih razlogov, zakaj bi morali preboditi školjko, pojdimo na nekatere pomembne podrobnosti o tem.

prebadanje školjk

Kdaj bi morali dobiti piercing

Prebadanje školjk je danes v modi, zato je čas, če ste čakali, da pridete v trend. Seveda bi morali že narediti piercing ali dva, preden ste prebodli školjko, da boste pripravljeni na proces zdravljenja.

Ali boli??

Količina bolečine, ki jo občutite pri prebadanju školjke, je odvisna od tega, kako vaš specialist naredi perforacijo. Če se odločijo za uporabo igle, ne bo tako bolelo. Pomislite na to tako; bolelo bo bolj kot prebadanje ušesne resice, vendar ne toliko kot vijačnica. Kožni udarec pa bo bolj bolel, ker ustvarja večjo perforacijo.

Kako hitro se zdravi?

Prebadanje školjk bo trajalo nekaj mesecev za začetno zdravljenje, nato pa boste potrebovali še šest mesecev, da se popolnoma zaceli. Na srečo je hitro in enostavno očistiti tudi prebadanje školjk. Vse, kar morate uporabiti, je morska sol, raztopljena v topli vodi, in območje obrišite s konico Q.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Dobil sem nekaj novega blinga #conchpiercing #anatometalinc #swarovski #earproject

Objava, ki jo je dal v skupno rabo Kim Chao (@kayeyeemm) 31. marca 2018 ob 12:49 PDT

5 razlogov, zakaj bi ga morali kupiti

Seveda bi lahko dobili piercing zgornjega režnja ali vijačnice ali kateri koli drug piercing. Vendar se ne primerjajo s poudarkom in slogom, ki ga ponuja prebadanje školjk. Torej, za vsak slučaj ste še vedno na ograji, kateri piercing boste dobili, tukaj je pet razlogov, ki vas bodo prepričali, da naredite piercing školjke.

To je super trendovsko

Za začetek je prebadanje školjk danes zelo trendovsko, ne glede na to, kakšen slog najraje nosite. Sedaj je moda namenjena preprostosti z nekaj subtilnimi, a drznimi kosi izjave, prebadanje školjk pa je tisto, kar vam lahko da ta fantastičen videz. Če govorimo o trendih, ste si pred kratkim ogledali vzletno -pristajalno stezo? Povsod boste videli piercing.

V teh dneh, ko greste skozi pomemben prehod in želite popolnoma spremeniti svoj videz, striženje las ali sprememba barve nista več dovolj; Morate se potruditi in narediti piercing školjke, ki lahko vašemu obrazu doda posebno in zagonetno lastnost, ne da bi jo dejansko spremenila.

Zato imate vse razloge za prebadanje školjke in jahanje vala. Da ne omenjam, vsak dan lahko popestrite svoj videz s trendovskim dodatkom, ki bo združil celotno obleko.

prebadanje školjk

Lahko izgleda občutljivo ali ostro

Ni važno, ali je vaš slog dramatičen ali minimalističen, zapleten ali neurejen, saj je poudarjanje lupine z nakitom veliko lažje narediti. Drugi piercingi na obrazu so v primerjavi videti precej drzni, zato jih boste morali prikriti s primerno pričesko; to lahko povzroči težave pri odhodu.

Medtem poudariti prebadanje školjk z ustreznim nakitom ni izziv. Ko se odpravljate na uradni dogodek ali dogodek s črno kravato, uporabite eleganten nakit iz dragih kamnov ali biserov, da poudarite prebadanje školjk, ne da bi prišli preveč drzno.

Po drugi strani pa se lahko počutite posebno na festivalih, zabavah ali priložnostnem dnevu. Uporabite asimetrične uhane, kovinske kroglice, krožne mrene in dodajte celo manšeto; divjat!

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Lilith Ann Mae (@piercedbylilith) 29. marca 2018 ob 12:20 PDT

Tudi pri fantih izgleda neverjetno

Za fante ni omejitev za vse različne vrste piercingov, ki jih lahko dobijo, tudi školjke so lahko videti precej impresivne. Konec koncev je vse odvisno od vrste nakita, ki se ga odločijo nositi v piercingu.

Srebrni toni za kroglice, manšete in mrene izgledajo fantastično pri moških, in glede na to, kako prodorni nakit vse bolj postaja sprejemljivo sredstvo samoizražanja, so lahko piercingi z lupinami odlični tudi z oblekami.

Super vidno in vidno

Ker je na voljo toliko vrst stilov prebadanja ušes, nekateri želimo najbolj vidno možnost; očarljiv pogled, zaradi katerega ljudje naredijo dvojni posnetek. V tem primeru bo prebadanje školjk zgrešilo. Čeprav ne pritegne toliko pozornosti kot daith, je prebadanje školjk še vedno zelo vidno, zato ni treba veliko pripravljati, da bi dobili privlačen videz z minimalnim nakitom.

V primeru drugih piercingov hrustanca, kot je vijačnica, boste morali nositi nakit iz ušesnih režnic, da ga dodatno poudarite, kar lahko oteži, če se poskušate odločiti za subtilen in minimalističen videz..

Toliko možnosti nakita in ustreza številnim videzom

Nenazadnje piercing iz školjk ponuja veliko možnosti nakita, med katerimi lahko izbirate. Za začetek lahko izbirate med notranjim ali zunanjim prebadanjem, poleg tega pa lahko izbirate med številnimi slogi nakita. Čeprav ima vsak svoj poseben slog, je res, da se vam bo v nekaterih dneh zdelo, da nosite manšeto, v drugih pa se uhan iz dragega kamna zdi primeren.

Na voljo so mrene, kovinske kroglice, biseri in različni slogi čepkov. Polkrogi dajejo iluzijo več piercingov, biseri pa so vedno na voljo za polprosti občutek. Če se torej počutite, kot da vam bo prebadanje školjk zagotovilo minimalne možnosti za nakit, bodite prepričani, da lahko za vsako priložnost izberete drug dodatek.

Na primer, če greste na glasbeni festival, si oglejte boho-chic videz s spiralnimi mrenami, manšetami, kovinskimi kroglicami in uhani v etničnem slogu. Po drugi strani pa si privoščite to žensko avro z veličastnim cirkonijem ali barvnimi uhani iz dragega kamna. Potem pa se lahko vedno zmešate in ujemate z edinstvenimi slogi, barvami in kovinskimi toni, da popestrite svoj videz.

10 idej za prebadanje školjk, ki vam bodo pomagale začeti

Zato smo vam dali dovolj razlogov, da si sami naredite piercing školjke, toda naj bo to vaša prva ali tretja piercing školjke, verjetno iščete nekaj idej. Če je temu tako, imamo nekaj neverjetnih idej za prebadanje školjk, ki so videti super na priložnostnem dnevu in celo na elegantnih zabavah.

1. Krepka trojna školjka

Ta prodorni pogled ni za tiste s slabim srcem; za ta drzen slog boste potrebovali tri piercinge. Tri različne čepke lahko uredite po želji; manjši, nežen čep med dvema velikima ali pa jih razporedite od najmanjšega do največjega. Barve lahko tudi mešate in ujemate s kovinskimi toni, tako da na sredino postavite obarvan dragulj, na straneh pa zlate ali srebrne kroglice.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Nicole (@wklp) 29. marca 2018 ob 1:10 PDT

2. Manšeta

Elegantna enojna manšeta izgleda odlično na sproščenem filmskem večeru in ko greste s prijatelji na pijačo. Lahko ga povežete s čepkom v ušesni mečki, vendar z malo voha ali lepim uhanom za očarljiv videz. Izberite manšeto, ki je v kontrastu in dopolnjuje vaš ton kože. Zlati in srebrni toni izgledajo neverjetno, kljub temu temnejše kovinske barve, kot sta baker in celo rožnato zlato, dajejo poseben čar.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo je delila Maria Tash (@maria_tash) 28. decembra 2017 ob 13:08 po PST

3. Modeli Boho Style

Z nekaj zanimivimi čepki ali uhani in srebrno manšeto lahko ušesom podarite čudovit videz v slogu boho. Običajno so ti kulturni vzorci in modeli najbolje videti v srebrni barvi, vendar zlati toni pritegnejo pozornost. Kot simbolni čep v ušesnem režnju in zgornjem režnju ter ga dopolnite s trdno srebrno manšeto, da bo vaš videz izstopal.

4. Simetrični slogi

Ta možnost je namenjena, če se odločite za nekoliko rafiniran videz, ki ustreza formalnim zabavam in dogodkom. Prebadanje školjk pogosto velja za del lopovske mode, a niste vedeli, da je tako drzen piercing lahko videti tudi elegantno. Vse, kar morate storiti, je, da ujemate elegantne uhane z nežnimi čepi, ki poudarijo vaša ušesa, vendar ne vzemite predaleč.

5. Minimalistični dragulji

Kaj pa uporaba minimalističnih dragih kamnov kot način, da poudarite svojo obleko in poudarite svoje najljubše barve? Nič ni narobe, če se odločite za minimalistično pot in nosite piercing v eni školjki za tiste dni, ko vam primanjkuje časa in se morate hitro pripraviti. Seveda ga lahko povežete z uhani, kovinskimi čepki ali več dragulji v ušesih; vendar naj bo subtilna.

Oglejte si to objavo na Instagramu

#Repost @noahbabcock z @get_repost ・ ・ ・ Zaceljeno #conchpiercing in sveže #tragus piercing z malo upogibanja po meri. Podobne koncepte, ki so na voljo za veleprodajo studiom pri @interstellarjewelryproductions #interstellarjewelryproductions

Objava, ki jo je dal v skupno rabo InterstellarJewelryProizvodnja (@interstellarjewelryproductions) 28. marca 2018 ob 16:41 PDT

6. Obroči z diamanti

No, od vas ne zahtevamo pravih diamantnih čepov za prebadanje školjk, ampak tudi fin peneči cirkonij bo v redu. Če dodate nekaj teh sijočih kristalov, bo vaši obleki dalo nekaj sijaja in sijaja, kar je ravno tisto, kar potrebujete v dolgočasnem ponedeljku.

7. Spiralne mrene

Spiralna mrena bo videti drugačna od običajnih kovinskih ali dragih kamnov in v pravih okoliščinah tudi ni treba videti preveč pretirano. Enojna spiralna mrena je lahko videti minimalistična z oblečeno majico in superge. Za preprost poudarek izberite preprosto spiralo ali tisto s puščico in dodajte nekaj zaključkov, kot je uhan v zgornjem režnju.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Hannah Ott (@hott4rays) 25. marca 2018 ob 13:15 po PDT

8. Občutljive krožne mrene

Pretirano spiralna mrena torej ni za vas, a tudi občutljive okrogle mrene so videti precej čedne. Ti imajo lahko biserne konce ali celo dragi kamen, ki vašim ušesom doda pridih muhavosti. Ujemajte barve dragih kamnov, kot so modra s kovinskimi toni, kot je srebro, in toplejše barve dragih kamnov z zlatom. Seveda se lahko odločite tudi za okrogle mrene v rožnato zlati barvi, ki jih dopolnite s čudovitimi čepki za ušesne mečice.

prebadanje školjk

9. Notranji polkrog

Kajti, ko si ne upate narediti še enega prebadanja školjke, je lahko celo videti čudovito, če uporabite pravi nakit. Polkrožne črte draguljev lahko dajo izjemen videz, ki izžareva eleganco; kot nalašč za dogodek s črno kravato! Ne glede na to, ali se odločite za srebro ali zlato, izberite barve dragih kamnov, ki dopolnjujejo podtone vaše kože.

prebadanje školjk

10. Pearl it Up!

Za estetiko morske deklice, ki se ujema s pametno priložnostno obleko, se odločite za biserni nakit, ki bo napolnil vašo luknjico. Klasični beli biseri so čudovito videti v kateri koli barvi kovine, zato boste imeli na izbiro veliko slogovnih možnosti. Da ne omenjam, izgledajo tudi občutljivo in zapleteno, zato nimate razloga, da ne pokažete svojega čudovitega piercinga.

Oglejte si to objavo na Instagramu

Objava, ki jo deli Piercing Inspiracija (@piercing_insp) 25. marca 2018 ob 1:20 PDT

Zaključek

Piercing ni šala; med postopkom jih lahko boli in traja kar nekaj časa, da se popolnoma pozdravijo. Kljub temu je odličen občutek, ko pomislite, da je vsa vaša obleka edinstven piercing, ki ji daje povsem novo privlačnost, in imate pravi piercing, da opravite delo. Če želite poskusiti nekaj novega in drznega, bi moral biti piercing na školjki naslednji, zato ne oklevajte, da s svojim videzom skočite naprej.

About the author