55 različnih vrst idej za prebadanje ustnic: (z bolečino, časom zdravljenja in stroški)

Prebadanje ustnic je priljubljena oblika stilov prebadanja, ki vaši osebnosti doda privlačnost. Ljudje ga pogosto okrasijo z nerjavnim jeklom ali drugimi dodatki, da izstopajo na javnih srečanjih. Pogovorimo se o tej trendovski modi in se pogovorimo o priljubljenih idejah za prebadanje ustnic, ki jih lahko imamo na svojem telesu.

vrste prebadanja ustnic

piercing za ustnice cardi b

Kaj je piercing za ustnice?

Pirsing ustnic je metoda spreminjanja telesa, ki vključuje prebadanje ustnic in okolice, kot je brada, za polepšanje posameznikove polti. Obstaja veliko vrst piercingov za ustnice, zato lahko izberete tistega, ki popolnoma ustreza vaši izbiri.

Preprosto povedano, to je postopek, ki vključuje ustvarjanje umetnih lukenj na ustnicah za vstavljanje okraskov. Danes obstajajo različne vrste prebadanja ustnic z različnimi imeni, na primer prebadanje Madone in piščanje meduze.

Ko gre za piercing, se zdi, da so ljudje že leta radi, da okrasijo svoje telo. Če pogledamo različne ideje za prebadanje ustnic, lahko rečemo, da izgleda zelo lepo na vsakem obrazu, če je narejeno pravilno. Pred izbiro vrste piercinga za ustnice pa je priporočljivo, da določite in upoštevate svoj videz obraza in nakit, ki ga boste radi nosili, ker določen nakit ustreza določenim potezam obraza.

Pirsing ustnic ima bogato zgodovino v afriški in ameriški kulturi, v zgodovini pa so ga ljudje imenovali vadite kot Tembeta. Ta praksa je bila priljubljena pri ženskah. Vendar pa so sčasoma številne nove različice postale del sloga prebadanja ustnic, da so bile videti moške in privlačne za oba spola. Nekatere izmed najboljših idej za prebadanje ustnic vključujejoPajkovi ugrizi s prstani

Pajkovi ugrizi s prstani

Pajkov ugriz je priljubljena različica ideje za prebadanje ustnic in je priljubljen pri ženskah. Pajkovi ugrizi skupaj z obročki iz kroglic izgledajo kot popolno ujemanje in izboljšajo celoten videz uporabnika. Prebadanje poteka na vogalu spodnje ustnice in vključuje nošenje obročev za ustnice kot okras.

Cyber ​​ugrizi

Cyber ​​ugriz je običajen slog prebadanja ustnic in je primeren za vsak spol. Postopek vključuje izdelavo umetne luknje na sredini zgornje in spodnje ustnice. Metoda je morda videti preprosta, vendar je v primerjavi s prejšnjo morda nekoliko boleča.

Poleg tega lahko kibernetski piercing za ustnice obstaja tudi z drugimi slogi po vaši izbiri, na prebodeno območje pa lahko nosite različne modne dodatke, na primer čep za ustnice ali nakit Labret.

Cyber ​​ugrizi

Piercing za dvojne ustnice

Dvojni piercing za ustnice je za tiste, ki želijo biti bolj ustvarjalni in stilizirati svoj videz s preprostimi dotiki. Če želite okoli ustnic vključiti več draguljev, je to morda nekaj na vašem kontrolnem seznamu.

Metoda vključuje vrtanje dveh umetnih lukenj tik pod mejo spodnjih ustnic. Enega prebodenega na desni strani in drugega na levi. Metodo dvojnega prebadanja je enostavno dobiti, nakit pa lahko vedno zamenjate, odvisno od priložnosti.

prebadanje ustnic

Ugriz morskega psa

Prebadanje ustnic z ugrizom morskega psa je za drzne ljudi, ki so pogumni in vedno pozdravljajo izziv. Slog in njegov pogled predstavljata ugrize morskega psa in govorita o preizkušnjah in stiskah, skozi katere lahko človek doseže svoje sanje.

Ugriz morskega psa je lahko razlika v dvojnem prebadanju ustnic, saj vključuje izboljšanje območja in njegovega sloga. Ugriz morskega psa je lahko tudi edinstven dodatek vaši osebnosti, saj vključuje več prebadanja pod spodnjimi ustnicami v nasprotju s tradicionalno prakso.

Postopek vključuje prebadanje na skrajni levi in ​​desni strani spodnje ustnice. Vendar je treba opozoriti, da ta metoda ne vključuje prebadanja po ustnicah; se dogaja pod usti. Posebnost te ideje za prebadanje ustnic je, da vključuje prebadanje najmanj štirih lukenj, namesto dveh, kar je običajna praksa. Poleg tega lahko uporabite vsaj štiri različne vrste kroglic za ustnice ali labret nakit, da močno okrepite svoj pogled.Pirsing z ugrizom morskega psa

Dvojni sredinski piercing za ustnice

Dvojni sredinski piercing za ustnice je namenjen posameznikom, ki imajo radi preprostost. Če niste ljubitelj večkratnega piercinga okoli ust, bi to morda ustrezalo vašim potrebam. Dvojni sredinski piercing za ustnice vključuje ustvarjanje dveh umetnih lukenj na sredini spodnje ustnice.

Prebadanje je enostavno dobiti in med primerjavo z ugrizi morskega psa ne bi čutili veliko bolečine. Vendar pa je edini način dekoriranja pri tej vrsti piercinga ustnic tako, da na ustnici nosite dva tanka obroča, saj bi lahko kateri koli drug nakit izgledal neprijetno.

Angel Bites Meet Labret

Angelski ugrizi in labret sta dve različni vrsti piercinga za ustnice, združevanje obeh pa bi pomenilo bolj sijoč videz vaše osebnosti. Če ste oseba, ki rada preizkuša različne stvari in združuje različne sloge s svojim telesom, potem je to morda ena od vaših odločitev.

Prebadanje angelskega ugriza je na vogalih zgornje ustnice osebe. To je eno od popolnih področij za nošenje uhanov za ustnice in kroglic drugačne barve za stiliziranje telesa. Vendar združevanje angelskih ugrizov z Labretom prinaša enega od ljubečih nastopov in vam lahko pomaga, da se na svoje najljubše srečanja obrnete na občinstvo.

Labret je ena izmed preprostih oblik prebadanja ustnic in običajno poteka pod spodnjo ustnico. Kombinacija vključuje punkcijo na sredini spodnje ustnice skupaj z angelskimi ugrizi, da izboljšate svojo polt. Poleg tega vam pomaga tudi, da se okrasite z več kosi nakita, svojemu prebodenemu območju pa lahko dodate več pomena tako, da dodate pisane čepke ali obročke za ustnice.

Dvojni sredinski piercing za ustnice

Medusa Piercing za ustnice

Pirsing ustnic Medusa je pogost pri ženskah, saj pomeni ženskost in je lahko središče njene lepote. Pridobivanje meduze je nekoliko boleče od drugih zgoraj navedenih idej, saj vključuje razpokanje debelih tkiv nad ustnico.

Postopek vključuje piercing pod sredino nosu in nad zgornjo ustnico. To je en preprost način za piercing in mnogi ljudje, ki nimajo pojma o različnih stilih piercinga, se odločijo za to možnost. Poleg tega lahko svoj pogled izboljšate tudi tako, da slogu dodate različice, saj se popolnoma prilega več drugim idejam za prebadanje. Prebadanje meduze

Horizontalni piercing za ustnice

Vodoravni piercing za ustnice je še ena preprosta, a modna metoda za okrasitev območja okoli ustnice. Prebadanje vključuje prebadanje ustnice, da bi nosili okraske. Ta vrsta piercinga je prav tako zelo pogosta in je zelo prilagodljiva, saj imate lahko do štiri luknje na ustnicah, da očarate občinstvo.

Vendar je ta vrsta piercinga zelo boleča, saj vključuje neposredno prebadanje ustnega tkiva. Če imate občutljivo kožo, to morda ne bo ugodna možnost.

Horizontalni piercing za ustnice

Šipka za spodnje ustnice

Preprosta spodnja ustna mrena je pogosto priporočljiva kot začetni nakit za piercing ustnic. Piercing spodnje ustnice se zgodi tik pred vogali spodnje ustnice. To vrsto piercinga je enostavno dobiti in se lahko hitro zaceli v nasprotju z zgornjimi idejami.

Vendar je ta vrsta prebadanja namenjena tistim, ki so pripravljeni sprejeti izziv prebadanja ustnic, ker bi nošenje mrene skozi spodnjo ustnico v prvih dneh povzročilo znatno stisko.

Mešanica treh

Kot že ime pove, mešanica treh piercingov za ustnice vključuje trojno prebadanje ustnic okoli ust. Seveda obstaja več načinov za prebadanje treh piercingov ustnic, vendar idealen slog vključuje kombinacijo Dahlia in Labret Style.

Dahlia je različica stilov prebadanja ustnic in vključuje dve punkciji na skrajnih kotičkih ustnic. To je ena izmed priljubljenih metod prebadanja in mnogi se za to odločijo, saj ne vključuje hude bolečine in občinstvu izgleda osupljivo. Poleg tega lahko svojemu videzu dodate več sloga, tako da okrasite Dahlia skupaj z Vertical Labret Style.

Večkratni piercing

Večkratni piercing je za tistega, ki se ne boji punkcij na različnih področjih okoli ustnic. Ljudje, ki jih močno zanima moda in imajo radi, da preizkusijo nove priložnosti, da svojemu videzu zagotovijo bolj smiseln in svetel pogled.

Poleg tega je več piercingov zelo prilagodljiv in slogu lahko dodate svoje različice. Postopek vključuje prebadanje na vsaj štirih področjih okoli ustnic, nekaj najboljših idej za več piercingov pa vključuje ugrize psov..

Dejavnik bolečine med prebadanjem ustnic

Bolečina med prebadanjem ustnic bo skoraj enaka kot pri prebadanju ušes. Zaradi občutljivosti območja in koncentracije tkiv pa lahko okolica po prebadanju nabrekne. Seveda je med piercingom normalno, vendar v vašo osebnost prinaša veliko več naklonjenosti in lepote.

Na splošno je bolečina dopustna in mnogi ljudje opisujejo izkušnjo gladko in umirjeno le z občutkom učinka ugriza mravlje. Če imate občutljivo kožo, bi nekoliko težje prenašali razpokanje tkiv.

Postopek zdravljenja in nego ustnic

Proces zdravljenja piercinga za ustnice se lahko razlikuje od osebe do osebe. Obnova rane bi trajala od 30 do 50 dni. Če ne skrbite za območje in podaljšate čistočo, bi bil nagnjen k okužbam, zato bi lahko obžalovali svojo izbiro.

V času zdravljenja je pomembno, da bodite previdni pri svojem zdravju in se izogibate hrani, ki lahko podaljša zdravilni učinek. Z drugimi besedami, poskusite jesti mehko in tekočo hrano, kot so jogurt, sladoled in puding, da se izognete pritisku na sklepe.

Priporočljivo je tudi opustiti alkohol in kajenje, dokler se proces zdravljenja ne konča. Dim in alkohol lahko območje izsušijo, zaradi česar je ranljivo za okužbe. Poleg tega morate ustrezno skrbeti za ustno higieno in dvakrat na dan krtačiti, da preprečite neželene učinke.

Tukaj je nekaj nasvetov za nego in čiščenje, ki jih lahko upoštevate, da se izognete okužbam po prebadanju ustnic.

Ne igrajte in ne odstranjujte nakita

Pogosta napaka po prebadanju ustnic je, da se redno dotikate nakita in se igrate s tem predelom. Ker je rana sveža, se poveča oteklina in draženje, kar lahko povzroči otekanje in draženje. Nakit štejte kot prepovedan in se ga ne dotikajte, razen če je to potrebno. Čist prostor dvakrat na dan

Pomembno je, da območje očistite vsaj dvakrat na dan, da v njem ni bakterij in drugih škodljivih mikrobov. Poleg tega si morate umiti roke z antibakterijskim milom in uporabiti bombažne palčke ali fiziološko raztopino, da preprečite vse možnosti okužbe.

Redno uporabljajte led ali hladen obkladek

Po piercingu okoli ustnic je običajno čutiti bolečino. Zaradi koncentracije tkiv se lahko počutite otekle okoli čeljusti in lic. Idealen način za zmanjšanje napetosti živcev je, če za nekaj tednov po tem območju položite led ali hladne blazinice. To pomaga povečati proces celjenja in zmanjša draženje.

Zavijanje

Piercing za ustnice postaja priljubljen med mladimi generacijami in vključuje vbod na območja okoli ustnic. To je eden od načinov, kako povečati svojo lepoto in pritegniti občinstvo. Prebadanje ustnic je prav tako zelo prilagodljivo, lahko pa se prilagodite glede na slog in izbiro nakita.

Zgornja objava ponuja vrhunce priljubljenih idej za prebadanje ustnic, ki jih lahko uporabite za stiliziranje telesa. Če pa še vedno niste prepričani in se vam zdi odločitev zmedena, bi bil odličen začetek tradicionalen prebadanje na sredini spodnje ustnice.

Eden od fascinantnih vidikov piercinga ustnic je, da je uniseks in se prilega obema spoloma brez zapletenih sprememb. Kot zaključek, preden se odpravite na prebadanje ustnic, je vedno bolje izbrati nakit, ki ga boste nosili, in se izognite težavam.

About the author