15 kratkih pixie kosov za tanke lase

Morate biti hvaležni, da imate lepe lase, ker se bodo takšni lasje prilegali številnim pričeskam, tudi kratkim pixie. Ti kosi vam bodo dali oster in čudovit videz. Če potrebujete navdih za izbiro pričeske, ki jo želite nanesti na svoje fine lase, smo tu, da vam pomagamo! To so 15 kratkih pixie kosov lahko izberete za svoje fine lase. Če želite izgledati pikantno in zabavno, lahko za svojo frizuro izberete pixie z izginjanjem korenin, kratko sekano pixie, grdo pixie, pepelkasto blond pixie ali sončno blond sekljano pixie. Pixie z izginjanjem korenin je ena izmed trendovskih odbitkov. Lepa barva las s temnimi koreninami, ki zbledijo v svetlobo, vam bo polepšala dan. Za mlajši videz lahko izberete tudi sončno blond sekljano pixie. Če želite preproste kroje, vam bo to dala kratka sekasta in pepelasto blondinka pixie. Če želite, da postane šik, lahko lase razrežete v neurejeno pixie. Ta slog je tako lahek in ima dobro glasnost. Tisti, ki želijo biti drzni in vpadljivi, se lahko odločijo za kratko pixie undercut, pepelkasto blond podrezano pixie, pometanje pixie s podrezano in slojevito pixie s podrezano na tilniku. Te sloge lahko dobite tako, da obrijete dve strani las in dodate več volumna na vrhu. Če želite, da je popoln, lahko za barvo las izberete pepelnato blond. Če želite pokriti stran obraza, lahko za svojo pričesko izberete pometanje pixie ali večplastno pixie.

Želite nekaj, kar bi izpolnilo vašo rokersko stran? Vaše najboljše možnosti so asimetrični rock pixie, funky pixie undercut in rocker texture pixie. Asimetrični rock pixie vam daje drugačen občutek. Če dodate več volumna na laseh in jih pokrijete na obrazu, vam bo ta pričeska tako osvetljena. Ustvarjanje velikih kodrastih valov na vrhu las daje tudi drugačen učinek vaši pričeski. Poleg tega lahko lase pobarvate v funky barve, kot so rdeča, bordo, ingver in še veliko več, da dokončate svoje funky odbitke. Te pričeske boste pretlačili! Če pa želite imeti dramatičen videz, lahko za svojo pričesko izberete dramatično srebrno pixie. Če želite narediti to pričesko, lahko uporabite gel, da vaši lasje ostanejo na svojem mestu. Za dramatičnejšo uporabo lahko uporabite tudi ostro barvo, kot je srebro. To pričesko lahko uporabite na nekaterih zabavnih dogodkih, na primer na rojstnodnevnih zabavah ali koncertih. Spodaj preverite naše ideje.

1-kratki pixie rezi za tanke lase

Kratki rezi Pixie za tanke lase, Pixie Williams kratki krog

2-Sassy Hairtyle

Sassy Hairtyle, Pixie Undercut Short Sassy

3-slojni rez

Večplastna rez, kratka tanka lasulja Pixie

4-Funky Hairtyle

Funky Hairtyle, kratke ženske Pixie Diana

5-blondinka Pixie Cut

Blondinka Pixie Cut, Pixie Fine Bob Blondinka

6-Pixie Bob lasje

Pixie Bob Hair, Bob Blonde Fine Bobs

7- Dnevna pričeska

Pixie kratka tanka okrogla

8- Simpatičen pogled

Kratek tanek Pixie Fine

9- Lepi lasje

Kratka fina ženska lasulja

10- Neverjetna frizura Pixie

Kratke Pixie blondinke

11- Kul in lep videz

Michelle Williams Kratka Pixie

12- Dnevni lasje Pixie

Kratek tanki tanki čevelj

13- sivi lasje

Pixie Nape Fine Bob

14- Simpatična siva frizura Bob

Pixie Bob Fine Undercut

15- Poletni slog

Kratka Sienna Pixie Miller

Torej, tukaj je 15 kratkih pixie kosov, ki jih lahko izberete, da bodo vaši lasje popolni. Če ste prizemljeni, bodo preprosti pixie kosi dobra izbira. Bo pa bolj zabavno, če zapustite svoje območje udobja in izberete drzne odbitke, na primer nas pixies s podrezano, rock pixie in poudarjeno pixie. Kombinacija enega od teh odbitkov, popolnega ličila in ujemajočih se oblačil vas bo naredila čudovitega. Zdaj izberite eno izmed zgornjih idej!

About the author