15 Super Pixie odbitkov za tanke lase

Fini, občutljivi lasje naredijo svoj pečat, ko so oblikovani v pixie kroju! Slojevito pixie cut odseva rumeno teksturo žametnih nežnih tankih las in olajša pridobivanje tistega volumna, ki ste ga nenehno potrebovali. Torej, če se morate izogniti prepoznavnemu popačenemu videzu, ki muči vse nas, ki imamo ravne, fine lase – tukaj je nekaj izjemnih pristopov k igri super pixie kosi za fine lase!

1. Frizura Pixie za tanke lase

Lepi lasje v tem slogu izgleda fantastično, saj se lahko dolžina na vrhu brez veliko raztezanja oblikuje za vključeno količino in teksturo, medtem ko se gladki rob in segment hrbta čudovito ovijejo v občutljive ovinke!

Pixie odbitki za tanke lase

Vir

2. Choppy Pixie Cut za tanke lase

Samica pixie cut: Na drugi strani je tukaj postopoma pravilen videz pixie, ki podvaja črte Etonovega pridelka, vendar z dodatnimi plastmi za večji dvig na vrhu. Ta frizura pixie kilter kilter je milejša in z ločevalno ločnico ustreza ovalnemu stanju modela. Kakor koli že, premik ločevalne točke bo vaši kozmetičarki omogočil, da prilagodi upanje za kompliment okroglega ali srčkastega obraza. Če želite pohvaliti dolg ali tanek obraz, vključite valove ali kodre ob straneh, da vključite “širino”.

Pixie rezi za tanke lase

3. Simpatična kratka pixie frizura za tanke lase

Ta sijoča blondinka odtenek z modrimi/sivinskimi toni je brezhiben, da ublaži rdečkasto kompozicijo! To je še en vsestranski podvig, ki bo vsakemu kratkemu tankolascu dal izjemno podporo glasnosti. To srčkan pixie kroj za fine lase, je tudi kratka bob pričeska, z napredno asimetrično stranjo, ki se ločuje, in navzkrižno potegnjeno čez ultra dolge robove. Hrbet ima okrasno zložen hrbet, zaradi česar je ta čudovito prilagojen ovinek nad vratom. Stranska območja imajo tudi srednje teksturirane konice, ki naredijo privlačno oster, nekoliko pretrgan zaključek, ko je priključeno malo kreme za oblikovanje.

Kratki pixie rezi za tanke lase

4. Kratka frizura Pixie za tanke lase

Kratki Pixie odbitki za tanke lase

5. Frizura Pixie Style za tanke lase

Odbitki v slogu Pixie za tanke lase

6. Blond kratka frizura za dekleta

Blond Pixie kosi za tanke lase-6

7. Sivo bela barva

Beli pixie rezi za tanke lase-7

8. Fine Pixie bangs

Pixie šiške za tanke lase-8

9. Pred in po

Pixie rezi za tanke lase-9

10. Večplastni Fine Pixie

Večplastni rezi Pixie za tanke lase-10

11.

Pixie rezi za tanke lase-11

12.

Pixie rezi za tanke lase-12

13.

Pixie rezi za tanke lase-13

14.

Pixie rezi za tanke lase-14

15.

Pixie rezi za tanke lase-15

About the author