2013 Pixie Cuts za ženske

Rezanje vašega lasje je nekaj, kar je treba storiti šele po resnem premisleku o možnostih, ki jih imate. Poleg tega morate razmišljati o tem, kako bo videti, če ga lahko oblikujete tako, kot želite, in če ga bo težko vzdrževati. Glavna ideja je dejstvo, da so vaši lasje ena najpomembnejših lastnosti, ki vam lahko pomagajo pokazati svojo lepoto, če so le pravilno oblikovane. Ena najboljših stvari, ki jih lahko naredite, da boste dobili videz, ki vam bo olajšal oblikovanje las in hkrati čudovit videz, je, da se odločite za pixie frizura. V tej zadevi lahko izbirate med različnimi slogi, a odvisno od tega, kaj želite, lahko imate vse, šiške, dolge pixie kroje, krajše in tako naprej. Tu so najlepša leta 2013 pixie kroji za ženske. Katerega bi morali izbrati?

Kratke enostranske šiške Pixie Cut

Odlična stvar pri tem videzu je dejstvo, da ga lahko imate kratki lasje medtem ko lahko še vedno uživate v šišku. Lahko ga rahlo zvijete ali pa držite naravnost, hkrati pa se počutite glamurozno. Preprosto, a elegantno!

Kratke enostranske šiške Pixie Cut

Vir

Pixie frizura na kratko

Uživate lahko v kratka frizura to pomeni, da boste imeli krajše šiške in boste v nekaj sekundah videti mlajši in lepši. To je najboljši videz žensk, ki želijo poskrbeti, da se ljudje osredotočijo na svoje čudovite oči.

Pixie frizura na kratko

Vir

Frizura Pixie s šiškami srednje dolžine

Odvisno od videza, ki ga poskušate dobiti, je izbira te frizure pixie čudovita izbira, če želite izgledati zanimivo in skrivnostno. Zagotovo boste pritegnili pozornost ljudem, mimo katerih greste!

Frizura Pixie s šiškami srednje dolžine

Vir

Frizura Rebel Pixie

Če iščete bolj zanimivo in izvirno vrsto pixie cut, potem ti bo uporniški zagotovo dobro ustrezal. Asimetrične šiške, ki bodo vedno pokrile delček obraza, se odlično prilegajo tej pričeski.

Frizura Rebel Pixie

Vir

Kratek Pixie Cut

No, za ženske, ki želijo podnevi izgledati kot šolarke, ponoči pa uporniške, je to frizura, ki jim bo to popolnoma uspelo. Ne glede na barvo las lahko svoj slog spremenite v sekundi.

Kratek Pixie Cut

Vir

Daljši Pixie Cut

Če ne želite reči, da imate kratke lase, se lahko odločite za ta daljši tip pixie striženja, ki vam bo omogočil celo rahlo kodranje las ali oblikovanje šiška, kakor želite.

Daljši Pixie Cut

Vir

Fantovska frizura Pixie

Pri frizuri, za katero ni potrebno, da jo oblikujete, je vedno prihranjen čas. Ta fantovska frizura pixie ne bo naredila nič drugega, kot da boste izgledali izvirno in lepo hkrati.

Fantovska frizura Pixie

Vir

Kratek fantovski pixie kroj

To pixie frizura je eden izmed najbolj priljubljenih videzov, ki jih boste videli letos. Dogovor o dolžini las je dejstvo, da so dovolj kratki, da potrebujejo le malo oblikovanja in da izgledajo super!

Kratek fantovski pixie kroj

Vir

Pixie kroj srednje dolžine

Da, tudi če imate ravne ali kodraste lase, lahko vaš stilist še tako striže lase. Lahko ga oblikujete, kot želite, vključno s šiškami in še vedno imate veliko glasnosti.

Pixie kroj srednje dolžine

Vir

Fantovska frizura z asimetrično piksi pikico

No, če ne želite biti podobni drugim, potem morate vsekakor postriči lase, kot je na tej sliki. Poudarek bo na lepih lastnostih vašega obraza, kar bo pritegnilo poglede drugih ljudi.

Fantovska frizura z asimetrično piksi pikico

Vir

Zelo kratek fantovski pixie kroj

To je vrsta frizure, ki bo vašim lasem ponudila volumen, ne glede na vreme zunaj ali če niste uporabljali nobenih izdelkov za lase. Pridobite nedolžen in srčkan videz s to zelo kratko fantovsko frizuro.

Zelo kratek fantovski pixie kroj

Vir

Kratka frizura Pixie z asimetričnimi šiškami

Če želite, da je vaš obraz ves čas sijoč, vam bo ta kratka pixie frizura z asimetričnimi šiškami to pomagala. Medtem ko uživate v lepem obsegu vaših las, lahko to pričesko ujemate s katerim koli dogodkom.

Kratka frizura Pixie z asimetričnimi šiškami

Vir

About the author