Great Pixie Cuts 2013

Eden izmed lepe in očarljive pričeske je pričeska pixie, ki jo je enostavno in hladno vzdrževati. Podobno je danes večina žensk raje pixie cut nad drugimi pričeskami zaradi enostavnega vodenja in hladnega sloga. V tem članku predstavljamo nekaj odlični pixie posnetki leta 2013 za oceno in izbiro.

Cool Wavy Pixie Cut

Ta blondinka pixie je res kul in privlačna s svojimi finimi prameni kratki blond lasje urejeno neurejeno. Učinek je vsekakor čudovit in privlačen. Kratke stranice, hrbet in neurejen vrh ustvarjajo fantovski, a hkrati očarljiv videz, ki je na pogled osupljiv. Kul in vznemirljivo, tole kratka pričeska je primeren dodatek k našemu seznamu priljubljenih pixie krojev.

Cool Wavy Pixie Cut

The Lovely Pixie avtorja Winona Ryder

Kul in zelo očarljiv, ta pixie kroj, ki ga nosi Winona Ryder, je res osupljiv in privlačen. Zanjo so značilne tiste kul stranice in hrbet ter tiste kratke nazobčane šiške, ki Winoni ustvarjajo čudovit videz. Prav tako nekoliko daljši hrbet ustvarja lep kontrast s kratkimi stranicami. Rada bi naredila to fantastično pixie za lepo spremembo mojega videza.

Lovely Pixie avtorja Winona Ryder

Čudovit in očarljiv kroj Pixie

Ta čudovit pixie kroj je očarljiv na pogled. Določajo ga te kratke stranice, hrbet in šiške. Prav tako ima zelo fine lase, kar pomeni minimalen volumen las. Slojevit bob rez bi bil boljši od pixie kroja s tovrstno teksturo las.

Lep in očarljiv Pixie Cut

Fantastični Pixie Cut Mandy Moore

Ta super pixie Mandy Moore je zelo ljubka in kul. Ima kratke stranice in nekoliko daljši hrbet. Podobno ima Mandy zelo fine lase, kar pomeni, da ji je treba dodati plasti, da ustvarijo več volumna in teksture. Prav tako stransko razčlenjene šiške ustvarijo lep in ženstven videz, ki je prav srčkan za opazovanje.

Fantastičen Pixie Cut Mandy Moore

Awesome Messy Bob Cut

Za ta super bob kroj so značilni tisti neurejeni prameni kratkih las. Lasje so zelo fini, da bi ustvarili večji volumen in teksturo, jih je treba neurejeno urediti ali pa jim dodati plasti. Ta kul neurejen bob kroj je vsekakor edinstven; ampak stavim, če bi okleval, da bi se rešil s tem neurejenim urejanjem las.

Awesome Messy Bob Cut

Zelo kul Pixie Cut

Za to zelo kratko pričesko so značilne tiste kratke stranice in hrbet. Podobno ga opredeljujejo tiste zelo kratke šiške, ki komaj presegajo linijo las. Kul in očarljiv, ta pixie kroj je zagotovo lep dodatek k našemu seznamu srčkanih pixie krojev.

Zelo kul Pixie Cut

Cool Black Pixie Cut

Ta čudovit pixie kroj je določen z debelimi prameni kratkih črnih las. Na prvi pogled bi rekel, da je ta pixie kroj precej fantovski. Vendar pa danes nič ni tako fantovsko ali dekliško. Kratke šiške so zelo kul in tej neverjetni pričeski dajejo dovolj šarma in edinstvenosti.

Cool Black Pixie Cut

Očarljiv špičast Bob kroj

Ta čudovit bob kroj je opredeljen s šiljastim vrhom ter hladnimi kratkimi stranicami in hrbtom. Podobno ga še okrepijo tiste ljubke nazobčane šiške. Očarljiv in ljubek, ta večplastni bob kroj je vsekakor zelo mikaven in privlačen.

Očarljiv Spiky Bob Cut

Awesome Blondinka Pixie Cut

Ta fantastičen pixie rez ima zelo hladne in fine pramene las, ki so neurejeno kovani, da ustvarijo več teksture in volumna. Prav tako lepe plasti ob straneh in zadaj dodajo več teksture in volumna tem finim lasem. Poleg tega so čudovite kratke šiške precej očarljive in privlačne, če dajo tej pričeski dodatno privlačnost in privlačnost.

Awesome Blondinka Pixie Cut

Čudovit in privlačen diplomirani Bob Cut

Ta čudovit bob kroj je narejen po stopinjah in ima sprednje strani nekoliko daljše od hrbta. Zgornji lasje so v neurejeni postavitvi, sprednje šiške pa precej zajetne in hladne.

Simpatičen in privlačen diplomirani Bob Cut

Zelo kratka pričeska Angeline Jolie

Kadar koli poskušam oceniti celoten učinek Angelinine pričeske, si ne morem pomagati, da ne ocenim vpliva njenega zelo ljubkega obraza na pričesko. Tako kot v primeru te fantastične pixie kroje, ki jo nosi Angelina, njen očarljiv obraz doda glamur in slog sicer preprostemu pixie kroju. No, ta pixie kroj res pristaja Angelini in njenemu že tako glamuroznemu obrazu doda glamur in slog.

Zelo kratka pričeska Angeline Jolie

Cool Spiky Pixie pričeska

Ta pričeska pixie ima tiste očarljive trne na vrhu, da je edinstvena in očarljiva. Prav tako so kratke šiške zelo ljubke in privlačne na pogled. Kratke stranice in hrbet so res očarljive. Rekel bi, da je ta kratka pričeska dober dodatek k našemu seznamu odličnih pixie krojev.

Cool Spiky Pixie pričeska

Čudovit in privlačen Pixie kroj z odtenki različnih barv

Ta čudovit pixie kroj je opredeljen s temi elegantnimi prameni srednje debelih las, ki so precej čudoviti in lepi na pogled. Prav tako so stranske šiške neverjetne in očarljive. Poleg tega dodajanje različnih odtenkov barv ustvarja osupljiv učinek, ki je precej edinstven in hkrati privlačen.

Lep in očarljiv Pixie Cut

Melanholični Pixie Cut

Za ta kul in melanholični pixie kroj so značilni tisti tanki prameni blond las. Stransko pometane šiške ter kratke stranice in hrbet zlahka opredeljujejo ta pixie kroj. Ko pa pogledam, mi daje melanholični občutek, ki je podoben žalosti. Mogoče je to v obraz dekleta ali v načinu urejanja pričeske.

Melanholični Pixie Cut

Čudovit in očarljiv Pixie Cut Emme Watson

Resnično mi je všeč način, kako Emma Watson nosi pričesko, saj s katero koli pričesko postane športna, postane očarljiva in ljubka. Razmislite na primer o tem kul in očarljivem pixie kroju, vsekakor je zelo privlačen in kul na pogled. Čeprav so šiške precej kratke, ima Emma način, kako to pričesko narediti privlačno in privlačno.

Čudovit in očarljiv rez Pixie Emme Watson

About the author