Najboljši rezi Pixie za leto 2013

Leta 2013 kratki lasje z veliko edinstvenimi slogi in odtenki barve las so v trendih. Najboljši in modni kratki odbitki letos so asimetrična frizura, pixie frizura, napol obrito, šiška itd. To so najboljši kratki odbitki letos. Toda ena izmed najbolj priljubljenih in trendovskih pričesk leta 2013 je frizura pixie. Ta frizura ima poleg tega veliko stilov in vrst. Tukaj je nekaj primerov najboljših slogov frizure pixie, ki so letos zelo priljubljeni.

Leta 2013 pixie odbitki v trendu je veliko različnih stilov. Blond odtenek s frizuro pixie izgleda najbolje. Dekletu daje ljubek videz.

Pixie frizura 2013

Dekle na spodnji sliki je videti luštno v piksi frizuri. Da bi izgledala edinstveno in trendovsko, si je lase pobarvala v dveh odtenkih. Zgornji del glave je obarvan v svetlo blond odtenek, spodnji del pa v sivkasto črni barvi las. Ta kombinacija izgleda neverjetno in edinstveno.

Kratki pixie odbitki za dekleta

Vsi vemo, da je rdeča v vedno vroči in seksi barvi, ne glede na to, ali je v oblačilih, čevljih, torbah ali barvi las. Rdeča barva las z piksi frizuro daje vaši osebnosti seksi in vroč trendovski videz.

Kratki odbitki rdeče barve pixie

Pixie frizura najbolje izgleda v grdem videzu ali s svetlejšim odtenkom blond barve.

Najboljši kratki pixie odbitki

Frizura Pixie najbolje izgleda na debelih laseh. Ta trendovska gospa je imela debelo dlako in izgleda čudovito v pixie frizuri. Blond odtenek pričeski doda več lepote in jih naredi modne in elegantne.

Simpatični odbitki pixie 2013

Vsi vemo, da se znane osebnosti vedno zelo zavedajo svojega sloga, videza in najnovejših trendov. Leta 2013 lahko večina zvezdnikov nosi pixie frizuro z blond barvo las. Lahko jih naredi trendovske, elegantne in seksi.

Odbitki pixie slavnih 2013

Večina žensk s pixie frizuro je videti srčkana in lepa. Svetlejši odtenek blondinke daje videz ljubkosti. Prav tako lahko nosite pixie frizuro z ravnimi lasmi. Včasih je videti tudi grdo, vendar večina žensk nosi to frizuro v ravnih laseh.

Kratki pixie kroji za ženske

Tudi prekratka frizura pixie izgleda trendovsko in elegantno.

Modni pixie odbitki

Blond barva las je eden najboljših in najbolj priljubljenih tonov tega leta. Njegovi svetlejši odtenki dajejo ljubek videz dekliški osebnosti, temnejši odtenki pa neverjetno in trendovsko. V kratki frizuri lahko uporabite tudi mešane odtenke blond. Lahko vas naredi lepše in edinstvene.

Blond kratki pixie odbitki

Dekle v škrlatni frizuri pixie izgleda preveč elegantno in trendovsko. Njena pixie frizura je daljša od spredaj in kratka od zadaj.

Vijolična pixie frizura

Neurejena oblika frizure pixie je priljubljena med hollywoodskimi zvezdniki in med modnimi dekleti. Blond odtenek vedno izgleda srčkano na neurejeni pixie pričeski.

Pixie neurejeni odbitki

Emma Watson je ena najbolj priljubljenih hollywoodskih zvezdnic. Danes nosi pixie frizuro s temnim odtenkom blond odtenka, v katerem je videti preveč elegantna in trendovska.

Pixie frizura Emma watson

Najboljši rezi Pixie za leto 2013

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013-1

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013-2

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013–3

Najboljši rezi Pixie za leto 2013-4

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013-5

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013–6

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013–7

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013–8

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013–9

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013-10

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013-11

Najboljši rezi Pixie za obdobje 2013-12

About the author