Odbitki las Pixie 2013

Obstaja toliko razlogov, zakaj bi se morali odločiti za pixie cut, da boste takoj izbrali enega od teh kratki odbitki in pokličite svoje stiliste. Prvi razlog, ki bi moral prepričati, da so ti Odbitki pixie 2013 za kar morate umreti je dejstvo, da imate lahko kratke lase, medtem ko uživate v daljših šiškah ali daljših laseh na vrhu las, kar vam daje veliko možnosti pri oblikovanju. Drug razlog, zakaj bi morali razmisliti o striženju pixie, je dejstvo, da imate lahko hkrati daljše in krajše lase, zaradi česar ste videti izvirno in zanimivo. Namesto, da bi morali imeti lase vedno oblikovane v čop ali ure porabiti za oblikovanje las, imate zdaj že v nekaj minutah videz, ki ga želite. To pomeni, da morate brskati po teh pixie pričeske in izberite tistega za vas!

Kratek pixie kroj z dolgimi šiškami

To je vrsta frizure, zaradi katere boste zagotovo videti skrivnostno in seksi. Vse, kar potrebujete, je, da si lase ob strani in zadaj ostrižete, vrh pa pustite dlje. Na ta način vse, kar potrebujete, je, da ga poravnate in to je to!

Kratek Pixie kroj z dolgimi šiškami

Kratka frizura Pixie z daljšo kapo

Zaradi dejstva, da si je dekle na sliki skrajšalo lase na dnu vratu in samo na vrhu ušes, medtem ko je kapo obarval v svetlejšo barvo, je učinek več kot neverjeten!

Kratka frizura Pixie z daljšo kapo

Srednji Pixie Cut

Pri iskanju vrste pixie frizura zaradi česar si ves čas videti srčkan, potem je to pravi zate. Je srednje dolg in vam omogoča, da greste iz hiše, ne da bi ga morali resnično oblikovati.

Srednji Pixie Cut

Frizura Rihanna Pixie

To je vrsta pixie frizure, ki vam bo omogočila, da nosite svoje šiške na eni strani ali celo na celotnem čelu, s svojimi konicami na katero koli stran želite. Nov videz lahko dobite že s potezo po laseh!

Frizura Rihanna Pixie

Srednje fantovski pixie kroj

Če ne želite imeti dekliškega videza, se lahko odločite za to srednje dolgo fantovsko frizuro pixie, ki vam bo omogočila, da jo uredite neurejeno, kot želite, in vam pomaga, da se boste vsak dan počutili bolj samozavestno!

Srednje fantovski pixie kroj

Kratka frizura Pixie z daljšimi šiškami

Če se ne želite znebiti šiška in imeti koristi od las, ki bodo vedno imele veliko volumna, potem je to zagotovo najboljša frizura za vas. S to kratko frizuro pixie si olajšajte lase.

Kratka frizura Pixie z daljšimi šiškami

Zelo kratek Pixie Cut

Še posebej, če imate v laseh tako svetlo barvo, vas bo zelo kratek pixie kroj razlikoval od drugih. To ni več niti srčkano niti preveč normalno, ampak izvirno in lepo.

Zelo kratek Pixie Cut

Uporniški Pixie Cut

Če želite reči, da vaši lasje niso prekratki in da se lahko še vedno odločite za vrsto videza, ki bo pritegnila poglede vseh, se morate odločiti za to uporniško frizuro.

Uporniški Pixie Cut

Kratek zadaj/daljši pri sprednjem Pixie Cut -u

To je vrsta frizure, ki vam bo dala veliko prostora na vrhu in spredaj, zaradi česar se boste počutili lepše in samozavestnejše. Ta krajša zadaj in daljša spredaj frizura izgleda super!

Kratek zadaj/daljši v sprednjem Pixie Cut

Izjemno kratek Pixie kroj

Če želite izgledati kot Emma, ​​morate razmisliti o tem, da bi se na tak način postrigli. To pomeni, da boste videti preprosto srčkani, a ne preveč srčkani, skrivnostni in seksi hkrati, s preprostim kratkim pixie krojem.

Izjemno kratek Pixie kroj

Neurejena frizura Pixie

Če menite, da niste tip osebe, ki z šiškami ne izgleda tako odlično, potem razmislite o tem, da bi se odločili za bolj mehko pixie frizuro, ki vam bo omogočila, da si elegantno uredite šiške!

Neurejena frizura Pixie

Nad ušesom Pixie Cut

To je eleganten in tudi ljubek videz pixie kroja, ki vas nikakor ne bo motil in vam bo omogočil, da se počutite svobodno. Ne boste se več morali spopadati s težavami pri zadrževanju las za ušesom!

Nad ušesom Pixie Cut

Asimetrični Pixie kroj

Če ne želite rednih šišk, se lahko odločite za asimetrično obliko, dejstvo, zaradi katerega se boste počutili bolj izvirno in poudarili čudovite lastnosti vašega obraza, če je oblikovan tako, kot bi moral biti.

Asimetrični Pixie kroj

Pixie frizura s konicami

Če vam je všeč, da ste drugačni od drugih, se lahko odločite za striženje las kot ta pixie frizura, ki vam omogoča, da imate konice. Uporniški videz odlično izgleda slabim dekletom, ki iščejo izvirnost.

Pixie frizura s konicami

Nered & Kratka pixie frizura

Če želite oblikovati lase brez preveč truda, izberite to krajšo frizuro pixie, ki vam bo omogočila, da se odločite za ta bolj nežen videz, ne da bi izgledali neurejeni. Pravzaprav boste videti elegantno!

Nered & amp; Kratka pixie frizura

Kratek & Uporniški Pixie Cut

Če ste videti kot Miley, se boste odločili za to kratko in tudi uporniško pixie frizuro, zaradi katere boste videti super, ne da bi morali premakniti prst. Še malo styling izdelka in pripravljeni ste!

Kratko & amp; Uporniški Pixie Cut

Zelo kratko & Simpatičen Pixie Cut

To je vsekakor tip videza, za katerega bi se morala odločiti vsaka lepa ženska. Nič več težav z daljšimi lasmi, ne zapravljajte več časa pri oblikovanju las. Morate ga samo malo posušiti in to je to!

Zelo kratko & amp; Simpatičen Pixie Cut

About the author