Pixie Cuts za ženske

Ženske so zelo natančni glede pričesk, ki jih nosijo. Razlog je v tem, da pričeska, ki jo nosite, močno poveča ali zmanjša njen čar. Tudi zaupanje človeka pogosto okrepi a dobra pričeska. V tem članku predstavljamo nekaj ljubki in očarljivi pixie kroji za ogled in cenitev.

Očarljiv Pixie Cut z neurejenimi zgornjimi in hladnimi plastmi

To očarljiv pixie kroj Zanj je značilen hladen neurejen zgornji del in kratke plasti ob straneh in zadaj. Tekstura las je srednje debela, volumen te frizure pa močno povečajo te hladne plasti in neurejen aranžma. Šiške so res super in čudovite na pogled. Kul in očarljiv, ta pixie kroj je zelo srčkan in prijeten za šport.

Očarljiv Pixie Cut z neurejenimi zgornjimi in hladnimi plastmi

Simpatičen in ljubek kroj Pixie

Ta pixie kroj je srčkan in lep na pogled s temi kul prameni srednje debelih zlato blond las. Strani in hrbet imajo kratke plasti, ki močno dopolnjujejo stransko pometane šiške. Kratke stranske šiške so res očarljive na pogled. Ta pričeska je zagotovo odličen dodatek k našemu seznamu ljubkih pixie krojev za ženske.

Simpatičen in ljubek Pixie Cut

Privlačen Pixie Cut

Ta čudovit pixie kroj je res privlačen in očarljiv. Opredeljujejo ga srednje debeli prameni umazano blond las. Strani in hrbet sta lepo obrezana, elegantni vrh pa doseže vrhunec v teh hladnih in privlačnih šiškah. Zagotovo bi rad v prihodnosti poskusil ta pixie cut.

Privlačen Pixie Cut

Cool Pixie Cut Jennifer Goodwin

Ta kul pixie kroj nosi Jennifer Goodwin ima tiste srednje debele pramene črnih las. Stranski in hrbtni del sta lepo obrezani, medtem ko so stranske šiške res kul in prijetne na pogled. Vrh je namerno umazan, da poveča volumen in teksturo te pričeske. Kul in očarljiv, ta pixie kroj je res srčkan in lep za opazovanje.

Cool Pixie Cut Jennifer Goodwin

Lovely Messy Pixie Cut.

Ta kul neurejen pixie kroj je res privlačen in lep na pogled. Zgornji del je urejen neurejeno, stranice in hrbet pa močno dopolnjujeta vrh. Hladne plasti dodajo volumen in teksturo tej pričeski. Poleg tega lepe stranske kratke šiške omogočajo jasen pogled na obraz. Privlačen in očarljiv, ta pixie kroj je lep dodatek k našemu seznamu srčkanih pixie krojev.

Čudovit neurejen Pixie Cut

Kul in očarljiv Pixie Cut

Ta pixie kroj je res kul in lep na pogled. Ima tiste srednje debele pramene zlato blond las. Neurejena razporeditev zgornjega dela razkriva željo stilista, da ustvari več volumna in teksture za to pričesko. Prav tako lepo odrezane stranice in hrbet močno dopolnjujejo vrh, kratke šiške pa res povečajo čar te pričeske.

Kul in očarljiv Pixie Cut

Čudovit in privlačen večplastni kroj Pixie

Ta ljubek in privlačen slojevit pixie kroj je res očarljiv. Ima tiste srednje debele pramene temno rjavih las, ki so razporejeni na večplastni pixie kroj. Plasti dodajo volumen in teksturo tej pričeski. Prav tako nazobčane šiške povečujejo privlačnost tega pixie kroja. Kul in očarljiv, ta čudovit slojevit pixie kroj je resnično vabljiv in prijeten za nošenje.

Lep in privlačen slojevit Bob rez

Čudovit in očarljiv Pixie Cut

Ta čudovit pixie kroj je res super in očara s temi kul prameni srednje debelih las. Ta kul pričeska je za to ljubko dekle zelo kratka, vendar omogoča, da pride naravni čar tega dekleta. Kratke šiške omogočajo jasen pogled na ljubki obraz tega dekleta, stranice pa neverjetno dopolnjujejo kul zgornji del.

Čudovit in očarljiv Pixie Cut

Kul in očarljiv Pixie Cut

Ta lep pixie rez je srčkan in lep s temi kul kratkimi plastmi na vrhu in na straneh. Za ta pixie kroj so značilni tisti kratki prameni finih rjavih las. Teksturo in volumen te pričeske dodatno povečajo te subtilne plasti. Prav tako so kratke šiške res srčkane in očarljive na pogled ter močno povečajo privlačnost in privlačnost te čudovite pričeske.

Cool Pixie Cut

Rihannin Cool Black Pixie Cut

Rihanna si vedno omisli lep pixie kroj. V tem primeru, na primer, Rihanna nosi kul pixie kroj, ki ga definirajo te debele pramene kratkih črnih las. Strani in hrbet sta res kratka, zgornji del pa nekoliko neurejen. Šiške so res lepe in čudovite na pogled. Ta pričeska je vsekakor dober dodatek k našemu seznamu srčkanih pixie krojev.

Rihannin Cool Black Pixie Cut

Kul in očarljiv Pixie Cut Larise Oleynik

Ta pixie kroj je res kul in očarljiv s temi ljubkimi prameni finih las. Ta pričeska omogoča naravni čar Larise. Prav tako lepe in hladne kratke stranice in hrbet lepo dopolnjujejo ljubke in očarljive šiške. Kratke plasti močno povečajo volumen in teksturo te pričeske. Vsekakor bi v prihodnosti rad nosil to očarljivo pričesko.

Cool and Charming Pixie Cut Larise Oleynik

Fantastičen Spiky Pixie Cut

Za ta fantastičen pixie kroj so značilni tisti čudoviti trni na zgornjem delu, ki celo dosežejo vrhunec v čudovitih šiškah. Ta platinasti blond pixie kroj je res čudovit in fantastičen zaradi teh kul konic. Stranice in hrbet lepo dopolnjujejo čudovit vrh, medtem ko so šiške precej očarljive na pogled. Ta pixie cut je res srčkan in neverjeten ter lep dodatek k našemu seznamu super pixie kosov.

Fantastičen Spiky Pixie Cut

Keira Knightley’s Awesome Messy Pixie Cut

Ta čudovit pixie kroj, ki ga nosi Keira Knightley, je res čudovit in očarljiv na pogled. Hladen neurejen vrh močno definira to privlačno pričesko. Podobno valovite šiške temu očarljivemu pixie kroju dodajo glamur in slog. Vsekakor bi v prihodnosti rad nosil to očarljivo in privlačno pričesko.

Keira Knightley's Awesome Messy Pixie Cut

Kul in privlačen rezilo Pixie Cherry Red

Ta očarljiv in privlačen pixie kroj ima srednje debele pramene češnjevo rdečih las. Kratke šiške so res lepe in privlačne, medtem ko je zgornji del obdan s hladnimi kratkimi plastmi za povečanje volumna in teksture teh las. Strani in hrbet imajo prav tako kratke plasti, ki so res kul in privlačne. To pričesko bi poleti res rad športal.

Kul in privlačen Cherry Red Pixie Cut

Očarljiv in privlačen kroj Pixie

Ta pixie kroj je res lep in očarljiv s temi finimi prameni rjavih las. Stranski in zadnji del sta lepo razrezani, zgornji del pa res čudovit in doseže vrhunec s kratkimi stranskimi šiškami. Vsekakor bi rekel, da je ta pixie kroj res očarljiv in vabljiv na pogled.

Očarljiv in privlačen kroj Pixie

About the author