Pričeske Pixie 2013

Leto 2013 je v znamenju številnih trendovskih inovacij in tehnološkega napredka, ki jih še nismo videli. Podobno je na področju friziranja letos razstavilo nešteto trendovske pixie pričeske kar bi vam zagotovo bilo všeč. Tukaj je nekaj najbolj trendovske pixie pričeske lahko zlahka izbirate.

Messy Pixie Cut z očali

Ali se želite izraziti na nekonvencionalen, a zanimiv način? Tukaj je en način: naredite neurejeno pixie pričesko in nosite očala, ki dopolnjujejo pričesko. Zagotovo boste videti drugače, a hkrati zelo zanimivo in kul. Prav tako bo neurejena pričeska zagotovo ustvarila edinstven videz, ki ga je prav fascinantno videti.

Neurejen Pixie Cut z očali

Neredna blondinka Pixie pričeska

V blond laseh je nekaj čudovitega, kar je zelo privlačno in fascinantno. Podobno, če je grdo, oddaja drugačno avro, ki je kul, očarljiva in privlačna. Tu je pričeska, ki združuje blond in neurejene lase. Učinek je zelo čudovit in čudovit. Zagotovo vam bo všeč ta kul neurejena pričeska.

Neredna blondinka Pixie pričeska

Teksturirana pixie frizura

Ta čudovita pričeska je vsekakor čudovita in privlačna. Neurejeni črni lasje ustvarjajo zelo prefinjen videz, ki je očarljiv in hkrati očarljiv. Podobno kratke šiške in majhne šiškaste obrobe ustvarjajo očarljivo kul in lep videz, ki je osupljivo privlačen. To kratko pričesko boste zagotovo radi nosili.

Teksturirana frizura Pixie

Elegantna pričeska Pixie s kratkimi šiškami

Ta čudovita pričeska je res elegantna. Obrezani lasje so čudoviti in omogočajo jasen pogled na vaš obraz. Prav tako so kratke šiške idealne za ženske s kratkim obrazom. Lepa in očarljiva, ta privlačna pričeska Anne Hathaway je vsekakor zelo trendovska in očarljiva.

Elegantna pričeska Pixie s kratkimi šiškami

Črna pixie pričeska s stransko ločitvijo

Ali radi izgledate mlado in kul? Tukaj je pixie pričeska, ki vam bo zagotovo pomagala doseči oboje. Šiška nežno teče na eno stran in daje milosten, a hkrati očarljiv pogled na vaš obraz. Podobno lahko to pričesko dopolnite z dolgimi uhani, ki bodo zagotovo okrepili vašo avro in izgledali privlačno in privlačno.

Črna pixie pričeska s stransko ločitvijo

Cool Messy Pixie pričeska

To je super in zelo kul za poletni videz. Neurejeni lasje vam zagotovo dajejo očarljiv in brezskrben videz. Prav tako kratke šiške omogočajo jasen pogled na vaš lep obraz. Poleg tega lahko to pričesko dopolnite z očali, da ustvarite zanimiv, a zanimiv videz, ki je na pogled zelo prijeten.

Cool Messy Pixie pričeska

Pričeska Platinum Pixie

Kako čudovit in super način nositi pixie! Oglejte si snežno belo barvo las in način obrezovanja ter ustvarite zelo privlačen in privlačen videz. Celoten učinek je neverjeten in fantastično zapeljiv. Prav tako boste zagotovo videti glamurozno in čudovito očarljivi s podrezanimi svetlimi lasmi, zaradi katerih se lahko glava obrne.

Pričeska Platinum Pixie

Pravilni fantovski kroj Pixie

S tem kul pixie krojem boste morda videti fantovsko; vendar je učinek po drugi strani zagotovo zelo mikaven. Mehke šiške, ki objemajo vaše čelo, ustvarijo zelo ljubek in očarljiv videz, ki navsezadnje ni tako fantovski, ampak zelo nežno ženstven. Zagotovo boste občasno radi poskusili ta pixie cut.

Pravilen fantovski kroj Pixie

Elegantna Pixie

Ta stransko razčlenjena pixie je vsekakor “shoo-in” na seznamu najbolj trendovskih pričesk leta 2013. Ta pričeska ima kratek hrbet, ki postopoma povečuje volumen proti stranicam in spredaj. Poleg tega bočno razčlenjene šiške ustvarijo očarljiv in jasen pogled na vaš obraz. Ta pixie je zagotovo zelo kul in elegantno privlačen za šport.

Eleganten Pixie

Španska pričeska Pixie, osredotočena na oft

Kaj lahko rečete o tem elegantnem pixie kroju? No, res je zelo elegantno in očarljivo na pogled. Pogosto razporejene šiške na sredini poudarjajo obrvi in ​​posebne značilnosti obraza. Očarljiva in vabljiva je ta pričeska zagotovo zelo zanimiva, saj lasnice zadržujejo šiške, da jasno vidijo vaš obraz. Res čudovito čudovito!

Španska pričeska Pixie s poudarkom na vrhu

Blondinka umazana pixie z dolgimi šiškami

To super pričeska združuje osupljive snežno bele lase z neurejenimi stranicami in dolgimi šiškami, ki rahlo pokrivajo eno stran obraza. Fantastično kul in trendovsko, kontrast, ki ga ustvarijo neurejene stranice in dolge šiške, ustvarja edinstven videz, ki je zelo mladosten in radikalen. Zagotovo boste radi preizkusili ta zanimiv pixie kroj.

Blondinka umazana Pixie z dolgimi šiškami

Eleganten kroj Pixie

To zagotovo ni za slabovoljne. Ta kul in ljubka pričeska nekoliko ustvarja fantovski videz, ki je tudi privlačno ženstven. Slasten videz, ki ga ustvari ta pričeska, je zelo trendovski in očarljiv. Prav tako tanke šiške ustvarjajo vznemirljiv videz in zelo strukturirano pričesko, ki je zelo prijetna in mikavna na pogled.

Eleganten kroj Pixie

Klasični Pixie Cut Audrey Hepburn

To je vsekakor klasičen način nošenja pixie kroja. Hladne in zelo elegantne, močno ublažene šiške in elegantni lasje ustvarjajo čudovit videz, ki je zelo privlačen in čudovit na pogled. Prav tako privlačne Audreyjeve oči še povečajo kratke prefinjene šiške. To čudovito pričesko boste zagotovo radi nosili.

Klasični Pixie Cut Audrey Hepburn

Resnično ljubka in elegantna pričeska Pixie

Ta čudovita pričeska je vsekakor zelo elegantna in očarljiva. The hladni blond lasje in mehke tekoče šiške vam dajo zelo osvežujočo in očarljivo privlačno avro, ki jo je zagotovo težko prezreti. Prav tako slojevito izrezane stranice in hrbet ustvarjajo zelo krasen in privlačen videz, ki je zelo ženstven in privlačen. To bi rad športal zelo trendovska pričeska.

Resnično ljubka in elegantna pričeska Pixie

Brezskrben in neprizadeti Pixie Cut

Kaj lahko rečete o tem čudovitem pixie kroju? To je vsekakor nedolžno očarljivo in privlačno. Asimetrične šiške in kratke leteče stranske obrobe vam dajo vabljiv videz, ki je zelo privlačen in privlačen. Všeč mi je ta pixie cut zaradi nepoškodovanega videza, ki ga ustvarja, in očarljive in privlačne aure, ki jo proizvaja.

Brezskrbno in neprizadeto Pixie Cut

About the author