Pričeske Pixie za ženske 2013

Vaš videz vsekakor okrepi izbrana pričeska, zato morate poznati najbolj primerno pričesko za svojo osebnost. Če pa vam je ljubše pixie pričeske, obstajajo različni trendovske pixie pričeske leta 2013. Tukaj je nekaj najbolj trendovskih pixie pričesk, med katerimi lahko izbirate.

Čudovita pixie z dolgimi šiškami

Si želite tisto pixie pričesko, ki jo pogosto nosi Rihanna? Tukaj je – neverjetna pixie pričeska s šiškami. Privlačna in privlačna, ta pixie pričeska je poudarjena z rahlo dolgimi šiški, zaradi česar je zelo privlačna in glamurozna. To zanimivo vam bo zagotovo všeč pixie pričeska 2013.

Simpatična Pixie z dolgimi šiškami

Pixie lasje s hipsterskim steklom

Enostavna, a ljubka, ta čudovita pixie pričeska je kul in privlačna za leto 2013. Rahlo kratke stransko razčlenjene šiške vam dajejo mlajši videz, značilen za najstnika. Prav tako te zelo lepe pričeske ni težko oblikovati in je seveda kul in super.

Pixie lasje s hipsterskim steklom

Čudovita pričeska Rax Edge Pixie

Ta ljubka pixie pričeska je elegantna in privlačna. S svojim robom britvice daje očarljiv in prefinjen videz, ki ga je težko prezreti. Prav tako je ta pričeska čudovita za obraze v obliki srca in odlična za rahlo dolga čela. Res čudovito in privlačno!

Čudovita pričeska Rax Edge Pixie

Pričeska Pixie iz platinaste blondinke

To je res neverjetna in trendovska pričeska za leto 2013. Ekstremna platinasto blondinka se zelo zlije z vsako belo kožo in izgleda kot zalutala boginja iz Olimpije. Ta pikasta pixie je res zelo očarljiv dodatek trendovskim pixie pričeskam leta 2013.

Pričeska Pixie iz platinaste blondinke

Neurejen Pixie kroj z zelo dolgimi šiškami

Govorite o neurejenem in piksirnem, tukaj je odličen primer tega. Ta pixie pričeska je čudovita in očarljiva. Prav tako odtenki barv dodatno povečajo privlačnost te pričeske. Kul lepe šiške poudarijo neurejen vrh in ustvarijo zelo očarljiv in mikaven učinek.

Neurejen Pixie kroj z zelo dolgimi šiškami

Večplastna pričeska Pixie

Takole bi izgledala ta čudovita pixie frizura zadaj. Ta kul in neurejen pixie omogoča naravno očarljiv pogled na hrbet. Prav tako ni težko oblikovati glede na njen naravni pixie slog. To pričesko je dobro preizkusiti.

Večplastna pričeska Pixie

Odrasla Pixie pričeska

To čudovito pixie pričesko je zelo enostavno ustvariti. Vzeti morate samo okroglo krtačo in nato s sušilcem za lase hitro dodati volumen las in mehkobo spredaj. Hladna in osvežilna, ta ljubka pričeska je elegantna in zelo privlačna. Zagotovo vam bo všeč ta trendovska pixie frizura.

Odrasla Pixie pričeska

Pričeska Choppy Pixie

Elegantna in zelo privlačna, ta trendovska pixie frizura je zelo očarljiva na pogled. Nasekani lasje še dodatno poudarijo privlačnost te frizure, ki ji daje zelo zapeljiv in očaran videz. Hladna in privlačna, ta pričeska zagotovo povzroči, da se vsi zmotijo ​​od veselja.

Neredna pričeska Pixie

Cool Blond Pixie frizura

Ta čudovita blondinka pixie je vsekakor pravi hit leta 2013. Mehka tekoča blondinka in lepi stranski lasje vam dajejo čudovit videz, ki je zelo privlačen in privlačen. Prav tako večplastni pridelek ustvarja hladen in čistejši videz, kar je dobro za poletne dni.

Kul Blond Pixie frizura

Spiky Messy Blond pričeska

Ta čudovita pričeska je res nekonvencionalna in trendovska. Zašiljen vrh in hladni neurejeni lasje ustvarjajo presenetljivo osupljiv videz, ki pritegne pozornost in očara. Kratke šiške poudarijo vaše čelo in drugim dajo priložnost, da na vaš ljubki obraz ohladijo in z zanimanjem pogledajo. Zagotovo boste radi preizkusili to čudovito pričesko.

Spikasta neurejena blond pričeska

Valovita voluminozna pričeska Pixie

Ali želite videti elegantno s temi črnimi lasmi? Vsekakor lahko poskusite to očarljivo črno pikico za lase. Ta pričeska je čudovito privlačna z rahlo obrezanimi stranicami in hladnimi valovitimi lasmi, ki se zdi, da se premikajo vstran. Hladna in osvežujoča, ta pričeska zagotovo ustvarja čudovito eleganten in očarljiv videz.

Valovita voluminozna pričeska Pixie

Cool Cap podoben Pixie

Ta čudovit pixie kroj je resnično zelo privlačen za tiste s srčastim obrazom. Ta pixie pričeska se naravno ujema z obrisom glave in obraza, kar vam daje naraven neverjeten videz. Poleg tega je ta pričeska kul način izražanja vašega elegantnega naravnega jaza.

Kul Pixie, podoben kapici

Blond Pixie kroj z zelo kratkimi šiškami

To je vsekakor drugačen način nošenja pixie pričeske. Odstopa od običajnih pixies z dolgimi šiškami. Majhni trni in kratke šiške dajejo tej pixie kroji edinstven okus in naraven očarljiv videz. To je najboljše za tiste s čudovitimi očmi in kratkim čelom. Res kul in mamljivo!

Blond Pixie kroj z zelo kratkimi šiškami

Čudovita večplastna pričeska Pixie

Tale je zagotovo neverjeten in lep pixie kroj za vsakogar. Poglejte slojevit pridelek, ki poudari hladni blond lasje– res ljubek in privlačen. Ta kul ljubka piksica je res očarljiva in elegantna. Prav tako nikoli ne bo izginilo in zagotovo boste radi uživali v tem privlačnem športu pixie pričeska.

Čudovita večplastna pričeska Pixie

Cool Wavy Pixie pričeska

To ljubka piksica s svojim hladnim valom in majhnimi kodri je najboljši način za oblikovanje las. To je neverjetno fantastično in zelo očarljivo za opazovanje. Naravni kodr ustvarja zelo privlačen in očarljiv videz, ki v množici nikoli ne bo ostal neopažen. Prav tako kratke šiške omogočajo jasen pogled na vaš očarljiv in privlačen obraz, kar posledično ustvari glamurozen privlačen videz.

Cool Wavy Pixie pričeska

About the author