Kako narediti, da bo vaša stara tetovaža spet videti dobro

Kot komentator in pisatelj tetovaž se opiram na svoje osebne izkušnje in čas dela v tetovažnem studiu.

Kako narediti staro tetovažo spet novo.

Kako narediti staro tetovažo spet novo.

Zgodbe & Nega tetovaže s črnilom prek funkcije Unsplash; Canva

Tetovaže uživajo val priljubljenosti in družbenega sprejema. Vsi'dobiva eno, zato bi lahko bili opravičeni, ker mislite, da so tetovaže relativno nov trend (čeprav obstajajo že stoletja).

Ti'verjetno niste tako stari, morda pa imate takšno tetovažo'je star vsaj desetletje … in kaže tudi to starost. Resnica je, da se naše tetovaže starajo in starajo tako kot mi. Sčasoma se bo črnilo razširilo pod kožo, zameglilo nekoč ravne in drzne črte ter se zlilo. Barve začnejo bledeti, izgubljajo živahnost in dobijo madež. Črke in besede se združijo in niso več čitljive.

Naše okolje – zlasti sonce – hitro poškoduje in zbledi tetovaže. Vlaženje in uporaba zaščite pred soncem sta načina za razširitev tetovaže'je življenje, a na žalost, ko je škoda narejena, obstaja'ni načina, da bi ga popolnoma obrnili, vendar lahko nekaj storite. Spodaj ti'našel bom vse razpoložljive možnosti za osvežitev teh starih tetovaž, vključno z

  • piling,
  • popravki in pomlajevanje barv,
  • posvetlitev in odstranitev,
  • preoblikovanja in prikrivanja.

Čipkasta tetovaža na zapestju. Stare tetovaže so spet nove.

Čipkasta tetovaža na zapestju. Stare tetovaže so spet nove.

Za osvežitev stare tetovaže uporabite piling gel

Včasih lahko rahlo odstranjevanje dolgočasne zgornje plasti odmrle kože osveži staro tetovažo. Za to mi je všeč Aftershock piling gel, ki vsebuje naravne alfa hidroksi kisline, pridobljene iz grozdja, limone, ananasa in pasijonke. Ta neverjeten gel za pomlajevanje črnila bo pomagal pri odstranjevanju stare, dolgočasne, odmrle kože, ki je zrasla na kateri koli staranju tetovaže.

Ta čudežni gel vam bo popestril črnilo, vendar ga je treba uporabljati previdno. Pustite ga na svoji starodavni tetovaži približno 5 do 15 minut in pustite, da naravne alfa hidroksi kisline naredijo svojo magijo na zgornjih odmrlih plasteh odmrle kože. Čeprav ima ta gel takojšnje rezultate, boste morali še naprej uživati ​​te prednosti v svoji mesečni rutini.

Tattoo Touch-Ups in barvno pomlajevanje

Dotiki. Ko tetovaža doseže določeno stanje, je nobena količina piling gela ne more vrniti v življenje. Takrat je lahko odgovor na sestanek pri nadarjenem umetniku. Vaš fosil tetovaže bi lahko znova orisali s trdno, ostro črno črto. To bi povečalo njegovo jasnost in dalo tetovatorju priložnost, da doda nekaj podrobnosti, zlasti na tistih področjih oblikovanja, ki so majhna in zapletena, ki so izgubila podrobnosti, ker se je črnilo razširilo. Portreti in modeli, ki vključujejo obraze, imajo lahko veliko koristi od nekaterih popravil.

Pomlajevanje barv. Barve so ponavadi prva stvar na tetovaži, ki pokaže obrabo. Ponovno obarvanje zbledelih tetovaž, ki so ohranile svoje obrise, jih lahko znova naredi aktualne. To je tudi priložnost, da popravite ali popravite vse napake ali dele svojega oblikovanja, ki vam iskreno nikoli niso bili všeč.

Večina tetovatorjev bo za popravilo lastnih modelov zaračunalo manj ali nič, zato razmislite o vrnitvi k osebi, ki vas je prvotno tetovirala.

Obleka za damo, ženske s črnilom. Nega tetovaže pomaga ohraniti dober videz.

Obleka za damo, ženske s črnilom. Nega tetovaže pomaga ohraniti dober videz.

Posvetlitev in odstranjevanje tetovaže

V vesolju tetovaž ni večje svobode kot možnost ali sposobnost, da spremenite oblikovanje, ki vam ga je prvotno dal vaš umetnik. Tu omenjene možnosti so vaša enkratna kartica, brez izhoda iz zapora!

Odstranjevanje tetovaže je drag in pogosto precej boleč postopek, vendar je ena od možnosti za spopadanje s staro, dotrajano tetovažo. Da bi umetnik ustvaril novo, čudovito prikrivanje, je treba nekatere stare tetovaže osvetliti ali odstraniti. Temnih obrisov in obarvanja blokov pogosto ni mogoče popolnoma prikriti brez neke zunanje intervencije, kot je odstranitev ali posvetlitev.

Posvetlitev tetovaže. Posvetlitev tetovaže traja približno tri seje. Tetovaža pa ni popolnoma odstranjena, tako da še vedno lahko razberete staro zasnovo, ko so vaše posvetlitve zaključene. Posvetljevalec omehča debela, temna črnila, kot sta črna in modra, ter zmanjša svetlost splošnih barv, ki se lahko pojavijo skozi dobro prikrivanje.

Odstranjevanje tetovaže. Številne sedanje metode odstranjevanja tetovaž ne delujejo dobro na črnilih, ki se uporabljajo v današnjih tetovažnih studiih, a na srečo bodo morda delovale na tistih, ki so bile narejene pred nekaj leti. Metode so razmeroma učinkovite, če jih uporabljamo za olajšanje tetovaže za prikrivanje. Ta oblika posvetlitve tetovaže ne traja niti blizu toliko odstranitev, da bi dosegli želeni rezultat.

Če želite izvedeti več in dobiti ideje o prikrivanju, preberite, kako prikriti svojo staro tetovažo z novim dizajnom tetovaže.

Črno -bela tetovaža rok

Črno -bela tetovaža rok

Ricardo Casses

Popolno preoblikovanje tetovaže ali prikrivanje tetovaž

Vaša tetovaža je morda prišla do točke, kjer je ni't veliko je mogoče storiti za njegovo izboljšanje. Črnila so se morda preveč razširila in se zlila v barve ob njih, kar je potencialno ustvarilo povsem novo barvo (najverjetneje tisto izprano modro-črno pri večini starodavnih tetovaž). Tu je dotrajano oblikovanje tetovaže popolnoma predelano in ponovno natisnjeno v isti temi, slogu in barvah, ali pa je kot prikrivanje tetovaže ustvarjen popolnoma nov dizajn.

S tetovažo, ki lahko'ne oživljati, razmislite o vključitvi starega črnila v večjo, bolj zapleteno obliko tetovaže. Kaj pa, če bi ga razvili v rokav, službo zadaj, nogavice ali obleko? Kar je mogoče doseči z mešanjem starega v novo tetovažo, je osupljivo in popolnoma navdihujoče.

Nadarjeni umetnik se lahko odloči, da bo vašo starejšo, bolj osnovno tetovažo preoblikoval tako, da bo dodal trenutni dizajn in ga okrasil. Izkušeni umetniki lahko vključijo prejšnje tetovaže v del ali del svežega dizajna.

Če, tako kot jaz, ti'Če sem tetoviral tetovažo kot umetniško delo ali svojo osebno življenjsko zgodbo, sem potočil solze'čas je za ukrepanje.

Morda ste za svoje neverjetno umetniško delo plačali pošteno veliko denarja, zato ste morda zanj celo dobro poskrbeli. Pa vendar se življenje dogaja vsem nam, leta minevajo in naša telesa kažejo to obrabo.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2014 Anne

Komentarji

Trunterin dne 12. marca 2019:

Gunjan Mishra,

Najtemnejše črnilo je ČRNO

Brian Evans 31. avgusta 2017:

Orel, ki se potaplja na desni podlakti, sem dobil pri 18 letih, zdaj imam 48 let in bi ga rad spremenil ali preoblikoval, prosim za kakršne koli ideje

Kathi andrews 31. avgusta 2016:

Imam novo tetovažo, ki potrebuje barvno spremembo in detajle, Jeffery Hubbard iz Birminghama v Alabami je bil umetnik, zelo nadarjen, a na žalost je pri meni opravil grozno delo in ne sprejema več sestankov. Iščem umetnika, ki bi lahko delal na zaključku. s strokovnimi podrobnostmi do barve in globine. Vsi predlogi Sem na območju Birminghama, vendar lahko potujem po tem območju

hvala

Flanagan dne 27. aprila 2015:

Imam dve leti star rokav. Še vedno izgleda spodobno. Samo želim oživeti.

Ana (avtor) iz Hobarta, Tasmanija ~ Avstralija. (Malo odlomljeno na dnu AUS) 17. aprila 2014:

Hvala za čudovit komentar Kalinin1158, tetovaže so vsekakor osebna stvar, ampak jaz sem z vami – dobil sem jih kar nekaj in jih imam rad!!

Lana Adler iz Kalifornije 17. aprila 2014:

Zelo poučen članek! Obožujem tetovaže (imam jih 5) in jaz'vedno razmišljam o načinih, kako jih izboljšati/oblikovati/preoblikovati ali kaj dodati. Glasoval za

About the author

Adblock
detector