Kako preprosto pokriti tetovaže z nizkocenovno kozmetiko: ilustriran vadnik

Cynthia je navdušenka nad vrtnarjenjem. Ima zeleni palec in v času vrtnarjenja vedno sadi različne predmete za obiranje.

Pokrivanje tetovaže z uporabo ličil

Pokrivanje tetovaž sploh ni nujno drago ali delovno intenzivno. Tetovaže je mogoče enostavno prekriti v kratkem času in brez veliko truda. Imam več vidnih tetovaž in čeprav me sploh niso žaljive, so me v preteklosti stale napredovanja. Tisti, ki imamo tetovaže, bi morali razumeti, da lahko tudi najslajša tetovaža ovira našo kariero. Morda obstaja veliko drugih razlogov, da bi morali prikriti svoje tetovaže. Ne glede na razloge vam bom pokazal, kako jih enostavno pokriti. Za uspešno prekrivanje tetovaže traja le približno 5 minut. Z uporabo nizkoproračunske kozmetike bo delo stalo okoli 15,00 USD ali manj.

Čeprav so tetovaže danes veliko manj tabu, kot so bile pred 20 ali 30 leti, se jih lahko mnogi še vedno zgrozijo. Če iščete zaposlitev, verjetno veste, o čem govorim. Za tiste, ki so morda že dolgo ostali v istem položaju, kljub žarečim ocenam, bi lahko vaše vidne tetovaže omejevale vašo možnost napredovanja. Torej bi lahko razmislek o prikrivanju vidnih tetovaž, medtem ko ste na delovnem mestu, delodajalcu pomagal, da vas resno jemlje kot 'strokovno' kandidat za napredovanje.

Hitra navodila

 1. Operite tetovažo in pustite, da se popolnoma posuši. Izberete lahko tudi losjon, preden začnete.
 2. Nanesite temeljni premaz na tetovažo, ki jo želite prekriti. Ne pozabite iti malo čez obris tetovaže.
 3. Tetovažo nanesite na podlago in zunaj obrisa tetovaže.
 4. Pustite, da se podlaga posuši, nato pa nanesite korektor. Tetovažo enakomerno pokrijte in pojdite izven obrisa tetovaže, da se prepričate, da je popolnoma pokrita.

Potrebne zaloge

 • Primer
 • Fundacija
 • Korektor

temeljni premaz, temelj in korektor

temeljni premaz, temelj in korektor

2. korak

Operite tetovažo in pustite, da se popolnoma posuši, preden nadaljujete na naslednji korak.

rožna tetovaža na roki nekoga

rožna tetovaža na nekomu's roko

3. korak

Ko se tetovaža posuši, nanesite premaz za obraz na tetovažo in območje okoli nje.

na tetovažo nanesite temeljni premaz za obraz

na tetovažo nanesite temeljni premaz za obraz

4. korak

Ko nanesete temeljni premaz, lahko preidete na podlago. Temelj nanesite na tetovažo in na njeno zunanjo stran. To bo zagotovilo, da pokrivate celotno tetovažo, in ko končate, se nobena ne bo prikazala po robu.

Tetovažo nanesite na podlago.

Tetovažo nanesite na podlago.

5. korak

Po nanosu podlage bi morali videti, da je vaša tetovaža po videzu veliko lažja. Zdaj boste začeli nanašati korektor na območje, da popolnoma pokrije vašo tetovažo.

Vaša tetovaža bi morala biti po nanosu podlage veliko lažja.

Vaša tetovaža bi morala biti po nanosu podlage veliko lažja.

Korak #6

Ko nanesete korektor, mora biti vaša tetovaža popolnoma pokrita.

Svoje tetovaže sem pokrila s temeljnim premazom, podlago in korektorjem.

Svoje tetovaže sem pokrila s temeljnim premazom, podlago in korektorjem.

Izbira kozmetike za prekrivanje tetovaže

Če ugotovite, da je treba pokriti vidno tetovažo, vam ni treba kupovati drage kozmetike. Številni izdelki, namenjeni prikrivanju tetovaž, znašajo okoli 35 USD za en sam izdelek. Moja celotna rutina ni stala niti blizu tega zneska. Uporabil sem izdelke e.l.f, so proračunsko prijazna in profesionalna kozmetika.

Tu so izdelki, ki sem jih uporabil, in njihova cena:

 • e.l.f Mineralno nanešen obrazni premaz: 6,00 USD
 • e.l.f Flawless Finish Foundation v porcelanu: 6,00 USD
 • e.l.f Največji korektor pokrivnosti: 3,00 USD

Za več kot polovico cene vrhunske kozmetike mi je uspelo enako preprosto pokriti tetovaže. Ko sem naročil te izdelke, sem naročil tudi druge in uporabil kodo kupona, ki sem jo našel. Tako so moji skupni stroški kozmetike v vrednosti 80,00 USD, ki sem jo kupila, skupaj z brezplačno dostavo skupaj 15,00 USD. Tudi če se moram znova založiti in nimam kode kupona, lahko še vedno kupim e.lf. izdelkov, ne da bi mi veliko vzeli proračun.

Primer za obraz je na voljo tudi v več odtenkih; Imam jasne vrste. Glede na barve tetovaže, ki jih želite prekriti, boste morda našli sivkino ali zeleno podlago, ki vam bo pomagala pri prekrivanju tetovaže. Korektor e.l.f za ta 3,00 USD stane velik band. Malo gre daleč in je večja posoda kot veliko drugih korektorjev, ki jih boste danes našli na trgu. Žal je najboljša cena za korektor na spletni strani e.l.f. Druge spletne tržnice korektor trenutno prodajajo za ogromno maržo. Medtem ko so drugi izdelki prek spletnih trgovcev veliko cenejši kot na e.l.f's uradne spletne strani. Zato je pri nakupu kozmetike dobra pametna nakupovalka.

Morda je veliko razlogov, zaradi katerih boste želeli prekriti tetovažo. Toliko stvari vpliva na razloge, zakaj se odločimo za tetovažo. Čeprav lahko priznam, da o njih nisem razmišljal, ko sem se prvič odločil za svojega. Nekaj ​​razlogov za pokrivanje tetovaže je lahko:

 • Udeležba na poroki
 • Za opravljanje službe ali napredovanje
 • Družinski portreti
 • Da ne bi užalili svoje babice
 • Da se tržite kot bolj profesionalen posameznik

Ker sem velik del svojega življenja preživel pri vodenju podjetij na višji ravni, iz prve roke vem, da tetovaža ne pomeni, da nekdo ni profesionalen. Čeprav na žalost družba ne sprejema vedno tetovaže kot v redu na delovnem mestu. Tudi naše družine ne sprejemajo vedno tetovaže. Če ne želite, da vaša babica vidi vašo tetovažo, potem lahko njeno prekrivanje prepreči, da bi se pogovor o večerji spremenil v nočno moro.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Vprašanja & Odgovori

Vprašanje: Ali imate predloge za vodotesno prekrivanje tetovaž?

Odgovor: Če za plavanje potrebujete vodoodporno pokrivalo, lahko na trgu razmislite o več izdelkih:

• Dvojni vodoodporni celodnevni korektor za ekstremne obrabe Estée Lauder

• Fundacija Kat Von D. Lock-It

• 24 -urna podlaga Smashbox Studio Skin Full Coverage

• Mac Pro daljša vodotesna podlaga

• Cezanne vodoodporna tekoča podlaga

Vse to je dobro izhodišče, da ugotovite, kaj ustreza vašim posebnim potrebam. Nekateri so nekoliko dražji od drugih.

© 2016 Cynthia Hoover

Komentarji

Cynthia Hoover (avtor) iz Newtona v Zahodni Virginiji 11. novembra 2016:

Hvala Jodah! To'Žalostno je, da se tudi za najmanjšo tetovažo izgubijo zaposlitvene možnosti! Imam 5 tetovaž, vendar so 3 vidne in od časa do časa zahtevajo prekrivanje (čeprav niso tako žaljive).

John Hansen iz dežele Gondwana 11. novembra 2016:

to je bilo zelo koristno središče, Cynthia. Trenutno imam samo eno tetovažo in je na moji rami, zato jo je po večini enostavno pokriti. Dva moja sinova pa sta zaradi tetovaže, ki ju nista mogla, zamudila službe't pokrov. Vaš nasvet bi jim v prihodnje koristil.

About the author