Kako prikriti svojo staro tetovažo z novim dizajnom tetovaže

Kot komentator in pisatelj tetovaž se opiram na svoje osebne izkušnje in čas dela v tetovažnem studiu.

Kako staro tetovažo prekriti z novo: Vse, kar morate vedeti.

Kako staro tetovažo prekriti z novo: Vse, kar morate vedeti.

benjamin lehman prek programa Unsplash; Canva

Če imate nekaj tetovaž, tam'velika je verjetnost, da imate enega ali dva, ki jih nimate'ni všeč. Ne glede na to, ali gre za dvoriščni praskalnik, ki ponuja poceni tetovaže, impulziven nakup za razglasitev ljubezni (ki ima zdaj novo punco) ali pa'preprosto grde, slabe tetovaže se zgodijo.

Vsi obžalujemo (obžalovanja?) In smo morali imeti trenutke. Glede na to, da so tetovaže večne, vas bo slaba tetovaža spomnila na tragedijo na koži vsakič, ko se preoblečete. Ne glede na to, zakaj ti'sem si premislil glede oblikovanja – vi'Če sem odraščal desetletje ali dve ali se je morda nekoč ljubila v tvojem življenju, Candy ali Gavin, se je zdaj razvil v psihopatskega zalezovalca, do katerega si zelo, zelo daleč-imeti grozljivo tetovažo je zanič.

Verjetno ste mislili, da je tetovaža enkratna priložnost-in tehnično je tako,-na srečo pa v industriji trenutno delajo resnično nadarjeni umetniki, ki znajo dobro prikriti staro tetovažo. Obstajajo celo umetniki in studii, specializirani za prikrivanje.

Če se želite znebiti ali prikriti drugorazredne tetovaže, ni nič nenavadnega. Prikrivanje stare tetovaže je omejeno, obstaja pa tudi veliko zgodb o uspehu ljudi, ki imajo zdaj radi svojo kožo. Če ti'razmišljate o prikrivanju, preberite dalje!

Zakrivanje tetovaže

Zakrivanje tetovaže

Lastsparrowtattoo

Kako prekriti tetovažo z drugo tetovažo

Ko je bila vaša tetovaža prvič narejena, se je črnilo naneslo približno en milimeter pod kožo v dermis, to je plast pod povrhnjico (koža, ki jo vidite).

Pokrivanje barve z barvo: kaj morate vedeti

Ko se tetovira vaša maska, se novo črnilo odlaga skupaj s starim črnilom v dermisu. Pigment v novih črnilih ne presega vrha stare tetovaže'pigment; dve barvi se združita in tvorita novo barvo, čeprav močnejše ali temnejše črnilo postane prevladujoče v mešanici. Na primer, rdeče in modro črnilo, pomešano skupaj, postane vijolično, pod kožo ali drugje.

Barvno prekrivanje s črnim črnilom

Črna je najučinkovitejša barva za prikrivanje stare tetovaže. Seveda tetovaža s črnim črnilom morda ni vaša prva izbira, zato se morate odločiti, kaj je slabše: črno črnilo ali stara, grozna tetovaža. (Obstajajo pa tudi druge barvne možnosti … glej spodaj.)

Ko umetnik oblikuje prikrivanje, upoštevajo barvo starega tetovaža in kako se bo pomešal z novim črnilom's barvo. Nadarjeni umetniki oblikujejo strategijo za postavitev novega dizajna in barv nad starim.

Pajek prikriva tetovažo hobotnice

Pajek prikriva tetovažo hobotnice

Powerline tetovaža

Barve za prikrivanje tetovaže

 1. Črna je bila včasih glavna barva pri prikrivanju tetovaž, zdaj pa umetniki pri prikrivanju uporabljajo tudi rjave, pomarančne, zelene, modre in škrlatne barve.
 2. Nova barvna črnila, ko se združijo s starim črnilom pod kožo, lahko ustvarijo povsem novo barvo.
 3. Temnejše različice iste barve lahko prikrijejo svetlejše barve.

Preoblikovana tetovaža na drevesu

Preoblikovana tetovaža na drevesu

Kakšne barve črnila je mogoče uporabiti pri prekrivanju tetovaž?

Tradicionalno je bila črna glavna barva pri prikrivanju tetovaž. Ker pa skupnost tatujev postaja bolj usposobljena, umetniki uporabljajo več barv in pametno umestitev, da skrijejo stare, nezaželene tetovaže..

Za prikrivanje tetovaž lahko uporabite tudi:

 • rdeče
 • blues
 • zelenice

Nekaj ​​drugih barv, ki jih lahko pri pravilni uporabi uporabimo tudi za prikrivanje starih tetovaž:

 • rjave barve
 • pomaranče
 • vijolične
 • temno škrlatna

Druge, svetlejše barve lahko uporabite za prekrivanje tetovaže. Uporabljajo se, kadar je skrita barva tudi svetla in v novih dodatkih k oblikovanju tetovaže, ki ne prekrivajo stare tetovaže.

Dobro pravilo: Temnejši odtenek barve se lahko pokrije. Tako je apno zelena lahko prekrita s smaragdno zeleno, svetlo modra pa s kraljevsko modro ali vijolično.

Koi tatoo prikrivanje

Koi tatoo prikrivanje

Modeli prikrivanja tetovaž za moške

Kako je oblikovana prikrita tetovaža

Ko vaš umetnik ustvarja prikrivanje, bo:

 1. Postavite papir za sledenje na svojo staro tetovažo in sledite orisu in glavnim značilnostim vašega dizajna. To jim daje referenco za področja tetovaže, ki potrebujejo težjo zasnovo prikrivanja.
 2. Obris postavite na svetlo mizo in na vrh položite še en kos tankega paus papirja.
 3. Začnite oblikovati svoje prikrivanje in se izogibajte rahlemu obrisu svoje stare tetovaže, da prikrijete področja, ki jih potrebujejo.

Kaj je mogoče storiti v prikrivanju?

Nadarjeni umetnik bo starejši dizajn namesto njega izbrisal: na primer razvil skriptno oblikovanje v tekoče stebla ali trte. Umetnik z ustvarjanjem kontrasta in zanimivega oblikovanja okoli temnejših področij odvrača pogled od delov stare tetovaže, ki jih ne želite več videti.

Pogosto so tetovaže, ki so oblikovane kot prikrivanje, približno 30% večje od tiste, ki jo pokrivajo. Na ta način lahko temnejša področja oblikovanja prikrijejo staro tetovažo, svetlejše barve pa lahko uporabite na deviški koži, s čimer zavedete oči, da je prekrivanje edina tetovaža, ki je bila kdajkoli tam.

Tetovaža Water Lilly

Tetovaža Water Lilly

Tatoo izven zemljevida

Barvno kolo za tetovaže

Barvno kolo za tetovaže

Slikarska šola Roslyn

Oblikovalni triki, ki se uporabljajo pri prekrivanju tetovaž

 1. Vključitev starega dizajna v novo tetovažo.
 2. Ponovna obdelava stare tetovaže, krepitev šibkih linij ali dodajanje funkcij, kot so rdečilo na licih ali iluzija las.
 3. Popravljanje črkovanja v stari tetovaži ali pokrivanje bivšega'ime z novo idejo.
 4. Ustvarite tetovaže na beli ali beli podlagi z nekaj predhodnimi sejami, da nanesete belo črnilo na staro črnilo. Vsaka seja osvetli staro tetovažo za približno 10%. Ponavljajoče seje lahko ta odstotek povečajo na 30%, čeprav je brazgotina zaradi preobremenitve kože upravičena skrb.
 5. Odstranjevanje stare tetovaže z laserskim odstranjevanjem lahko pomaga pri učinkovitem prikrivanju.

Ali lahko samo spremenim barvo tetovaže?

Včasih ima oseba rad njihov dizajn, a sovraži barve. Spreminjanje samo barv se lahko izvede s temnejšimi črnili, čeprav obstaja nevarnost, da bo zaradi tega videti še slabše.

Pri spreminjanju barv mora vaš umetnik za tetoviranje razmisliti o združitvi pigmentov v črnilu. Vseh barv ni mogoče spremeniti v drugo barvo. Seveda lahko svetle barve zatemnimo, na primer:

 • sivko lahko spremenimo v vijolično,
 • roza do magenta,
 • modra do vijolična,
 • rdeča do rjava,
 • in rumeno do zeleno.

OPOMBA: Tetovaža v procesu celjenja bo nekoliko spremenila barve. Ne paničite še, če je vaša tetovaža še povsem nova; barvi dajte nekaj časa, da se umiri.

Primeri prikrivajočih tetovaž

Ne glede na to, da ste postali lastnik svoje nove tetovaže, izpolnite spodnjo anketo.

Na koncu so nekatere od tistih sranje, zbledelih tetovaž, ki jih vsi športimo, zgodbe našega življenja. Glede na to, da je naše življenje polno vzponov in padcev, bi morda morale biti tudi naše tetovaže.

Samo vzemite si čas in poiščite tistega čudovitega tetovatorja'je ravno prav za vas. Don'Ne skrbite za dolarje za tetovatorja in postopke po oskrbi, ki jih upoštevate.

Upam, da bo vse v redu.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

© 2013 Anne

Komentarji

Roy Vandal 20. septembra 2019:

Po celem telesu imam slabo tetoviranje in potrebujem to, da postanem umetnost, in živel sem s tem sranjem več kot 12 let, bog, pomagaj mi najti tetovatorja, ki bi mi lahko pomagal.

Henry joute 23. avgusta 2018:

Koliko me bo stalo ena desna roka?

Lau chi han 23. avgusta 2018:

Ali lahko oblikujete zame, da prikrijem svojo staro tetovažo na zadnji strani

Smešno igranje dne 30. decembra 2017:

Moje črnilo za tetovažo je zbledelo (v njem 4 mesece kasneje), večinoma črno je videti kot svetlo sivo in naj bi imelo veliko različnih barv, vendar je na koncu izgledalo enako modro modro povsod brez zelene ali vijolične barve za mojega metulja in moj napis je bil recimo, da ima vijolično rožnato barvo z zelo tanko črto in se je odločil, da na naključno mesto postavi sivkasto lila in senči ..;/

pandabrijski dne 10. decembra 2017:

imam neumno napako na hrbtu glave v obliki nevednega rasnega simbola … moji otroci in sramota na obrazih, ko ste na roditeljskih konferencah hčerk v drugem razredu…

prasamma 23. septembra 2017:

želim pokriti svoj stari tatoo .. prosim, pomagajte mi

Sailesh Adhikari 13. septembra 2017:

Rad bi pokril svojo staro tetovažo.

Mi lahko pomagaš….

Theresa M. Gargano dne 2. avgusta 2017:

Hvala, ker ste posredovali dragocene informacije o posvetlitvi, prikrivanju ali odstranjevanju nezaželene tetovaže.

frotirni jones 13. junija 2017:

izgleda dobro, da se prikriješ

GRAMATIKA: D 1. junija 2017:

Dober članek o prikrivanju. Imam pa problem z napačno postavljenimi apostrofami. Ko preberem nekaj, kar ima napačno dodano, to odvrne mojo pozornost od sporočila in naprej do slovničnih napak!

PROSIM'SE U'GLEJ APOSTROF'S RE'PRIMERNO. 🙂

Sarah 21. septembra 2016:

Pogledal sem navzgor, da bi našel način, kako popraviti nekaj sranja, ki jih je umetnik zapustil, potem ko so mi vzeli avto za plačilo, ga zavrnili in ga nato skupaj zbrali.

E.P. 2. januarja 2016:

Na 18. rojstni dan sem si naredila tetovažo. Vedela sem, kaj hočem, in nekako sem se ustrahovala pri oblikovanju umetnika (in moje matere's ex) mi je povedal "bi bilo čisto v redu." Ker sem bil naiven in neumen, sem šel s tem in sovražil. Nato sem šel k drugemu umetniku, ki je grozno poskušal to pokriti, in na koncu sem s pošastjo črnega črnila na zgornjem delu hrbta. Ali je mogoče zbledelo črno črnilo prekriti z barvnim črnilom? Črnilo sem poskušal zbledeti v zadnjih sedmih letih.

Ana (avtor) iz Hobarta, Tasmanija ~ Avstralija. (Malce odlomljeno dno AUS) 12. novembra 2013:

Hvala za vaše povezave missl0ng123 – razumejte, da si želite prikriti eno! upam, da bo kmalu dobil, samo naredi stvari boljše v ogledalu! 😉

Michele Kelsey iz Edmonda, Oklahoma, 11. novembra 2013:

Dobro vozlišče. Želim, da moj mož prikrije tetovažo, zato je to odlična informacija. Povezavo je delil s prijatelji na Facebooku. Dobro obdelana tema.

Ana (avtor) iz Hobarta, Tasmanija ~ Avstralija. (Malo odlomljeno na dnu AUS), 9. novembra 2013:

Hvala kupčki Manicpanicplease! Resnično obožujem te fotografije's prikazuje, kako čudovito lahko tetovaža izgleda v teh dneh!

L Brander iz Kanade, 8. novembra 2013:

Super vozlišče, všeč so mi bile tvoje fotografije. Glasovano, zanimivo & uporabno.

Ana (avtor) iz Hobarta, Tasmanija ~ Avstralija. (Malce odlomljeno dno AUS) 3. novembra 2013:

Hvala za povratne informacije. In ja, tudi jaz s prikrito tetovažo!

lesliebyars 3. novembra 2013:

Lepo vozlišče. jaz'sem imel eno od mojih tetov prikrito z drugo. Zelo koristen članek prijatelj. Glasovano, zanimivo in uporabno.

About the author