Moje izkušnje posvetlitev in odstranjevanje tetovaže doma

Sovražil sem obe ročni tetovaži. Poskusil sem več domačih rešitev, da jih odstranim, preden naredim laser. jaz'delim svoje izkušnje in rezultate.

poskuša odstraniti-a-tattoo-at-home-part-2

Ta članek sem napisal s podrobnostmi o procesu, ki sem ga opravil, potem ko sem si tetoviral drevo, ki ga nisem bil'nisem zelo zadovoljen. Imel sem tudi starejšo tetovažo z bodečo žico, ki sem se je želel znebiti.

Raziskal sem vse možne načine, da jih odstranim ali osvetlim. Hotel sem najti nekaj, kar ne bi'ne povzroča mi preveč bolečine in to ne bi't brazgotine grozno. Nisem bil'Ne vem, kaj bo delovalo, zato sem poskusil veliko različnih stvari. Odstranjevanje tetovaže na domu je delovalo z bledenjem in posvetlitvijo, vendar je bilo počasno in ni uspelo'ne izbriše mojih tatov. Na koncu je bila zame najučinkovitejša rešitev lasersko tetoviranje.

Če še vedno želite preizkusiti nekaj načinov odstranjevanja tetovaže DIY, preberite o rezultatih, ki sem jih imel pri vsakem, preden poskusite katerega od njih.

Prvi teden po tem, ko ste preizkusili metode odstranjevanja domačih tetovaž

Bele lise so salicilna kislina. Drevo je na splošno videti lažje, vendar ne morem biti prepričan, ali je to posledica mojih zdravljenj ali pa se bo vseeno samo po sebi osvetlilo na to raven.

Bele lise so salicilna kislina. Drevo je na splošno lažje, vendar ne morem biti prepričan, če je'iz mojih zdravljenj ali če bi se vseeno samostojno olajšalo na to raven.

Kako odstraniti tetovažo doma

Metode zbledenja tetovaže, ki delujejo

 1. Vodikov peroksid: To mi je zbledelo in olajšalo tetovažo. Videl sem velike rezultate, vendar je črnilo še vedno ostalo pod površjem.
 2. Limonin sok: Čeprav se limonin sok uporablja kot belilo, bo njegov učinek deloval le na zgornjo plast vaše kože in ne more prodreti pod to plast, da bi odstranil pigmente za tetoviranje.
 3. Salicilna kislina: Doživel sem nekaj zbledelosti. To je še ena sestavina, ki odlično deluje na povrhnjici, vendar ne more prodreti v plasti kože, kjer se nahaja črnilo.
 4. Piling: S plovecimi kamni sem si drgnil kožo, nato pa sem si celo nadel salicilno kislino (zagorela je!). Tako kot dermoabrazija je tudi piling namenjen odstranjevanju zgornje plasti kože in spodbujanju rasti nove kože, ki bi upam, da bi prikrila tetovažo. Rezultati so bili minimalni.
 5. Odstranjevalne kreme: Ne glede na to, ali uporabljate posebno kremo za odstranjevanje tetovaž, kot je balzam za razbijanje, ali kremo za posvetlitev, kot je Skin Doctors SD White, boste za te izdelke na koncu porabili veliko denarja, preden opazite zbledelost.

Domače metode odstranjevanja tetovaž't Delo

 1. Sol: To je nevarna metoda, ker morate sol vtreti v dermis (drugi sloj kože, kjer sedi črnilo). Če želite to narediti, bi morali nekako odtrgati povrhnjico (zgornjo plast kože). Če vam uspe vnesti sol v dermis, se bo pojavila pigmentacija kože in brazgotinjenje, da ne omenjam, da bo ta metoda opekla vašo kožo in povzročila res boleč izpuščaj.
 2. Vazelin: Obstaja mit, da bo vazelin potegnil črnilo, vendar to preprosto ni res. Razlog, zakaj ljudje odsvetujejo nanašanje mazila na osnovi nafte, potem ko si naredijo novo tetovažo, ni zato, ker bo tetovažo zbledela, ampak zato, ker preprečuje dihanje vaše kože, kar lahko povzroči okužbo.
 3. Glikolna kislina: Kot naravni piling lahko ta nežna sestavina odstrani samo odmrlo kožo na zgornji plasti.
 4. Aloe vera: To je mit. Aloe vera se uporablja za celjenje kosov, ran in sončnih opeklin, zato bi bila odlična sestavina za uporabo po odstranitvi tetovaže, vendar ne za njen namen.

Varni alternativni načini, kako se znebiti tetovaže

 1. Pobotati se: Odvisno od lokacije in velikosti vašega tetovaža je vsakodnevno nanašanje ličila na tetovažo lahko nadloga. Če pa imate pri roki majhnega, ga lahko preprosto skrijete s poceni ličili. Rezultati so neopazni!
 2. Tetovaža prikrivanja: Svojo nezaželeno tetovažo lahko poskusite prikriti s prikrito tetovažo. Pogovorite se s svojim tatoo umetnikom. Vedeli bodo, katera oblika je najboljša za prikrivanje. Nadarjeni umetniki tetovaž lahko pripravijo nekaj res kul in ustvarjalnih prikrivanj, zaradi katerih bo videti, kot da nikoli niste imeli grdega tetovaža.

Metode odstranjevanja tetovaže, ki sem jih preizkusil doma

Te sem začel uporabljati nekaj dni po tem, ko sem si tetoviral drevo.

Neostrata 10% piling krema z glikolno kislino

Mislil sem, da bi vsakodnevna piling krema lahko zbledela bodečo žico. Glikolna kislina je naravni piling, pridobljen iz sladkorja in deluje tako, da odstranjuje kožo, zato sem mislil, da bi lahko tetovažo zbledel.

Pri samo 10%verjetno ni bilo dovolj močno, da bi videl kakršno koli spremembo, vendar sem jo naletel tudi na tetovažo drevesa, da bi jo poskušal osvetliti.

Kožni zdravniki SD bela

To je izdelek za posvetlitev kože, ki vsebuje embliko, ki ima enak učinek kot hidrokinon (posvetljevalec kože), vendar je uporaba emblice varnejša. Prepričan sem, da nekatere uradne kreme za odstranjevanje tetovaž vsebujejo emblice. Ta postopek je trajal nekaj časa, saj se rezultati niso pokazali tedne po mojem začetku.

Začel sem s tema dvema izdelkoma, medtem ko sem še raziskoval druge možnosti. Piling z glikolno kislino in posvetlitev z emblico se mi je zdel dober začetek, vendar nisem videl hitrih rezultatov. Za hitre rezultate sem potreboval veliko večji odmerek glikolne kisline. Spet sem šel v nakupovanje, vendar sem te izdelke še naprej uporabljal.

Soluver bradavice (20% salicilna kislina)

Mislil sem, da sem'Pred uporabo tega zdravila morate odpreti kožo, kot pravijo navodila, da odstranite zgornji del bradavice in nato nanesete salicilno kislino, kar pomeni, da mora delovati pod kožo. 20% salicilne kisline bo na odprto rano opeklo kot noro. Imejte to v mislih!

Trije plovec

Potreboval sem način, da odprem svojo kožo, da bi lahko zdravljenje z bradavicami prišlo pod njo. Ja, to je bolelo. Ni bilo'toliko drgnjenja kože, vendar nanašanje kisline vanj, ki vam bo opeklo možgane.

Kot preizkus sem odtrgal le majhen del svoje bodeče žice. To nameravam početi počasi, na majhnih mestih. To ni v nasprotju z obiskom dermatologa, ki vam bo med sestankom za odstranitev tetovaže z dermabrazijo uporabil brusilnik.

Ko sem raziskoval več, sem odkril še nekaj drugih koristnih informacij.

Vazelin

Izvedel sem, da je vazelin grozljiv pri novih tetovažah in bo potegnil črnilo, zato sem ga seveda moral dobiti. Nisem vedel, ali bi to vplivalo na mojo tetovažo z bodečo žico, saj je bila starejša. Vendar sem razmišljal, da če bi na moji bodeči žici bila rana, bi to lahko potegnilo črnilo, saj je nova tetovaža le velika rana.

Prav tako ni dobra ideja, da zadušite svojo novo tetovažo. To'najbolje je, da se posuši in pusti, da se na njem zaceli'svoj. Tu sem delal vse obratno.

Polisporin s trojnim delovanjem

To je še en velik ne-ne, da si nadenem nove tetovaže, zato sem si jih seveda dal.

Nair

To je bil verjetno moj najbolj nori eksperiment. To sem dal na majhen del svoje bodeče žice in pustil tam. Nato sem si dal salicilno kislino. Ko se je posušilo, sem dodal Polysporin in vazelin ter ga pokril.

Nato sem pustil, da je zračil in oblikoval kraste. Nisem vedel, ali Nair dejansko kaj počne, medtem ko je to na moji koži. Nisem mogel'čutiti ničesar. Nekaj ​​sem začutil šele, ko sem ga slekel. Potem sem spoznal, da mi je res opekel kožo.

Priljubljeni načini, kako se znebiti tetovaže

 1. Laser: Najhitrejši, najvarnejši in najučinkovitejši način odstranjevanja neželene tetovaže je laser. Laser deluje tako, da črnilo večkrat usmerja z impulzi visoko koncentrirane svetlobe, ki črnilo razbije na drobne drobce, ki jih telo nato naravno odstrani.
 2. Kirurški poseg: Dokler ni bil izumljen laser, je bil kirurški izrez edini način, da odstranimo neželeno snov. Ta postopek vključuje odrezovanje tetoviranega območja in ponovno šivanje kože. Pri tej metodi se bodo verjetno pojavile brazgotine, vendar obstajajo dobri razlogi, zakaj bi se lahko odločili za kirurško izrezovanje pred laserjem.
 3. Dermoabrazija: Ta metoda uporablja vrtljivo napravo z hrapavo površino za brušenje zgornje plasti kože. Tako kot pri kirurškem izrezu boste verjetno razvili brazgotino.
 4. TCA (trikloroocetna kislina): TCA je kemični piling, ki površinsko odrgne kožo in ne odstrani trajnega črnila.
 5. Intenzivna impulzna svetloba (IPL): Ta metoda je podobna laserski, saj uporablja tudi intenziven žarek svetlobe za usmerjanje črnila. Razlika je v tem, da IPL uporablja svetlobo širokega spektra, zaradi česar je vsestranski za druge namene, kot je odstranjevanje dlak. Po drugi strani laser uporablja ozko svetlobo, ki lahko posebej cilja na določeno barvo. IPL je manj boleč, ker je manj intenziven, vendar so impulzi večji in manj usmerjeni, zato se lahko poškoduje okoliško področje kože. IPL je tudi manj učinkovit in veliko dražji.

Moje potovanje z lasersko odstranitvijo

Tri tedne po tetoviranju drevesa sem šel k svetovalcu za lasersko odstranjevanje tetovaže. Naredili smo nekaj testov, da vidimo, kako dobro se bom spopadel z bolečino, in bilo je v redu!

Nekatere tetovaže z bodečo žico so že v postopku. Kar zadeva drevo, sem'd nikoli ne bom mogel plačati za odstranitev tega. Načrtujem dodajanje lahkih, zanimivih barv, da ga polepšam, da ne bo'ne izgleda tako črno in ostro.

Kreme bom nadaljeval na drevesu, kar se tiče bodeče žice, pa to'bodo laserski.

Rezultati laserskega odstranjevanja tetovaže po dveh dneh

Po eni majhni laserski terapiji mislim, da tega dela bodeče žice praktično ni več. Če je'tako enostavno se ga znebim, ja'm ekstatičen!

Kakšen je občutek? Kot res nič. To'je majhno območje in lahko'ne rečem, da sem sploh opazil bolečino. Enostavno!

jaz'Na tej točki še vedno poskušam osvetliti drevo. Naredil sem krog salicilne kisline, ki je rahlo ostrla del drevesa, na katerem sem delala. jaz'razmišljam o tem, da bi tudi del drevesa odstranili z laserjem.

Druga laserska seja

Opravila sem drugo lasersko sejo, ta pa je močno bolela!

Naredila je večjo površino bodeče žice. Med tem se moraš spomniti dihanja, a nisem mogel't. Vse moje telo je bilo otrdelo in nisem'ne diham ves čas. Bilo je skoraj tako, kot da bi šel k zobozdravniku, a ko je'končano, to'je v redu.

Bolečina je zmagala'ne prepreči mi nadaljevanja iskanja! Čaka me še en del bodeče žice, nato pa začnem na drevesu!

To je prvi del bodeče žice, ki sem ga naredil. Le nekaj tednov po tem srečanju poglejte, kako svetlo je! Pred nami je še šest tednov zdravljenja in olajšanja.

To je prvi del bodeče žice, ki sem ga naredil. To'le nekaj tednov po tej seji in poglejte, kako svetlo je! Pred nami je še šest tednov zdravljenja in olajšanja.

Prva laserska seja za drug odsek bodeče žice

Prav presenečen sem, kako lažja je bodeča žica po samo nekaj tednih ene laserske seje. Vsekakor sem zmagal'tukaj ne potrebujem veliko zdravljenja.

Odločil sem se tudi, da lasersko odstranim celotno vejo tik ob bodeči žici. Brez bodeče žice'malo lažje bom slekel šop vej in cvetja.

Doma še naprej osvetljujem celotno drevo, vendar se moram ustaviti na področjih I'namestim laser. Še vedno delam na delih, na katerih lahko delam, ko lahko. Če ga lahko pred laserjem vsaj čim bolj osvetlim, sem'Upam, da bom potreboval manj zdravljenja na drevesu.

Rezultati po prvi laserski seji.

Rezultati po prvi laserski seji.

Zgodnji rezultati druge laserske seje

Ta del moje bodeče žice se je precej posvetlil in še veliko časa ima, da se še bolj osvetli. Zelo sem zadovoljen z rezultati že po dveh laserskih posegih.

Še vedno moram narediti spodnji del roke in za to sem kupil nekaj Emle, ki je omrtvičljiva krema, ker vem, da'bo boleče!

Tretja laserska seja: Tokrat na drevesu

Bolečina, ki sem jo tokrat čutila, ni bila nič v primerjavi s starim odstranjevanjem bodeče žice! Najmanj rečeno sem bil zelo zadovoljen. Resnično nisem vedel, kako dobro bo posvetlil, ker je bila povsem nova tetovaža, vendar sem si res želel, da bi ta del odstranili skupaj z vsemi rožicami.

jaz'Grem na manj zaposlen pogled, morda pa se zdaj celo premikam k odstranitvi celotnega drevesa. jaz'še vedno nisem zadovoljna s tem. Edini del, ki mi je všeč, je majhen metuljček, ki ga oblečem'ne čutite želje po odstranitvi. jaz'vesel sem'prihajam tako daleč!

To'ponavadi opravim odsek vsaka dva tedna. Proces zdravljenja se ne pritožuje, celoten postopek pa je enostaven in hiter s hitrimi rezultati.

Po laserskem laseh.

Po laserskem laseh.

Posodobitev po laserskem na drevesu

To'Počasi gre, vendar sem res zadovoljen s tem, kar sem do sedaj naredil. Spodaj je posodobljena slika dela drevesa, ki sem ga lasersko premazal. Tako sem presenečen, da je tako lahka, kot je zdaj, saj je popolnoma nova tetovaža.

Še vedno uporabljam vse svoje kreme, vendar nikoli na sveže laseriziranih območjih. jaz'm še vedno piling in posvetli.

Od tega je bilo najtežje ozdraviti! Še nikoli v življenju nisem bil tako srbeč. Druga področja, ki sem jih dokončal, me nikoli niso tako močno srbeli. Resnično upam, da se ne bom odločil, da se znebim celotnega drevesa. Mislim, da z dovolj "popravljanje" Všeč mi bo.

Posodobljena fotografija drevesa po laserskem posegu

Posodobljena fotografija drevesa po laserskem posegu

Fotografije pred in po odstranitvi laserskega tetovaža

Sodba in končna posodobitev

Po vseh mojih eksperimentiranjih je lasersko tetovažo odstranilo toliko, kot je. Nič drugega res ni delovalo. Zelo sem presenečen nad napredkom! Iskreno, lahko'o rezultatih ne rečem nič slabega'sem imel doslej z laserjem.

Opomba: Če ti'Če bi rad opravil ta postopek, si preberi moj članek o poskusu odstranitve tetovaže doma.

Rezultati po nekaj dneh laserskega drevesa

Odločil sem se, da lasersko odstranim celo drevo! To je nekaj dni po prejemu laserja. (Opazite, kako je zbledela tudi bodeča žica! To je samo iz ene seje.)

jaz'Odločil sem se, da lasersko odstranim celo drevo! To je nekaj dni po prejemu laserja. (Opazite, kako je zbledela tudi bodeča žica! To je samo iz ene seje.)

Končni rezultati po prvi seji

Po laserju.

Po laserju.

Kako deluje lasersko odstranjevanje tetovaž?

Koncentrirani žarki svetlobe ali energije prodrejo v vašo kožo in razbijejo črnilo na drobne delce, ki jih nato vaše telo odstrani'imunski sistem.

Koliko stane odstranjevanje tetovaže z laserjem?

Razpon je 200 do 500 USD na sejo. Cena bo odvisna od velikosti in težavnosti oblikovanja tetovaže. Če želite popolnoma izbrisati tetovažo, boste potrebovali od šest do deset sej. Celoten postopek odstranjevanja tetovaže lahko skupaj stane od 1500 do 5000 USD.

Ali lasersko odstranjevanje tetovaže boli?

Ja, boli. Bolečina pri odstranitvi je podobna bolečini, ki jo čutimo pri tetoviranju. Ljudje opisujejo občutek, ki je podoben, kot če bi ga posuli z vročo mastjo iz slanine ali če bi si z kožo prilepili gumijast trak – lahko boli, vendar'je znosno.

Edino, na kar se moram pritoževati, je srbenje! To'To je praktično neznosno, vendar se s tem spopadam in poskušam, da se sploh ne opraskam, ker ne razumem'ne želim brazgotin.

Koliko časa traja, da odstranite tetovažo?

 1. Začnete s 30-45-minutnim posvetovanjem, da razpravljate o svojem zdravju ter o lokaciji, velikosti in barvi tetovaže.
 2. Za popolno odstranitev tetovaže boste verjetno potrebovali več kot eno sejo. Število sej je odvisno od lokacije, velikosti in barve. Večina ljudi potrebuje šest do osem sej, vsaka seja pa je narazen šest do osem tednov, da se omogoči zdravljenje.
 3. Odvisno od vašega tipa kože lahko traja od šest mesecev do enega leta, da se vaša koža popolnoma zaceli.

Q-Switched Laser vs Picosure

Podobnosti

 • Oba sta laserja.
 • Oba razbijeta črnilo za tetovažo na drobne delce, ki jih telo kasneje odstrani.

Q-Switch

 • Udarci se segrejejo v 1 nanosekundi.
 • Vsebuje 3 valovne dolžine: 1064 (cilja črno črnilo), 532 (cilja rdeče/oranžno črnilo), 694 (zadene modro/zeleno črnilo). Ta razpon natančneje cilja na barve in je zato učinkovitejši pri odstranjevanju določenih barv.

Picosure

 • Namesto toplote uporablja fotomehanske tlačne valove.
 • Energija se sprošča hitreje: vsaka energija se sprosti v 1 pikosekundi (1000 nanosekund).
 • Učinkovitejše pri ciljanju na modro/zeleno/vijolično črnilo (barve, ki jih je najtežje odstraniti), vendar ni učinkovito pri črnem ali rdečem črnilu.

Kateri laser je najboljši?

Za odstranjevanje različnih barv so potrebne različne valovne dolžine. Če uporabljate napačno valovno dolžino, je barva ne absorbira in črnilo se ne razbije. Ali se odločite za Q-switch ali Picosure, bo odvisno od barve vaše tetovaže.

Kakšna so tveganja odstranjevanja tetovaže?

Neželeni učinki odstranjevanja tetovaže lahko vključujejo:

 • okužbe
 • hiperpigmentacija
 • strašljivo

Zdravljenje vaše kože: nega po odstranitvi tetovaže

Moja koža se je pozneje zelo hitro in enostavno zacelila. Tukaj je nekaj nasvetov, kako zdraviti kožo po laserski odstranitvi.

 • Območje naj bo suho in čisto.
 • Nanesite hladen obkladek na območje naslednjih 24 ur po vsaki seji.
 • Izogibajte se tuširanju, plavanju ali vročim savnam 24 ur po odstranitvi.
 • Prve tri dni nanesite mazilo z antibiotiki trikrat na dan.
 • Lahko se pojavi srbenje, luščenje in mehurji. Ne pokajte pretisnih omotov, ne praskajte in ne drgnite območja močno.
 • Za lajšanje nelagodja lahko vzamete zdravilo Tylenol, vendar se izogibajte jemanju aspirina, saj lahko povzroči krvavitve in modrice.
 • Nanesite kremo za sončenje na območje ali se še bolje izogibajte soncu.
 • Pijte veliko vode.
 • Območje navlažite z losjonom.
 • Če je območje okuženo, se takoj obrnite na zdravnika.

Katere tetovaže je najlažje odstraniti??

 • Temnejše barve laser običajno lažje zazna, zato jih je lažje odstraniti.
 • Starejše tetovaže je lažje odstraniti kot sveže, nove tetovaže, ker so z leti verjetno zbledele.
 • Bolj ko je vaša tetovaža od vašega srca, težje jim bo zbledeti. To je povezano s cirkulacijo krvi. Tako je odstranjevanje tat na prsih verjetno lažje kot odstraniti tat, ki se nahaja na roki ali nogi.
 • Tudi vaša barva kože igra pomembno vlogo. Večji je kontrast med barvo črnila in lastno barvo kože, lažje boste odstranili črnilo. To pomeni, da bo črno črnilo na svetlejši koži lažje zaznati kot črno na črni koži.
 • Če je vašo tetovažo nanesel amaterski tetovator, jo boste lažje posvetlili, ker kakovost črnila, ki je bilo uporabljeno, verjetno ni bila tako dobra.

Viri

 1. "11 čudnih dejstev o laserskem odstranjevanju tetovaže," Podrobnosti o telesu. 8. november 2016. Dostop 13. oktobra 2017.
 2. "Terapija za odstranjevanje tetovaž z intenzivno pulzno svetlobo (IPL)," Medic8.com. Dostop 13. oktobra 2017.
 3. Karen L. Hudson, "Možnosti in alternative odstranjevanju tetovaže," LiveAbout. 5. oktober 2017. Dostop 13. oktobra 2017.
 4. Amelia Smith, "7 najpogostejših vprašanj pacientov pri odstranjevanju tetovaž," Astanza. 28. oktober 2015. Dostop 13. oktobra 2017.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

ivan 17. junija 2020:

Tukaj sem kupil stroj (www.odilaser.com), učinek je enak zgoraj omenjenemu, učinek laserskega odstranjevanja tetovaže je zelo dober.

Marija 10. marca 2020:

Želim samo vedeti, kje se nahajate in kakšen je naslov tega podjetja. Ali mi lahko kmalu pošljete sporočilo

Metulj 21078 23. septembra 2019:

Ne stori tega! Upošteval sem ta grozljiv nasvet in zdaj imam sredi nove tetovaže dve roti v velikosti četrtine. Samo počakajte in popravite ali prikrijte.

GregPsycho 30. maja 2019:

Lepo, z demenco!

anonimno 23. januarja 2019:

Prosim za ideje za odstranitev

David 21. oktobra 2018:

Upam, da nihče ne upošteva vaših nasvetov glede nove nege tetovaže. Ne dovolite, da se vaša tetovaža posuši !!!! Kraste bodo razpokale in krvavele, kar vam bo pustilo brazgotine! Ni dobro za tetovažo. Krema proti pleničnim izpuščajem je najboljša stvar za novo tetovažo!!!

Linda Persons 23. septembra 2018:

Najlepša hvala za čas, ki ste ga vložili v to objavo. Super ste in mislim, da je to edino, kar jaz'prebral sem, da mu lahko zaupam.

Fant! dne 15. septembra 2018:

To je moj drugi dan tetoviranja, kako hitro ste po nanosu tetovaže začeli nanašati vodikov peroksid?

Rita dne 2. avgusta 2018:

Prosim, pomagajte mi, res potrebujem pomoč pri tem, kmalu se bom poročil in moj mož ne ve, da imam to stvar na telesu, zato res potrebujem nekoga, ki bi mi pomagal, ker sem imel tetovažo pred tremi leti in zdaj sem ne, ko mi spet pomaga prosim

Josh 23. aprila 2018:

Hvala gospa, ker ste si vzeli čas in svoje izkušnje delili z nami, ki še vedno žalujemo čez dan, ko smo, ko smo starejši, dobili to prekleto pikico na telesu & don'ne želim.

jaz'varčujem tudi z lasersko odstranitvijo, moja je stara 40 let.

Cynthia dne 04. oktobra 2017:

Ali lahko o tem objavite posodobitev slike? koliko sej? kako dolgo?

Dee 7. marca 2017:

Pred tednom dni sem imela pokrito tetovažo. Kakšna zmešnjava je zdaj! Načrtujem, da bom imel pico lasersko zdravljenje, saj je vse črno. Je to laser, ki ste ga imeli za te rezultate? Izgleda super! Daje mi nekaj upanja!

Mike dne 11. oktobra 2016:

Uporabite sol in krpo in jo počasi vtrite

Chris Owen 9. julija 2015:

Bil je super tetovaža. Bog ve, zakaj si sploh želel, da bi to izginilo.

hvala dne 17. januarja 2015:

Hvala za deljenje. Raziskoval sem, koliko zbledevanja je mogoče doma z glikolno kislino itd., In to je zelo koristno.

Nas 21. maja 2014:

Mi lahko prosim poveste, kakšen laser uporabljajo za vašo odstranitev. Opravila sem 4 tretmaje in razen stroškov ne vidim nobene razlike. Res bi bil hvaležen za kakršno koli pomoč, ki jo lahko da ypu.

Lala dne 10. aprila 2014:

Hej Jenna, pravkar sem prebrala tvoj postopek, doživljam podobno izkušnjo in res bi se rada o tem pogovorila z nekom, ki razume. Vidim, da je bila vaša objava pred tremi leti, če pa na kakšen način to dobite in bi se o tem radi pogovorili z mano, je moj e -poštni naslov lc[email protected]. Upam, da se vam je vse dobro izteklo!

Catherine Taylor iz Kanade 16. julija 2012:

jaz'vesel sem, da ste odkrili, da je edino, kar resnično odstrani tetovažo, lasersko zdravljenje. Ti'Drugi načini zdravljenja so zveneli naravnost strašljivo. Nič ni hujšega kot slaba tetovaža … oh, počakaj, okužba kože in trajno strašenje. Upam, da se je vaša pot odstranjevanja tetovaže dobro končala.

Jenna (avtor) iz Halifaxa, NS 17. junija 2012:

ok ljudje ….. opustil sem se, da bi si to stvar odstranil .. ko sem imel prvo lasersko sejo, mi ne bo uspelo nič drugega … pošten laser je ODLIČEN in edini res dobra pot. in se NE'T BRAŠČINA! sd bele in neostratne stvari so naredile mojo kožo res mehko n gladko lol i'nisem prepričan kje sem'd bi bil zdaj, če bi ga še vedno uporabljal na tat -u …. sd bela je posvetlitev kože, vendar je tetovaža precej pod kožo..tako ne vem, če sem s tem razsvetlil ali samo postalo lažje'svoj..teško povedati … ampak LASERJI !!! edina pot!!!!!!!!!!

nick 6. aprila 2012:

zanima me, če ste poleg laserske operacije našli še kaj dobrega, kar bi lahko poskusil doma:]

jano9 3. decembra 2011:

Don'ne pusti me viseti tukaj, punca. jaz'Pripravljen sem iti ven po Neostrato in SD White, če ti je v dveh mesecih toliko olajšal. Kakšna opozorila? Ali pa priporočate?

J

jano9 2. decembra 2011:

Živjo. Pred kratkim sem imela katastrofalno izkušnjo s trajno ličenje – natančneje, obrvi. Izgledam kot jezen otrok iz Simpsonovih. To'od prijave sta minila dva tedna in pol in zdi se mi kot dva meseca in pol. Živim na spletu in poskušam najti zdravila za njegovo zbledelo, naslednji teden pa se ponovno posvetujem z laserjem. Prvi tip za lasersko posvetovanje je bil pri prvem vtisu malo noben in hotel mi je obriti obrvi. Nikakor. Edino mesto, ki se ga moram znebiti, je najbližje sredini obraza. Tam sem doživel naravno izgubo obrvi in ​​to'tisto, kar sem želela, napolnjeno s trajno ličenjem … samo ne tako debelo in temno, kot sem končala! Vsekakor sem mislil, da bi ga lahko poskusil piling s salicilno kislino, toda po dveh nanosih se zdi, da je tat nekoliko temnejši. mislim, da sem'm bodisi dražim kožo spodaj in jo naredim rdečo, da bo videti temnejša, ali pa piling kože približa pigment površini in to'zato se zdi temnejše … če bi nadaljeval, bi lahko dejansko zbledelo.

Misli? Mnenja?

Jenna (avtor) iz Halifaxa, NS 17. marca 2011:

ne v Kanadi … lahko'tukaj ne dobim nič

WreckingBalm 17. marca 2011:

Balzam za uničevanje stane 50 dolarjev v Walmartu.

About the author