10 super kratkih poročnih pričesk

Kratki odbitki so priljubljeni in trendovski v letu 2013. Ti kratki odbitki niso le trendovski, ampak tudi poročne lahko nosijo neverjetne kratke odbitke z edinstvenimi in trendovskimi slogi. Poroke videti čudovito in privlačno s kratkimi odbitki z edinstvenimi enostavnimi in elegantnimi pričeskami. Tukaj je nekaj primerov najboljših 20 super kratkih poročnih pričesk, ki so letos v trendu.

V letu 2013 lahko poroke nosijo neverjetne kratke odbitke s privlačnimi pričeskami. Ti kratki odbitki so nadaljevani z neverjetno in trendovsko barva las tone. Če želite videti edinstveno, lahko poroke nosijo dodatke za lase s kratkimi neverjetnimi odbitki.

Poročne pričeske za kratke lase 2013

Vir

Na spodnji sliki je podana še ena edinstvena ideja za modna poročna pričeska.

Ideje za poročne kratke lase

Vir

Vsi dobro poznamo trendovsko pixie frizuro. Pixie odbitki nosijo tudi elegantne in trendovske poroke. Lahko nosijo te kratke odbitke z neverjetnimi dodatki za lase.

Kratke poročne pričeske pixie

Vir

Enostavni, preprosti in kratki odbitki izgledajo trendovsko in elegantno, če te naloge nosijo modne poroke. Dodatki za lase, kot so broške, rože, mreže, trakovi, krone itd., Dodajo več lepote kratkim odbitkom nevestin.

Enostavne poročne pričeske za kratke lase

Vir

Kratki poročni odbitki so videti privlačni z odtenki blond las. Svetlejši odtenek blondinke daje trendovskemu, ljubkemu in lepemu videzu nevestine osebnosti.

Poročne pričeske za kratke blond lase

Vir

Kratka poročna frizura s kodrasto pričesko.

20 super kratkih poročnih pričesk-1

Vir

Še ena prekratka frizura z neverjetnim dodatkom za lase izgleda privlačno in elegantno.

20 super kratkih poročnih pričesk-2

Vir

Ta poroka na spodnji sliki izgleda lepo, srčkano in lepo v kratki čudoviti frizuri in s svetlejšim tonom blond barve las.

20 super kratkih poročnih pričesk-3

Vir

Še eno edinstveno poročno pričesko, ki jo nosi a Črna ženska.

20 super kratkih poročnih pričesk-4

Vir

Neverjetne super kratke pričeske s privlačnimi dodatki letos nosijo neveste. Ti odbitki so videti privlačni, elegantni in edinstveni.

20 super kratkih poročnih pričesk-5

Vir

About the author