15 kratkih poročnih pričesk

A poroka je dan, ko se neveste, ženini in njihove družine začnejo pripravljati pred meseci. Trudijo se, da bi bilo vse popolno. Po svojih najboljših močeh se trudijo, da bi najboljše osebje organiziralo poročno slovesnost. Iščejo najboljšo poročno obleko, da bodo na ta dan videti lepo. Toda lepota njihove obleke lahko postane dolgočasna, če vaša pričeska ni popolna in se ne ujema dobro z vašo obleko. Torej, na vaš poročni dan je treba preizkusiti pričesko, zaradi katere boste videti glamurozno in lepo, prav tako pa komplimentira vašo obleko. Tukaj je nekaj kratkih poročnih pričesk, ki jih lahko preizkusite na svoj veliki dan.

Pixie frizura je elegantna frizura. Je v trendu in tudi na vaš veliki dan boste videti lepe. Neveste, ki želijo imeti trendovski videz, lahko preizkusijo to pričesko.

Poročne pričeske za pixie lase

Leta 2013, lahko poskusite čudovito gnezdo ptic na pričeski pixie. Na vas bo videti lepo in bo dopolnjevala tudi vašo poročno obleko.

Kratke poročne pričeske 2013

Če imate ravne lase, potem lahko poskusite čudovito in srčkano bob pričesko skupaj s sprednjimi šiškami. Uporabite lahko tudi kakšen kos glave, da vanj vnesete več milosti. Toda prepričajte se, da mora kos glave dopolnjevati vašo poročno obleko in ne uničevati njene lepote.

Kratke ravne poročne pričeske

Bob je klasična pričeska. S to pričesko boste videti srčkani in nedolžni. Ta pričeska vam bo zagotovo pomagala, da boste videti v trendu in dosegli najboljše klike svojega velikega dne.

Kratke bob poročne pričeske

Sodobne neveste imajo raje kratke pričeske. Med temi kratkimi pričeskami je pixie na vrhu seznama. To je lepa in trendovska pričeska, ki vam bo na poročni dan dala sodoben videz.

Sodobne poročne pričeske za kratke lase

Neveste, ki želijo imeti čudovit videz na svoj veliki dan, lahko poskusijo to čudovito pričesko. To je kratka in trendovska pričeska, ki vam bo zagotovo dala srčkan videz.

Simpatične kratke poročne pričeske

Če imate kodraste lase, poskusite to čudovito pričesko. To vam bo dalo hladen in eleganten videz.

Kratke kodraste poročne pričeske

Tu so ideje za nekaj lepih in trendovskih poročnih pričesk, ki jih lahko preizkusite na poročni dan. Lahko poskusite nekaj trendovskih kosov glave vašega poročnega dne, da izgledate lepo.

Ideje za kratke poročne pričeske

Na vaš poročni dan lahko preizkusite čudovito kratko bob pričesko. Ta pričeska je klasična, zato boste videti lepi in ljubki. Vsi na vaši poroki bodo cenili vašo pričesko.

Kratke poročne pričeske-1

Poskusite lahko kakšno trendovsko pokrivalo, ki se odlično poda vaši poročni obleki. Ti kosi glave so v trendu, zato brez njih ne boste videti dobro na vaš veliki dan.

Kratke poročne pričeske-2

Na vaš poročni dan lahko poskusite tudi pletenice. Lepo bodo ujeli vaše kratke lase in vam dali eleganten in dostojen videz.

Kratke poročne pričeske-3

Prelepo cvetje iz tkanine lahko poskusite tudi na laseh. Od svojega oblikovalca lahko zahtevate, da vam izdela obleko, ki bo priložena vaši obleki, da dobi vaš edinstven videz za vašo poroko.

Kratke poročne pričeske-4

Če želite imeti valovite lase, lahko poskusite s to srednjo dolžino las. V njej boste videti trendovsko.

Kratke poročne pričeske-5

Bob pričeska s kratkimi sprednjimi šiškami je klasična pričeska. Lahko poskusite na svoji poroki, da dobite srčkan videz.

Kratke poročne pričeske-6

Preizkusite lahko tudi čudovite trakove za lase z velikimi cvetovi. Odlično vam bodo izgledali.

Kratke poročne pričeske-7

About the author