23 poročne pričeske za kratke lase

Vprašajte katero koli žensko o njenem najljubšem dnevu v življenju, morda bi rekla, da je to njena poroka. Ženske obožujejo poroke. To je zanje pravljični trenutek. Sanje, da bi preostanek svojega življenja preživele z ljubljeno osebo, ki se praznuje ob veliki priložnosti, pošiljajo vse ženske. Seveda bi jih ob takšni pravljični priložnosti želeli videti kot vile. Z belo poročno obleko je to že narejeno. Vendar to ni dovolj. Želijo biti samo tisti dan v središču pozornosti. Želijo si videti najlepše med vsemi drugimi, ki so prisotni na slovesnosti.

Želijo, da bi bilo na ta dan vse popolno; vključno z njihovo pričesko. Konec koncev so lasje ena najboljših lastnosti za vsako žensko. Kratki lasje izgleda odlično s poročno obleko. Če se boste kmalu poročili, je tukaj nekaj odličnih pričesk, ki jih morate poskusiti, da boste videti še lepše.

Dolgi bob je ena izmed ljubkih pričesk, ki jih lahko nosite ob posebnih priložnostih. Dolg bob je za mnoge prava dolžina. Ni prekratko in ne predolgo. To je frizura popolne dolžine in dobro uokvirja vaš obraz. Poudarja vašo lepoto in poudarja pomembne obrazne poteze. Temno obarvani lasje v nasprotju z belo in bujno poročno obleko so očitna zmagovalka. Barva mora biti pravilna, če ste se odločili za barvanje las. Blondinka ali rjava se odlično podata k vaši poročni obleki. To je pričeska, ki bo osredotočila pozornost vseh na vas.

Vintage kosi so še ena odlična možnost na ta lep dan. Ena elegantna pričeska je frizura poročne pixie. Tako kot običajna pixie ima tudi vintage poročna pixie kratke lase zadaj in dolge lase spredaj. Vendar je treba lase spredaj lepo počešljane na stran. Če želite videti gladko, ga morate popolnoma česati. S tančico na vrhu je ta pričeska odlična pričeska za vaš dan. Ni vam treba skrbeti, da bodo tudi vaši lasje umazani. Ker je las malo, bo pričeska postavljena in vam dala najboljši možen videz. Lahko se počutite samozavestno in hodite po hodniku, ne da bi skrbeli za lase.

Druga odlična vintage pričeska je starinski kodrasti bob. Vintage kodrasti bob je ena pričeska, ki jo je večina nevest nosila v preteklih letih. To ne pomeni, da je ta pričeska izven trenda. Pravzaprav je danes ena najbolj trendovskih in modnih pričesk, še posebej za poroke. V vintage curly bobu se bob zvija z uporabo kodralnika. Ta pričeska zelo dobro uokvirja vaš obraz. Kdo ne želi videti bolje na fotografijah na poročni dan? To se bo uresničilo s preprostim, a lepim slogom. Prav tako lahko zavihate samo konce, da bi tej pričeski dali lep učinek.

Na spodnjih slikah lahko poskusite še veliko drugih vrst kratkih pričesk:

1-poročna pričeska za kratke lase

Poročna hairtyle za kratke lase, poročne frizure Hairtyles poročne

2-poročni lasje za dolgega Boba

Poročni lasje za dolge bobe, poročne lase poročne poroke

3-Vintage Pixie Style

Vintage Pixie Style, Poročni lasje Lucille

4-poročne preproste lase

Poročni Enostavni lasje, kratki lasje Poroka Helen

5-starinski kodrasti Bob

Vintage kodrasti Bob, poročna vintage lilija 50

6-

Poroka za lase poročno updo

7-

Poroka Pixie Hair Short

8-

Hairtyles Messy Poročna blondinka

9-

Lase Pixie poročne kratke

10-

Poročne pričeske Diana Hairtyles

11-

Poročni lasje poročni indijski

12-

Poročni Neveste Poroka Neveste

13-

Poročne poročne pričeske za dekleta

14-

Poročni glavnik za lase Hairtyles

15-

Poročne Poročne Lase Neveste

16-

Poročna glava za poročne lase

17-

Potočna poročna kletka s tančico

18-

Poročni poročni glavnik za lase

19-

Poročni lasje naravni afro

20-

Poročne hairtyles za kodraste lase

21-

Pixie lasje neurejeno koničasto

22-

Nevesta Poroka Nevesta Lasje

23-

Poročna poročna fotografija Pixie

About the author