Ideje za kratke poročne lase

Poroka je najpomembnejši dogodek v življenju ženske. Dan, ko mora izgledati najboljše in najbolj glamurozno. Tako, da bodo oči vseh ljudi, ki so prišli na njeno poroko, cenili njeno lepoto. In ne samo gostje, ampak tudi njen zakonec jo mora ceniti, mora biti ponosen nase na lepo ženo. Če pa želite poleg obleke videti glamurozno in lepo, morate svoje lase vzdrževati. Današnje ženske imajo večinoma kratke lase in obvladovanje kratkih las je težko delo. Tukaj je nekaj idej 2012-2013 za kratki poročni lasje ki ga lahko preizkusite na poroki:

Poročne naglavne glave: Če imate kratka bob frizura s stranskimi šiški. Poskusiti morate poročno pokrivalo, da ujamete vse lase. Naglavni del je lahko rože ali trak za lase ali kakšen zaponček, kot je prikazano na sliki.

poročna naglavna glava za kratke lase

Če obožujete kodraste kratke lase, lahko poskusite z updosom. Na ta način lahko preprosto oblečete tančico na lase in boste videti precej spodobno.

Kratki blond kodrasti poročni lasje

Vir

Najboljša tehnika za ulov in upravljanje las na poroki je uporaba nekaj rož. Cvetje ne bo le prijelo vaših las, ampak vam bo dalo tudi srčkan videz. Pazite, da morajo biti cvetovi, ki jih uporabljate na laseh, podobni rožam, ki jih uporabljate na vaši poroki.

Poročno cvetje las za kratke pričeske

Vir

Če imate črne kodraste lase, lahko poskusite tančico iz ptičjega gnezda. Skupaj s tančico lahko poskusite nekaj kosov glave, da bo videti elegantno in spodobno.

Vir

Družica je eno od deklet, ki mora nevesto dopolniti na njen poročni dan. Tako mora biti tudi družica videti glamurozno. Lahko poskusi nekaj updos s stranskimi šiškami in nekaj pokrival, da izgleda lepo.

Neveste pričeske

Vir

Azijske neveste lahko to pričesko preizkusijo na svoji poroki. Ta pričeska jim bo dala srčkan in lep videz.

Azijski poročni lasje

Vir

Če imate blond lase. Poskusiti morate s kratko frizuro. To vam bo dalo klasičen, srčkan in lep videz. Ljudje bodo cenili vašo lepoto in na ta dan boste zagotovo videti najlepše dekle.

kratki blond lasje za poroko

Vir

Updos so ena najpogosteje uporabljenih pričesk na poroki. Če se ne odločite za drugačen slog, lahko preizkusite updo. Skupaj z updoom lahko nanj dodate tudi nekaj svežega cvetja, kot je prikazano na sliki, da bo videti zaželeno.

kratki bob updo lasje

Vir

Ženske, ki želijo izgledati funky in trendy, lahko na svoji poroki preizkusijo pixie frizuro. S frizuro lahko uporabijo nekaj dodatkov za lase, da bodo videti lepe.

Poročne pričeske za pixie lase

Vir

Če imate kodraste lase, lahko na lase nanesete moden trak za lase. Laserski obroč lahko poskusite tudi z nekaj spodobnega in lepi dodatki na njem. vendar se prepričajte, da morajo dodatki, ki jih uporabljate, komplimentirati vašo poročno obleko, namesto da bi uničili milost obleke.

Poročne pričeske za kratke kodraste lase

Vir

About the author