Super kratke poročne pričeske

A poroka je zelo velik dan za skoraj vsa dekleta. Na ta dan želijo izgledati najlepše. Dekleta se na poročni dan začnejo pripravljati mesece prej. Želijo si, da bi bilo vse popolno, naj bo to njihova poročna obleka ali ličila ali pričeska. Želijo si, da bi bilo vse popolno. Za svoj dan dobijo najboljše obleke in vizažiste, ko pa gre za pričesko, se morajo soočiti s številnimi težavami. Postanejo tako zmedeni, da bi morali kakšno pričesko poskusiti. Torej tukaj so super kratka poročna pričeska, tako boste videti trendovsko, moderno, spodobno in elegantno.

Če imate kodraste lase, morate na njih poskusiti nekaj rož. Toda prepričajte se, da morajo rože dopolnjevati vašo poročno obleko.

Poročne pričeske za kratke kodraste lase

Če imate ravne lase, lahko na njih poskusite nekaj čudovite tančice. Na vaši poročni obleki bo videti neverjetno in vam bo dala dostojen videz.

Poročne pričeske za kratke ravne lase

Če želite imeti na poročni dan sodoben in kul videz, lahko poskusite s pričesko pixie. Je v trendu in je tudi na modni sceni. Tako boste v tej pričeski videti odlično.

Poročne pričeske Pixie

Če želite imeti s svojimi kodrastimi lasmi dostojno eleganten videz na poroki, poskusite tančico na kodrastih laseh. Pokril bo vaše kodraste lase.

Kodrasti poročni lasje s tančico

Na poročni dan lahko poskusite različne ideje za pričesko videti lepo. Poskrbite pa, da ste vse ideje za pričesko preizkusili nekaj mesecev pred poroko. Tako lahko na svoj veliki dan preprosto izberete pričesko, ki vam bo bolje izgledala.

Ideje za kratke lase za poroko

Pixie rez je najboljše za neveste, ki želijo na svoji poroki izgledati seksi in vroče. To je ekstra kratka pričeska, ki vam bo dala funky videz.

Poročne lase je odrezala Pixie

Neveste lahko na poročni dan poskusijo gnezdo ptic. To je klasičen slog, vendar naredi nevesto lepo in modno.

Kratke poročne pričeske za neveste

Na vaš poročni dan lahko poskusite starinske pričeske. Dala vam bo sodoben in eleganten videz, zaradi česar bo vaš veliki dan poseben.

Vintage poročne pričeske za kratke lase

Lahko poskusite nekaj lepih dodatkov na laseh, da bodo videti lepi.

Lepe poročne pričeske za kratke lase

Neveste s svetlimi in valovitimi lasmi lahko na svoj veliki dan preizkusijo kos glave. Tako bodo videti srčkani in spodobni.

Kratki blond lasje za poroko

Super kratke poročne pričeske

Super kratke poročne pričeske-1

Super kratke poročne pričeske-2

Super kratke poročne pričeske-3

Super kratke poročne pričeske-4

Super kratke poročne pričeske-5

Super kratke poročne pričeske-6

Super kratke poročne pričeske-7

Super kratke poročne pričeske-8

Super kratke poročne pričeske-9

Super kratke poročne pričeske-10

Super kratke poročne pričeske-11

Super kratke poročne pričeske-12

Super kratke poročne pričeske-13

Super kratke poročne pričeske-14

About the author