Informacije in ideje o tetoviranju rebra

Ash je spletni pisatelj že več kot 10 let. Obožuje tetovaže in umetnike tetovaž.

Lepa tetovaža češnjevega bočnega telesa na bočnem telesu.

Lepa tetovaža češnjevega bočnega telesa na bočnem telesu.

Katie Tegtmeyer prek Flickra (CC BY 2.0)

Ali tetovaže rebra bolijo?

Tetovaže z rebri so postale priljubljene v zadnjih nekaj letih, vendar se jih mnogi še vedno izogibajo zaradi svojega ugleda, da so boleče. Obstaja nekaj velikih razlik med tetoviranjem na prsnem košu v primerjavi z zapestjem ali majhnim delom hrbta. Ker je območje v celoti kostno in mišičnega tkiva z malo ali nič, je lahko bolečina rahla, kot sončne opekline, ali huda, odvisno od vaše občutljivosti.

 • Bolečina, ki jo doživite, je odvisna od številnih dejavnikov, vključno z vašim umetnikom. Izkušen tetovator bi vam verjetno moral pomagati pri čim manj bolečinah in vam dati odmore, ko jih potrebujete. Nekaj ​​bolečine pa je neizogibno.
 • Don'ne poskušajte predvideti bolečine tako, da pred sestankom popijete alkohol ali vzamete zdravilo proti bolečinam brez recepta. Te snovi lahko delujejo kot sredstva za redčenje krvi, kar poslabša bolečino in celjenje.

Kaj naredi dobro stransko tetovažo?

Mnogi se zaradi bolečin odločijo za manjše koščke na tem delu telesa. Škoda: prsni koš je odlično platno za velika umetniška dela. Če se odločite za večji kos, se lahko veselite živahnih barv in odličnih podrobnosti.

Tetovaže z rebri so vseh oblik in velikosti in lahko prikažejo skoraj vse. Nekateri priljubljeni modeli vključujejo:

 • Pesmi, besedila, citati ali katero koli drugo besedilo
 • Rože
 • Zvezde
 • Srca
 • Metulji
 • Imena
 • Ptice
 • Pin-up dekleta
 • Noži

Pri oblikovanju tetovaže za bočno telo upoštevajte nekaj dolgega, tankega in navpično usmerjenega.

Kako dolgo traja, da se tetovaža z rebri zaceli?

Tetovaže z rebri si vzamejo enako dolgo časa, da se zacelijo kot katera koli druga tetovaža: približno dva tedna. Svetujemo vam, da še naprej čistite in počakate, da se lušči in peti še kakšen dodaten teden. To je zato, ker vaša oblačila, ki so v stiku s trupom, razen če ne nameravate hoditi brez majice dva tedna, ne le nekoliko spremenijo, ampak vas zaradi občutljivosti tudi kričijo od bolečine.

Posebni premisleki o zdravljenju in negi

Nekatere ženske, ki si tetovirajo rebra in nato zanosijo, ugotovijo, da se tetovaža, ko se otrok poveča, lahko vrne na staro, kot je bila po rojstvu otroka. Razen če ti'nenehno se ukvarjate s tem, da bi svoje telo pred dojenčkom vrnili, pa bo morda trajalo nekaj časa.

Dolgoročno so tetovaže z rebri drzne in edinstvene. Večina jih z veseljem vidi na drugih ljudeh in oni'ste odličen začetnik pogovorov. Če ti'Ko razmišljam o tem, da bi ga dobil, bi o tem dolgo razmišljal. Če ti'posvečeni ste temu in naredite domačo nalogo, verjamem, da ste zmagali'ne bodite razočarani nad končnim rezultatom.

Galerija

rebro-tetovaže-101 Tetovaža z rebri drevesa Bodhi.

Tetovaža z rebri drevesa Bodhi.

Britt-koleno prek Flickra (CC BY-ND 2.0)

Rumer Willis

Rumer Willis's "Bodi prisoten" tetovaža z rebri.

rebro-tetovaže-101 rebro-tetovaže-101 Tetovaža iz L.A. Ink

Tetovaža iz L.A. Ink

Megan Fox's

Megan Fox's "zlomljeno srce" tetovaža z rebri.

Ta vsebina je natančna in resnična po najboljših močeh avtorja ter ni namenjena nadomestitvi uradnih in individualnih nasvetov usposobljenega strokovnjaka.

Komentarji

Kerry iz Združenega kraljestva 22. avgusta 2012:

tetovaža helikopterske scene je super!

About the author