Kako preživeti tetovažo na prsih

Heather ima več tetovaž in dolgoletne izkušnje z nego tetovaže na prsih.

Ženska s tetovažo na prsih

Ženska s tetovažo na prsih

Kako boleče so tetovaže na prsih?

Predstavljajte si, da se po platnu brizga vrsta barv, ki se vrtinčijo in vrtijo, tvorijo čudovito umetnino v obliki metuljev in trte ter plemenskih vrtincev. Zdaj pa si predstavljajte, da je platno koža in da je koža raztegnjena po prsih. V mislih mi pride ena beseda: oj.

To'Je res, da ima lepota svojo ceno, a je lepota vredna bolečine? To je vprašanje, na katerega lahko odgovorite le vi, vendar vam bo ta članek pomagal sprejeti premišljeno odločitev! Tu je nekaj prednosti in slabosti tetovaž na prsih.

Nasveti, kako se narišete na prsih

  1. Začnite z majhnim. Še posebej, če je to vaša prva tetovaža. Morda boste celo pomislili, da bi svoje ogromne sanje o prsih odložili, dokler ne boste'sem že nekje naredil nekaj malega, da me bo manj bolelo, da boste okusili izkušnjo tetoviranja. Po izkušnjah je prsni koš eno najbolj bolečih področij za tetoviranje (po stopalu), še posebej, ko se približate prsni kosti.
  2. Pustite dovolj časa, da se segrejel. Načrtujte vsaj pet dni in do dva tedna. Morda se ne zavedate, koliko premikate kožo na prsih pri vsakodnevnih funkcijah, dokler vas ne boli vsakič, ko premikate roke!
  3. Vedite, kaj želite. Poiščite svoj dizajn in pojdite k umetniku, ki mu zaupate, saj je zelo težko skriti tetovaže na prsih, če gre kaj narobe. Ljudje bodo videli njene koščke, ki jih razkrije izrez srajce, ali pa preprosto skozi majico, če bo'je tanek material.
  4. Načrtuj vnaprej. Če razmišljate o tem, da bi v bližini načrtovanega kosa prsi dobili rokav ali celo kakšen manjši kos, se prepričajte, da bo skupaj videti dobro. Ne pozabite, da bo večina ljudi videla tetovaže na sprednji strani vašega telesa, preden vidijo druga področja (no, kajne?) In nihče ne želi videti, kot da ima nekaj manjkajočih kosov sestavljanke.
  5. Dobro premislite, kako bo to vplivalo na vaše vsakdanje življenje. Če ste pri delu videti profesionalno, ali ste pripravljeni vedno nositi majice z visokim vratom, ker ima podjetje politiko brez tetoviranja? Ali pa želite, da vsi fantje v podeželskem klubu vidijo vašo tetovažo srca z bodečo žico z zadnjico "Mama" v sredini? Vi ste edini, ki bi moral biti sposoben presojati sebe, vendar vsi vemo, da ni tako'danes ni tako'svetu, zato si vzemite nekaj minut za razmislek o odzivu bodoče tetovaže. Če lahko, vzemite trajni marker in se igrajte z oblikovanjem ali postavitvijo tetovaže in preverite, ali se prilega mestu, ki bo naredilo tetovažo manj v nasprotju z vašim poklicnim življenjem.
  6. Pazljivo poiščite pravega tetovatorja. Če želite, da vam nekdo nariše kožo, se odločite za prvega Joea Shmoea, ki vam da ceno za tetovažo. Če pa iščete pravega umetnika, pojdite v vsako trgovino, dokler ne najdete popolnega umetnika zase. Obljubim vam, da obstaja nekdo, ki točno ve, kaj poskušate opisati, in vam je pripravljen pomagati.
  7. Umetnika obiščite osebno. Don'Za končno presojo se zanašajte le na spletna mesta (čeprav priporočam, da preberete ocene drugih o bodočih trgovinah in umetnikih, ki so jih objavili drugi). Oglejte si kraje osebno in se po možnosti pogovorite z umetniki. Večina vam bo na kraju ponudila ponudbo, poleg tega pa si lahko ogledate trgovino (don'nikoli ne zaupaj umazani trgovini s tetovažami. VEDNO !!!) Ne pozabite, da bo to umetniško delo z vami do konca vašega življenja. Don'ne zaupajte vsem!
  8. Zabavaj se!! Tetovaže so umetniški izraz brez ustvarjalnih meja! Izrazite se, kakor želite!

Don'ne dovolite, da vas kar koli od tega prestraši pred tetovažo! Te nasvete uporabite za sprejemanje premišljene odločitve. Obožujem svoje tetovaže, vendar si želim, da bi takrat vedel, kar vem, zato jih vzemite ali pustite, te so preizkušene in res! Don'Ne bojte se vzeti prijatelja ali celotnega spremstva za doživetje tetoviranja. Kdo ve, morda celo začnete trend! Najboljše želje!!

Oblikovanje in ideje tetovaže na prsih

Komentarji

Jax R. 25. decembra 2019:

HeatherMarie628- Hvala, ni bilo'sploh ni slabo. Tetoviranje je bilo vedno obred. Začel sem leta 1991 zame in iskreno nekaj, če je bolelo, večina pa ni bilo tako hudo. Brez pomoči oblikovalca in mojega umetnika ne bi postal človek, ki sem danes, brez njene (in njegove) pomoči. jaz'Vedno sem čutila, da je bolečina nekaj, kar morate preiti, da duhovno rastete. Ryan Murray iz Black Veil Tattoo je to naredil in je eden najpomembnejših del, ki jih imam do sedaj- to je opravil popolnoma neverjetno. Nisem mogel'ne bodi srečnejša s tem. To'če je na njegovem Instagramu'vas zanima ogled. To'je polmesec z več kot 14K ogledi.

Ja, tetovaže so fantastično sredstvo samoizražanja. Črnilo gor! 🙂

heathermarie628 (avtor) od fresno, ca 25. decembra 2019:

Jax R to'super je slišati (razen bolečinskega dela!). Tetovaže so tako fantastičen izraz in so zelo vredne truda igle, še posebej, če je pomen več kot globoko v kožo (ne'ne pomagam pri igri, oprosti).

Z vso resnostjo, jaz'vesel sem, da si naredil ta preskok in ti je nekaj priraslo k srcu. Sliši se kot krasen dizajn. Hvala za komentar!

Jax R. 25. decembra 2019:

Res dobro narejen članek! Peopel je razmišljal o odličnih točkah. Ravno pred tednom dni sem imela opravljeno celotno levo trebušno mišico in moram reči, da sem bila nervozna, toda to je bilo zame precej enostavno mesto. To's polmesec po meri črnega dela; se začne nad mojo ključno kostjo, sega skoraj do pazduhe (ta del je SESAN), ustavi 2 cm okoli bradavice in le 4 cm pred prsnico. Edino boleče območje je bilo blizu pazduhe. Bil sem presenečen, da sem se lahko skoncentriral na dihanje in imel odličen pogovor in smeh z umetnikom. Seja je trajala 4 ure in 10 minut, vendar se mi je zdelo veliko krajše. Proti koncu je postajalo surovo, vendar je bilo tolerantno. Samo mislil sem'd vrgel to ven, če bi kdo razmišljal o tem, a pustil, da bi me oviral strah pred bolečino. Bolečino lahko preživiš in res je ni bilo't slabo. Podlaktice me bolijo bolj kot prsi. Delo je zame tudi globoko smiselno na duhovni ravni, zato bi lahko tudi pomagalo.

heathermarie628 (avtor) od fresno, ca 3. aprila 2017:

Ja, mislim, da lahko, ampak iskreno, bolečina je znosna in lahko vam pove, če umetnik dela prav. Moja prva tetovaža je bila narejena narobe in zdelo se mi je, kot da mi umetnik vleče dolgočasen, vroč nož po koži. Preostale moje tete so se počutile kot drobne igle, ki se vlečejo po zgornji plasti moje kože (kar je točno to!). Opeklo in stisnilo bo, a ne bi smelo'se mi ne zdi'gre pregloboko.

Yasly 02. aprila 2017:

Ali lahko uporabim tableto, da pri tetoviranju ne čutim bolečine

heathermarie628 (avtor) od fresno, ca 24. maja 2016:

Darkladyv, čestitke! Zdravljenje je lahko stresno obdobje, še posebej, ko opravite svoj tat in se zavedate, koliko se to območje nenadoma premakne! Priporočam, da ga ves čas hidrirate s katerim koli zdravilnim mazilom, ki vam je ljubše. Krpo čim bolj držite stran od nje, če pa je to neizogibno, nosite ohlapne obleke, lahke tkanine, nič težkega in praskanega. Gibanje naj bo čim manj in ne't opraskaj ko enkrat začne srbeti !! Ozdravljeno bo, preden se tega zavedate!

Darkladyv 24. maja 2016:

jaz'pravkar sem imel končano tetovažo na prsih in videti je bilo neverjetno! jaz'imela sem cel dan'delo je bilo razdeljeno že na 2 pol dneva, nato pa sem pred 2 dnevoma naredil celodnevno tetoviranje. Po približno 5,5 urah je moj prag bolečine popolnoma izginil in res me je zelo bolelo. Zlasti na prsnici omg .. kakšni nasveti za zdravljenje? Zdi se mi, da je zelo tesno in ti'res, boli me vsakič, ko premaknem roke, in zdi se mi, da je nošenje oblačil težko'ni vedno profesionalno nositi moje prsi pri delu! Tako zadovoljen s tem.

Catherine Taylor iz Kanade 15. septembra 2012:

To je bilo zelo dobro opravljeno središče z nekaj res pronicljivimi nasveti. Imam veliko tetovaž, vendar sem se zaradi nekaterih razlogov, ki ste jih omenili zgoraj, oddaljil od prsnega koša. Vredno rdeče barve za vsakogar, ki razmišlja o opravljanju dela na tem področju.

Aljaska Navdih z Aljaske 5. novembra 2010:

Moram se strinjati s tem, ker pa imam rad svojo tetovažo (velika medvedka na rebrih) To je bila domača tetovaža. Ne diskriminiram (sp?) Domačih umetnikov tetovaž, vendar sem slučajno skakalec. Umetniki tetoviranja vedo, kaj to pomeni, to pomeni, da se morda počutim, kot da ležim popolnoma mirno, vendar se moje telo odziva z nenadzorovanimi krči, za katere se zgodi, da se jih sploh ne zavedam. to stanje je najslabše za umetnike tetoviranja. izogibajo se skakalcev, ne glede na to, koliko ste pripravljeni plačati in kako sentimentalen je vaš tat … najverjetneje bodo zavrnili nenadzorovanega skakalca. obožujem tetovaže .. pobarval bi celo telo z najbolj cenjenimi umetniki neodvisnimi stvaritvami, če bi mi telo to dopuščalo … ampak še vedno sem tako ponosen na tisto, ki jo imam! nisem't jok in na moji državni zastavi. da ne omenjam, vse leto ga vidimo tukaj v AK! plus severni sij, ki bo na koncu moj naslednji, na manj občutljivem mestu.

heathermarie628 (avtor) od fresno, ca 31. julija 2010:

Hvala Springboard !! Moja najljubša stvar pri tetovažah je, da naredijo vsakega od nas bolj edinstvenega. Poleg tega mi je kot umetniku všeč ideja, da bi bila hojo!!

Odskočna deska iz Wisconsina 31. julija 2010:

Tetovaže se mi zdijo precej boleče početje, vendar obstaja nekaj zelo zanimivih tetovaž. Moja žena ima nekaj majhnih. Enega na gležnju, drugega na roki. Nisem prepričan, če sem'želel bi, da ima eno na prsih…

Ampak to'samo jaz sem. Informativni članek.

About the author