Kako se pripraviti na vlak za tetoviranje stopal

Imam veliko izkušenj pri negi svojih tetovaž – najprej jih pozdravim, nato pa, da bodo videti dobro.

Tetovaže na nogah bolijo, vendar se lahko pripravite

Tetovaža stopal? A si resna? Ali res želite to narediti? Vprašajte vsakogar, ki ga ima, kakšen je bil občutek, in stavim'nisi nasmejan Tetoviranje noge je noro boleče in popolna bolečina v tem, da veste, kaj zdraviti. Toda ali izgledajo super? Do vraga! Torej, če vi'Ste dovolj nori, da se vseeno lotite tetovaže stopal, nadaljujte z branjem, da se pripravite, in pokukajte nekaj kul oblikovalskih idej.

5 stvari, ki jih morate upoštevati pred tetoviranjem stopal

  1. Velikost
  2. Namestitev
  3. Oblikovanje
  4. Zdravljenje
  5. Nega

Najbolj super sidrno stopalo tatt

Najbolj osupljiva sidrna noga tatt

MC

1. Prepričajte se, da je vaša tetovaža majhna

Začnite z majhnim. Naj to ponovim, da boste resnično razumeli: začnite z majhnim. Don'Ne bodite junak ali norec, če izberete obliko tetovaže stopala, ki pokriva celoten zgornji del stopala, boste le prišli do solz in nedokončane tetovaže. Glavno pravilo pri tetoviranju je "vedno lahko zgradite." Zato izberite nekaj malega, kar deluje na tem'je lastna, vendar jo lahko dodate, če potrebujete še en odmerek pekoče bolečine v nogah.

Ta ljubka pikapolonica je dobre velikosti za začetek, če niste prepričani, kako se boste odzvali na bolečino pri tetoviranju stopala.

Ta ljubka pikapolonica je za začetek dobra velikost'niste prepričani kako ste'Odzval se bom na bolečino, ko si tetoviram nogo.

Moj žalosten vrtinec iz središča

Moj žalosten vrtinec iz središča

CT

2. Bodite previdni pri namestitvi

Postavitev tetovaže na nogi je tako pomembna, zato jo preverite in dvakrat preverite, preden iglo položite na kožo. Če govorim kot nekdo, ki ima na levi nogi nekoliko nenavaden, nenavaden modri vrtinec, lahko'ne poudarjajte tega dovolj. Čeprav ne bi't priporočam, da za začetek postavite nekaj na sredino stopala. S svojim modrim vrtincem mi tega ni uspelo, zato je videti centrirano, ko na mojo nogo ni pritiska, ampak ko stojim, levo. Verjemite mi, najpomembnejše je, kako izgleda, ko stojite.

Druga stvar, ki jo morate upoštevati pri postavitvi tetovaže, je vaša obutev. Če pogosto nosite pete ali čevlje z odprtimi vrhovi, bi bilo dobro, če na grobo skico svoje tetovaže označite in preizkusite svoje najljubše čevlje. Boste lahko videli celotno zasnovo ali le polovico? Bo to videti čudno ali moteče?

Postavitev te tetovaže metulja je popolna

Postavitev te tetovaže metulja je popolna

MC

3. Izberite dizajn, ki ustreza vsem

Poglej navzdol v svojo nogo'verjetno je zelo grdo, kajne? Ali vsaj dolgočasnega videza. No, pripravite se na jazz, saj bo tetovaža stopal naredila prav to. Toda vzemite si nekaj časa, da resno razmislite o oblikovanju, saj boste poleti to stvar ves čas videli. Na nek način to'kot da si za življenje izbereš par nogavic ali čevljev, zato se prepričaj, da ti je zelo všeč in da gre skupaj z vsem.

Čeprav se zdi egipčansko oko Orisa ali srčkan delfin zdaj zabavna ideja, kako bodo gledali na tisto poroko, na katero morate iti v enem mesecu? jaz'ne rečem don'ne gre za tvoje srce'imeti željo in si priskrbite ptico Tweety, ki vam bo sesala lizalico, vendar poskusite razmisliti o svojem življenju, kdo ste in kaj bi ji ustrezalo – ali pa za vedno nosite nogavice in kavbojske škornje, da skrijete sramoto.

Preprosto, vrtljivo, popolnost

Preprosto, vrtljivo, popolnost

4. Naredite načrt zdravljenja

Tetovaže stopal so absolutna nočna mora za zdravljenje in zahtevajo resno načrtovanje vnaprej. Čas je vse. V urniku se morate znajti dobre tri dni, ko boste lahko brez nogavic in čevljev. Zima je torej zunaj, razen če ste pripravljeni nekaj časa ostati doma. In vem, da vas bo vse v vas prosilo, da se usedete v ljubko toplo kad in svoje kasače namakate, vendar ne namakajte nog. To bo kraljevsko pokvarilo vašo tetovažo, izločilo nekaj barve in morda celo povzročilo krvavitev linij. Voda in tatts ne't mešajte. To ne bi smelo biti pametno, vendar je vredno ponoviti.

Če je le mogoče, načrtujte, da boste lahko dvignili nogo in omejili svojo mobilnost prvi dan, po možnosti dva, potem ko boste'ponovno natisnjeno. Želite omejiti raztezanje kože, kjer je tetovaža'Nahaja se, zato manj ko se premikate, tem bolje. Do tretjega dne bi morali, odvisno od tega, kaj ste naredili, zibati nekaj japonk ali baletnih copat in se premetavati. Ti mladički potrebujejo nekaj časa, da se ozdravijo, zato bi bilo dobro, če bi koga zmotili, da bi vas prašič podpiral en teden.

Mogoče najboljša tetovaža stopal, kar sem jih kdaj videl

Mogoče najboljša tetovaža stopal, kar sem jih kdaj videl

5. Don't Pozabite na oskrbo

Ko se vaša tetovaža na nogah zaceli, poskrbite za svojo novo črnilno lepoto. Zaščita pred soncem je nujna, če je vaša tetovaža izpostavljena, če imate barvo, in se izogibajte kakršni koli obutvi, ki jo drgne. Zdaj pa črni!

Čudovita tetovaža, vendar opazite rdečico in oteklino. Stavim, da se to ni žgečkalo.

Čudovita tetovaža, vendar opazite rdečico in oteklino. Stavim, da se to ni zgodilo'žgečkati.

Komentarji

Frazer 15. januarja 2019:

V zadnjem času sem imel dve tetovaži stopal 1 Nisem'sploh ne čutim, ampak to je bila preprosta gora pod mojim gležnjem na peti, druga pa drugačna oblika, a na istem mestu je oris precej bolj bolel kot moje druge tetovaže, potem pa komaj čutim senčenje, ki je bilo lepo.

Debi 26. avgusta 2018:

Tetovaža stopal dobre velikosti nekateri deli niso škodovali (obloga ni bila boleča), toda na vrhu mojega dela so bile podrobnosti in senčenje noro boleče. In nisem bedak. Vredno, ker je lepo in je zame sentimentalno, vendar tega ne bi ponovila! Želim si, da bi objavil svojo sliko.

Toksigal 29. julija 2018:

Moja prva tetovaža je bila na moji nogi in pravzaprav sem se začel smejati, ko je umetnik začel razmišljati, ker sem pričakoval, da bo bolelo bolj, kot je v resnici.

Ravno danes sem imela opravljeno stran pete (pod ankkejem) in bolelo me je le pri dnu

Scott dne 12. marca 2018:

Prvo tetovažo stopal sem naredil pred 2 tednoma, to je bila moja tretja na splošno. Pri črnjenju je bilo vpletenih veliko bolečin, ki jih pri drugih 2 nisem doživel. Noga je zelo boleče mesto. Vendar sem si že vrsto let želel eno na nogi, zato mi je to uspelo. Še vedno zdravi !!

Cheryl 11. junija 2017:

Pravkar sem si tetoviral stopalo. To je bila najbolj boleča od vseh 6 mojih tetovaž. Kričal sem od bolečine in zelo toleriram bolečino. NIKOLI se nisem niti trznil, ko sem si kupil druge tetovaže. Dobra novica je, da nisem't tapnite ven in tat je končan. O U C H

Angie 14. maja 2017:

Pozdravljeni, pred nekaj več kot tednom sem si tetoviral stopalo … wow, bilo je boleče in moja sedma tetovaža je bila daleč najbolj boleča in k temu sem dobil rahlo okužbo, saj sem se naslednji dan veliko sprehodil po njej, toda'zdaj gre na bolje in jaz'upam, da ni't uničen.

Anon 8. maja 2017:

Torej .. Naredil sem si tetovažo za gleženj in pozabil sem, da bom v sredo zvečer šel na nagradni banket in predvidoma bomo v polni uniformi, vključno s petami, za katere vem, da se bodo vsaj dotaknile dna moje tetovaže in do srede se bo'Bom 5. dan'vedel sem, da je stvar ena ura in vsaj nekajkrat moram na oder, a samo čez. Kakšna priporočila, kaj storiti? Nosila bom nogavice, zato sem mislila na povoj, a ne vem'potem ga nočem izvleči

Meredith 13. marca 2017:

Pravkar sem imel oba stopala 10. dne. Moja leva ni bila't tako boleče kot moja desna, leva pa je bila najprej in adrenalin in vse … Pravzaprav sem si naredila podlaket po nogah, tako da sem bila do konca seje res D-U-N. Odšel sem domov, vzel ekcedin, dvignil noge. jaz'zibal sem flippy diskete, brez težav. Po prvem dnevu in pol se je oteklina zmanjšala brez rdečice. jaz'čistim noge 3 -krat na dan in uporabljam A&D na vseh 3. Vzel sem si 10 -dnevne počitnice iz službe samo zato, da sem jih lahko opravil. Obožujem svoje novo črnilo, ja'že dolgo si želim tetovaže stopal. Tako sem vesel, da mi je to končno uspelo. Veliko vprašanje: Ali je bolelo? OMFG DA! Toda moj umetnik je rekel, da sem'm hardcore tako, da opravim oboje in se ne premaknem za milimeter. Pazite le, da spodaj prilepite tisto, kar resnično želite. Ti ne'nočem pogledati navzdol in obžalovati'je veliko bolečine za obžalovanje.

ChellaGem dne 12. decembra 2016:

Obožujem tetovaže! Jaz imam 5 in oni'ste popolnoma zasvojeni. jaz'trenutno sem teden dni na dopustu in to sem se poročila'dobivam 2; ena, ki je slučajno na moji nogi, lol. jaz'Nervozen sem, a navdušen in vaše središče mi je bilo v veliko pomoč. Imam vprašanje, kaj menite o čevljih Ugg po nogah?

jessigirl✌ 21. avgusta 2016:

Moja prva tetovaža je bila tetovaža stopal! Tako hudo je bolelo. Poleg tega sem to naredil sam (seveda po dolgi vaji

Joyce 28. julija 2016:

Pravkar sem imel pokrov na nogi'velika pokriva ves vrh mojega stopala in gležnja … Ja'boleče je in se moram vrniti, da vnesem barvo. Ampak to se bo splačalo .. brez bolečin brez koristi … Ali tako pravijo lol

Katie 3. maja 2016:

Želim si eno na nogi in to bo moja prva tetovaža, ko odrasteš, ali se tvoja tetovaža raztegne in izgleda neumno in nenavadno x

Shannon Davis 517 16. marca 2016:

Ta članek je na mestu! Če jaz'prebrala bi jo danes, verjetno ne bi'danes nisem dobil ničesar. Hudičevo je bolelo! Ampak to'je lepa!

franki 13. marca 2016:

Pravkar sem prikril svojo nogo in … ohmygod … nikoli več ne želim doživeti te bolečine .. moja celotna leva noga je velika rdeča vrtnica! In .. v neznosni bolečini.

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade, 14. oktobra 2015:

Vau, Penny moraš imeti neverjeten prag bolečine!

Penny dne 13. oktobra 2015:

Pravkar sem stopil v Irsko @ Miami Ink shop. To je bil kos pogače. Pripravljen na drugo nogo

Leah R.. 28. decembra 2014:

Danes sem si prvo tetovažo naredil na nogi, im 17. Pokriva celotno stopalo z rahlim senčenjem. Bolečina na lestvici od 1-10 je bila 7. To je'ni strašljiva bolečina in vsekakor sem lahko brez težav sedel celo uro in pol. Obožujem svojo tetovažo in če ti'res ste zaljubljeni v idejo o tetovaži stopal, don'naj vas bolečina ne ustavi!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade, 6. oktobra 2014:

Če ste rebra preživeli, stopalo ne bi smelo biti problem. Pojdite in hvala za branje in komentiranje.

pinupBaby 5. oktobra 2014:

Skrbi me, da bi si tetoviral nogo. Slišal sem veliko komentarjev o tem, kako zelo bolijo. Vedno si govorim, če sem'Lahko dobim velik kos na rebra, enega pa lahko dobim na nogo. To branje je res pomagalo, zato se vam zahvaljujem. Zaželi mi srečo ^_ ^

Mariska 15. septembra 2014:

Če bi mi tetovažo naredili pred 3 dnevi, zame bolečina ni bila tako huda. Slišim, kako se ljudje zdrznejo in imajo težave pri nadzoru svojih refleksov, nikoli se nisem tako počutil.

Bil sem sproščen, nisem'mislim, da to ni bil prijeten občutek, vendar ne takšen, kot ga večina ljudi doživlja. jaz'Verjetno imam v tem srečo, toda eno sem imela na trebuhu, tik pod rebri in ta je bila slaba.

Noga I.'bom ponovil kadarkoli. Sploh brez oteklin, brez naknadnih bolečin, razen malo občutljivega pri nanašanju kreme, ampak nič več. jaz'vesel sem, da nisem'ne trpiš tako, kot ste mnogi storili, wow!

kris 4. septembra 2014:

Moja prva in edina tetovaža (zaenkrat) kot na nogi. Ni se'ne boli toliko, kot sem mislil. Priznala sem'so mi povedali, da imam visoko toleranco bolečine, mislim, da je pomembno, kako zapletena je tat. jaz'Zdaj sem zasvojen s tetami in želim več. (I'do sedaj imam 3 na svojem seznamu) lahko'ne čakam, da dobim denar, ki ga potrebujem za več!

frankieb2302 4. avgusta 2014:

Želim si, da bi to prebral, preden sem imel svojega. lol, včeraj sem opravil čudovito rožnato vrtnico in letečo robinjo (malce improvizirano na konvenciji tetovaž), ki pokriva celoten vrh moje leve noge, kajne?'ni tako hudo, kot sem mislil, da je to storjeno, ampak moj bog … danes se je napihnilo kot matična drobilnica in z dvema mlajšima od 5 let'se borim. vseeno je osupljivo in nanj je bilo veliko pripomb, tako da brez bolečin in koristi ne mislim

gre 17 15. julija 2014:

Moram reči … Levo stopalo sem naredil pred 5 leti … velik kos z veliko senčenjem … od prstov do gležnjev. Spomnim se, da me je bolelo, a ravno včeraj sem opravil svojo pravo … malo manjšo od druge, a HOLY HELL. Skoraj sem si takoj zažvekel prst, odtrgal kavč, da se ga je tako močno prijel, in skoraj pomislil, da bi se ustavil … Imam 16 tatov in nikoli nisem pomislil, da bi se ustavil. Danes, dan zatem, se počutim pohabljenega … jaz'm hopam okoli šepanja in cviljenja in je oteklo kot noro. Čudovito … 100% vredno. Ampak vesel sem, da sem mučil zaradi mučenja.

booneybig1 dne 12. maja 2014:

Moja prva tetovaža je bila na nogi. Ves vrh je moj brat's pasjimi oznakami, veriga pa se ovije tako, da zadene obe gleženjski kosti..bolečina, ekstremna..naj VSAK se prevrne. Tako smo zdaj 1/3 poti skozi ogromen hrbet hrbta, ki pokriva moje rezilo in se ovije čez ramo in ključno kost. Še 2 seji do popolnosti!!!

Ao dne 20. oktobra 2013:

Ne noro boleče, samo boleče. Hrbet me je huje bolel.

Anon 20. avgusta 2013:

Prvo črnilo sem dobil na loku in na vrhu noge'je velik kos z barvo in veliko senčenjem. Dokončanje je trajalo 2 uri in uspelo mi je le v eni seji hvala bogu. Nikoli ne nanesite prvega črnila na nogo, to vam bo preprečilo pridobivanje več črnila

kellyanne828 dne 12. februarja 2013:

Odlično središče! Na nogi imam tetovažo s cvetjem. Boleli so kot nori, vendar bolečina ne bi smela'nekomu ne preprečite, da bi to naredil. Vsekakor se mi splača!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 5. decembra 2012:

Hvala za branje in objavo Elle. Všeč mi je tvoj odnos, bolečina ali ne, če hočeš, pojdi!

Elle 5. decembra 2012:

jaz'Načrtujem si prvo tetovažo in to želim na nogi. Bolečina ne'ne skrbi me – moje mnenje je, če lahko't/don'če ne želite obvladati bolečine, ne bi smeli'ne dobim mod!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade, 7. oktobra 2012:

Tattoo Kitty, hvala za branje in komentiranje. Rebra! Ti si ena pogumna dama. Čeprav imam na rebrih nekaj dodatnega mesa, sem'tega področja še ne črnim. Vso srečo!

TattooKitty s Havajev, 7. oktobra 2012:

Obožujem svoje tetovaže na nogah Pokémon … ampak ti'res imaš, niso bili't moje najljubše tetovaže, ki jih moram obdržati. Kljub temu je vredno bolečine. Naslednja postaja? Rebra, srček!!!

Glasovano, uporabno, & super!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 02. oktobra 2012:

Hvala za branje in komentiranje pouka. Tetovaže aren't za vsakogar in bolečina je zagotovo odvračilna za mnoge. Če pa obstaja načrt, ki se vam zdi smiseln, in izberete diskretno mesto, vam morda ne bo žal, da ste ga dobili.

Dianna Mendez dne 02. oktobra 2012:

Sama nisem velika oboževalka tetovaž, vendar menim, da sta ženska hrošča in vrtinčniki zelo lepi. Mogoče, če ne bi'ni boleče in ne bi'ne ozirajte se nazaj in obžalujte odločitev?

breskev 2. oktobra 2012 s Floride:

Haha !! Hvala za virtualno petico pri imenu in glasno in jasno vas slišim na dolgih rokavih. 🙂

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 02. oktobra 2012:

Peachpower, najprej mi je všeč ime, super srčkan, drugič pa popolnoma cenim, kako so lahko zasvojeni. Nameraval sem dobiti samo enega … pustite'samo rečem hvala bogu za dolge rokave.

breskev 2. oktobra 2012 s Floride:

Tetovaže so zelo zasvojene. jaz'sploh nisem prepričan KAKO in jaz'zagotovo nisem prepričan ZAKAJ, vendar vem, da sem svojega prvega dobil pri 18 letih in se nisem nikoli ozrl nazaj. Imam samo 6, vendar si želim več. V mojem poklicu pa morajo biti skriti … Mogoče je leto 2012, a ljudje niso'res ne želim videti medicinskih sester s črnilom. Vzdih. Všeč mi je bilo vaše središče!!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 1. oktobra 2012:

Hvala, ker ste prebrali in komentirali tamron, in ja, je boleče, vendar se splača, če imate radi tetovaže.

tamron 1. oktobra 2012:

Nikoli si nisem mislil, da bi si naredil tetovažo na nogi, ampak moja punca si jo je naredila na nogi. Izgledalo je boleče!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 1. oktobra 2012:

Oh bb, ti'si pogumnejši, potem misliš. Kaj pa velikansko srce, v katerem je HP? Kot vedno hvala, ker ste med prvimi prebrali in komentirali.

Bill Holland iz Olimpije, WA, 1. oktobra 2012:

Brez dvoma vam lahko povem, da ste pogumnejši od mene. Nikakor tega ne počnem; Zgrozim se, ko vidim, da to počne nekdo drug, zato nikakor.

Vendar je to odlično središče za pripravo drugih na izkušnje, zato lepo delo moj pogumni prijatelj. 🙂

račun

About the author