Najbolj boleče cone telesa za tetoviranje

Uživam v pisanju o potovanjih, poslu, živalih, avtomobilih, tetovažah in zabavi!

Pripravljeni na vpis?

Če ti'Če razmišljate o tetoviranju na enem od teh mest, boste morda najprej vedeli, kako boleče bo. Zakaj? Lahko je posledica občutljivosti kože, pomanjkanja mesa na tem območju ali dodatnih živčnih končičev, vendar je eno gotovo: občutite pik.

Zmajeve tetovaže na glavi tega moškega so povzročile veliko bolečih trenutkov!

Zmajeve tetovaže na tem človeku'Glava je povzročila veliko bolečih trenutkov!

Avtor: Eneas De Troya iz Mexico Cityja, Mehika [CC BY 2.0], prek Wikimedia Commons

Tetovaže na glavi

Ali menite, da migrene bolijo? Poskusite, da vas igle nenehno vtikajo, medtem ko strgate po koži glave. To bo zagotovo povzročilo glavobol za nekaj časa, potem ko je umetnina sveže dokončana.

Te tetovaže imajo eno veliko korist, če jo želite za nekaj časa prikriti'tako enostavno, kot če pustite, da lasje rastejo. Oglejte si zmajeve tetovaže na tem človeku'z glavo, zagotovo ste zmagali v kakšnem mesecu rasti las'ne bi mogel videti.

Roke in prsti

Za tiste, ki menite, da so vaše roke ali prsti dobro mesto za tetoviranje'je zelo boleče mesto. Morda boste imeli težave pri vsakodnevnih opravilih, odvisno od velikosti kosa in natančne lokacije.

Ali na primer želite plemensko obliko ali morda celo vrtnico s steblom in cvetnimi listi, ki pokrivajo zadnji del vaše roke? To'verjetno vam bo nekoliko otežilo delo slikarja ali bobnarja vaše skupine. Vsaj med zdravljenjem.

Načrtujte prosti čas vnaprej, odvisno od opravljenega dela, in se pred začetkom pogovorite s svojim najljubšim izvajalcem.

Stopala

Tanke plasti kože in dobrota nog nimajo nobene zaščite pred pištolo za tetoviranje, ki se večkrat vlepi vase! Če pa vi'sem imel pogum, da iztegnem nogo, ti kosi izgledajo odlično s sandali, japonkami in visokimi petami. Resnično prinašajo tudi sveže poslikano pedikuro!

Povprečne cene za tetovaže v Združenih državah

Umetnik tetovaže Majhen umetniški kos v velikosti dlani Celoten hrbet umetnine

Prijateljsko povezovanje

30–60 USD

400–500 USD

Standardna trgovina

75–95 USD

600–1 100 USD

Ugledni umetnik

120-180 USD

800–3500 USD

Pavšalne pristojbine in urne postavke

Nekateri umetniki se bodo odločili, da bodo za svoje delo zaračunali pavšalno pristojbino, drugi vam bodo zaračunali uro. Zato vodijo do različnih nihanj v cenovnih razredih, odvisno od umetnika in dela, ki ga je treba dokončati. Znano je, da nekateri umetniki zaračunavajo le 20 USD na uro, nekateri celo 200–300 USD!

Prednosti in slabosti pavšalne pristojbine: ure lahko opravite veliko manj, kot če plačate na uro, lahko pa vam tudi zaračunajo dvojno ali trojno vrednost za kos, ki traja 40 minut.

Prednosti in slabosti plačevanja na uro: umetnik si bo morda vzel čas, da raztegne uro in na koncu plača več. Vendar ste lahko prepričani, da si je vzel čas za vsako podrobnost.

Opazujte, kako si tetovira veke in jih ne naredi'niti ne zdrzneš!

Vtaknite iglo v oko … pokrov?

To je v zadnjih nekaj letih postalo priljubljeno, zlasti v medijih, vendar res ne razumem'ne mislim, da bi se lahko počutil udobno, če bi mi kdo zabodel iglo v oči. Ena slaba poteza in malo pregloboko potiskanje sta lahko zadnja v vaši viziji.

Kot predogled bolečine poskusite rahlo poboditi z lastnim nohtom in si oglejte, kako se počuti, zdaj pa si predstavljajte, da 100 krat!

Ustnice, usta, dlesni

Si predstavljate, da bi se vam igle raztrgale v notranjost ustnic? Ni šans! To območje velja za najbolj občutljivo zaradi več deset tisoč živčnih končičev, zaradi česar je erogeno območje.

To je lahko tudi najtežja tetovaža, ki se je kdaj pokazala, nihče v resnici ne vidi vaših notranjih ustnic, razen zobozdravnika. Tudi ko ti'ko ste goli, lahko vidite tetovažo na katerem koli delu telesa. Ta posebna tetovaža pa bo ostala prikrita.

To je tudi edino mesto, kjer boste dejansko okusili tetovažo … Kakšen okus črnila bi si želeli danes??

top-7-najbolj-bolečih-delov-telesa-za-tetovažo

artnoose, CC BY-NC-SA 2.0, prek flickr

Genitalije

Joj … Joj … Joj !! WHO? Ampak zakaj? To je boleča izbira iz očitnih razlogov; če lahko v zasebnikih prenesete ta pritisk, vaši receptorji za bolečino preprosto ne delujejo pravilno!!!

Nespametno bi bilo posegati v območje in tvegati poškodbe živcev, saj bi to lahko povzročilo težave pri uriniranju ali povzročilo, da stvari preprosto ne delujejo tako, kot bi morale!

Kljub temu je zelo priljubljeno mesto za tetoviranje telesa, večinoma za ženske. Moški so na tem področju naredili tudi drzno dejanje divjega norega črnila za tetovaže. Seveda so te umetnine večinoma skrite predvsem ljudem.

Nekaterim umetnikom je morda neprijetno zaradi nekaterih oseb, ki so nekoliko bolj osebna, zato se prepričajte, da veste, s kom imate opravka za najboljšo izkušnjo tetoviranja.

Grlo

To področje je težko. V grlu so zelo pomembne arterije, ki se jim lahko poškoduje, če se strokovnjak zmoti.

Znano je, da imajo nekateri ljudje težave pri požiranju in govoru takoj po tem, ko so si naredili tetovažo na grlu. Upajmo, da niste't načrtovanje britja med zdravljenjem; to bo zagotovo povzročilo težave.

© 2015 luisj305

Komentarji

luisj305 (avtor) s Floride 7. januarja 2020:

@johnny p- te cene se lahko razlikujejo glede na območje in trgovino, spretnost umetnika itd. Najbolje je, da se pred nakupom odločite za nakup.

Johnny P. 31. oktobra 2019:

Hahahahaha, te cene so prenizke

Danatati dne 31. julija 2018:

Kaj pa nad obrvjo

rešen kdo 6. januarja 2015:

Živim v Richmondu, VA in podobno'je znan po svojem tetoviranem prebivalstvu. Vseeno mislim, da sem'opustil bom to idejo tetoviranja v ustih.

Zelo zabaven in poučen prispevek!

luisj305 (avtor) 3. januarja 2015 s Floride:

Hvala Sachin001, mnogi umetniki imajo odlične umetnine. Samo ne razumem'ne vem, kako stranke prenašajo bolečino!

Sachin iz Indije 2. januarja 2015:

Dobro vozlišče…

Nikoli se nisem zavedal, da so ljudje tako jezni na tetoviranje. Zelo rada gledam te slike. Ampak nikoli ne morem pomisliti, da bi preizkusila svoje telo.

About the author

Adblock
detector