Stvari, ki se jih morda ne zavedate pri tetoviranju za obliko telesa

Ashwini razume pomen dobro postavljene tetovaže.

Tetovaža podlakti

Tetovaža podlakti

Tetovaže me očarajo. Imajo globino, ki presega fizične črte, ki se raztezajo po telesu. So nosilci zgodb – od nečesa tako neumnega, kot si je pijan upal, ali tako monumentalnega, kot je častni znak preživele osebe. Zato se zdi absurdno misliti, da se je treba za tetovažo odločiti glede na obliko telesa. Toda tako kot obleka, v katero se zaljubijo vsi tvoji prijatelji hkrati, se tudi nekateri slogi uravnavajo drugače.

Za nekaj trajnega, ki vam je vtisnjeno v kožo, razmislite o vseh kotih, ki vas bodo pozneje rešili pred neželenim spoznanjem. Ali je to za vas resnično pomembno, je vedno vaša pravica.

Vse in Nič

Tetovaža ni sodobna konvencija. Ta oblika spreminjanja telesa obstaja že od prazgodovine, dokumentirana že od neolitika, ko je bil ledenik Ötzi v Alpah odkrit s 57 ogljikovimi tetovažami na telesu. Preproste pike in črte nakazujejo povezavo med oznakami in zdravilnimi praksami. Praksa označevanja telesa je medkulturna in označuje barbarski in evropski status bogastva. Bojevnik brazgotine bitke in stiske navadnega človeka. Plemenska samica'obred v ženskost in vez sester sestrinstva. Oznake tolp in portret izgubljenega otroka. Označevanje časa smrti in rojstva. So vse in nič hkrati. Tako posledično kot njihov referenčni okvir.

Klasična ilustracija Sydneyja Parkinsona o tetoviranih Maorih s prvega Cookovega potovanja

Klasična ilustracija Sydneyja Parkinsona o tetoviranih Maorih s prvega Cookovega potovanja

Učinek s polnimi rokavi na mišice

Ta vrsta postaja vse bolj priljubljena, odmika od prejšnjih vrtinčastih plemenskih oblik v sodobnejše kose realizma. Polni rokav je običajno združen v temo, z eno veliko sliko ali več manjšimi slikami, ki so med seboj povezane. Učinek je en homogen kos črte in barve, ki lahko ovira ukrivljenost rok.

Številne atletske postave z naravnimi mišičastimi krivuljami in žilami na rokah izgubijo te podrobnosti. Črno črnilo ima mat učinek, zaradi česar je vizualni prostor bolj raven. Mnogi bodybuilderji razmišljajo o razliki, še posebej, če imajo tetovirano samo eno roko. Tetovirana roka je videti manjša od gole kože.

Tetovaže s polnimi rokavi

Tetovaže s polnimi rokavi

Elementi, zaradi katerih ste videti višji

Najosnovnejše tetovaže temeljijo na teoriji linij in barv. Vsak vizualni umetnik vam bo povedal, da bodo ti elementi oblikovanja vplivali na vaše dojemanje dela.

  • Komplementarne barve rdeče in zelene ustvarjajo veliko vizualno zanimanje. Uporaba črne barve lahko premaga vaše druge barve.
  • Uporaba vrstic usmerja oko po strani. Tetovaže na zgornjih ramenih z močno vodoravno črto lahko naredijo telo širše. To je super, če želite poudariti širino ramen.
  • Za ljudi, ki so na krajši strani in se želijo videti višje, črte naredijo nasprotno. Tako kot nošenje navpičnih črt izberite tetovaže, ki naredijo stolpec na hrbtu.

stvari, ki jih verjetno ne boste uresničili, ko si naredite tetovaže za obliko telesa

Velikost telesa

Vaše telo se bo s starostjo spremenilo.

  • Majhne tetovaže z besedilom zbledijo ena v drugo, tako da postanejo madeži besed. Vsekakor vprašajte svojega izkušenega umetnika tetovaže, kaj priporoča.
  • Po drugi strani pa lahko velike tetovaže po večjih vidnih kosih človeka preplavijo telo. Tako kot pri prevelikem dodatku lahko izgledate manjši.

Vaša vizualna predstavitev samega sebe pogosto usmerja zunanjo percepcijo. Prvi vtis pogosto narekuje naslednje interakcije. Preden se zavežete k velikemu delu, se prepričajte, da je povezan z vašo identiteto. Ne oklevajte in umetnika prosite, naj šablono nosi nekaj ur. To je stalna umetnost na vašem telesu. Imate pravico, da se kadar koli premislite o velikosti, barvi in ​​umestitvi.

Namestitev

Ni čudno, da bi tetoviran zaposleni sedel v pisarni. Kljub temu še vedno obstajajo kraji, ki vas raje pokrivajo.

  • Za tiste s polnimi rokavi je lahko zahteva vedno nositi majice z dolgimi rokavi. To morda ni moteče, vendar se lahko srajce z dolgimi rokavi v zadušljivi poletni vročini, odvisno od vaše zemljepisne lege, začnejo tanko oblačiti.
  • Obrazne in nekatere tetovaže na vratu so še vedno odprte izjave, da ne želite zaposlitve. Ni priporočljivo, da jih dajete na področje telesa, ki bi lahko doživelo spremembe.
  • Želodec med nosečnostjo se razteza, kar lahko bodisi nima učinka ali pa se pri izgubi teže zamegli. Strije vsekakor prekinjajo tetovažo, zaradi česar je grbasta in neenakomerna.
  • Vsak prostor, odprt za pogosto izpostavljenost soncu, bo tudi hitreje zbledel.

stvari, ki jih verjetno ne boste uresničili, ko si naredite tetovaže za obliko telesa

Fotografija: Jessie Edwards

Zunaj škatle

Trgovine s tetovažami so se odprle na vsakem vogalu in eksperimentiranje je privedlo do novih modelov. Akvareli, linije in realizem so ustvarili neverjetna dela, zaslužna za velike umetnike na tem področju. Resnično navdihnjen dizajn vam bo omogočil, da prekršite vsa pravila.

Komentarji

Saylor 20. junija 2020:

'Obrazne in nekatere tetovaže na vratu so še vedno odprte izjave, da ne želite zaposlitve.' – obsojajoče!

kylie 22. maja 2017:

jaz'Želim si tetovirati zapestje in se sprašujem, kakšne velikosti ali kam naj ga namestim na zapestje, ker je moje zapestje majhno in me skrbi namestitev.

uspeh 25. maja 2015:

Naučiti se moram narediti tetovaže

About the author