Tetovaže s prsti: modeli, ideje in slike

Imam veliko tetovaž, vključno s polnimi rokavi na obeh rokah.

Lahka sabljasta prstna tetovaža super!

Lahka sabljasta prstna tetovaža!

Črnjeni prsti!

Tetovaže s prsti so najnovejša norost tetoviranja in imajo občutek zabave in muhavosti, zaradi česar so zelo privlačne, zlasti za ženske. Tone znanih osebnosti, od Beyoncé do Miley Cyrus, imajo tetovaže s prsti. Samo majhen del črnila na prstu lahko malo ali veliko pove o vas. Odvisno od umestitve so tetovaže s prsti lahko od diskretnih in občutljivih do drznih in nezaslišanih. Tukaj je nekaj odličnih modelov tetovaže s prsti, pa tudi nekaj opozorilnih besed, preden se odločite, da boste dobili črne prste.

Resno črnilo za prste!

Resno črnilo za prste!

Simpatične, dekliške tetovaže s prsti

Simpatične, dekliške tetovaže s prsti

Nekaj ​​pametnih besed o tetovažah s prsti

  • Tetovaže s prsti izgledajo super, vendar zahtevajo veliko vzdrževanja, ker so na tako prometnem delu telesa, ki je le redko pokrit. Upoštevajte to, ko izberete umestitev in barvo tetovaže prstov.
  • Tetovaže s prsti bodo zbledele, dotiki pa bodo neizogibni, še posebej, če se odločite za živahno barvo ali si naredite tetovažo na notranji strani prsta, kjer je to stalno drgnjenje.
  • Odločitev za enobarvno tetovažo v črni ali temno modri barvi vam bo dala nekaj možnosti, saj se tetovaže v teh barvah dobro obnesejo tudi z nekaj bledenja.
  • Vlažilna krema in krema za sončenje sta vaša najboljša orodja pri prizadevanjih, da bo vaša tetovaža prstov videti sveža in živahna.

Imejte v mislih

Ne tetovirajte si prstov. Te tetovaže s prsti bodo izginile do neprepoznavnosti in jih je treba pogosto dotikati. To je izguba časa in denarja. Pomislite, da so vaši odtisi prstov dovolj za to področje vašega telesa.

  • Kar zadeva oblikovanje, je najboljše preprosto. Prsti so majhen prostor za tetoviranje in nabiranje veliko oblikovanja v majhen prostor bo samo povzročilo zamegljene črte in neprivlačen nered v prihodnjih letih. Naj bo majhen, naj bo preprost, naj bo zabaven.
  • Za konec še nekaj besed o posledicah tetoviranja prstov. Čeprav tetovaže hitro postajajo vse bolj družbeno sprejemljive, je pri tetoviranju rok še vedno priloženih nekaj precej resnih stigm. In tetovaže s prsti je skoraj nemogoče skriti. Upoštevajte svojo prihodnost in svoje poklicne načrte. Kar se pri 20 letih zdi kul, lahko v poznejših letih resno vpliva na vašo poklicno in osebno izbiro. In čeprav imam veliko tetovaž, vključno s polnimi rokavi na obeh podlaktih, sem se osebno odločil, da si ne bom tetoviral rok ali prstov zaradi želje, da ne omejujem svojih poklicnih možnosti. Tetovaže so za vse življenje, razen drage in boleče laserske odstranitve, zato poskrbite, da boste z enim na prstu zadovoljni vse življenje.

prst-tetovaže-modeli-ideje-in-slike

Tetovaže prstov brkov

To je daleč najbolj trendovska tetovaža prstov v teh dneh in z dobrim razlogom: To'smešno je in to'je uporabno. Mislim, nikoli ne veš, kdaj boš potreboval brke, kajne? Zakaj si torej ne bi tetovirali prsta, da ste pripravljeni. Dve preprosti tanki ukrivljeni črti bosta pomagali na notranji strani kazalca.

Bodi previden

Upoštevajte, da lahko debelejša črta povzroči razcep kože in akutno bolečino. Notranjost prsta je občutljiva, ker je koža precej tanka in med kožo in kostjo ni veliko mesa. Tatoo umetnik lahko zahteva tudi resne pritiske, da črnilo ostane v koži, zato bodo najverjetneje potrebni dotiki. Kot rečeno, gre za precej smešno in neopazno tetovažo, zato če'Pripravljeni ste na bolečino in dotik dveh, nato pa pojdite!

prst-tetovaže-modeli-ideje-in-slike prst-tetovaže-modeli-ideje-in-slike

Besedne ali besedilne tetovaže s prsti

Ena najbolj kul tetovaž s prsti, kar sem jih kdaj videl, je bila beseda "Ustvari," v notranjosti nekoga vklesan v čudovitem kurzivu's kazalcem. Bili so pisatelj in umetnik, zato se je zdelo tako zelo primerno. Uspelo je, ker je bil scenarij tetovaže preprost in nezapleten. To je bila popolna tetovaža za to osebo.

Če imate besedo, ki odmeva v vaši duši in čutite potrebo, da izvira iz vaših prstov, razmislite, da bi jo vtisnili na notranji strani enega od prstov. Morda vaš partner's začetnice na notranji strani prstanca ali otroka'ime okoli tvojega pinkyja. Presenetljivo imata oba pop umetnika Rihanna in Lily Allen "ššššš…" tetovirali na kazalec. Nekako bi si mislil besede "peti" ali "glasbo" ali pa bi se bolje prilegale celo majhne glasbene note.

Naj bo preprosto!

Ključ do tetovaže s prsti je preprostost, zato se držite majhnih besed ali začetnic in ne delajte'ne izbiram in preveč zapletenega besedila.

Srečna tetovaža številka 13

Srečna tetovaža številka 13

Tetovaže s številnimi prsti

Ljudje smo vraževerni. Če želite dokazati svojo trditev, vprašajte večino ljudi, katera je njihova najljubša številka, in oni'bom imel hiter odgovor. Moje's 13. Zakaj? Nekateri ljudje nimajo rime ali razloga, drugi pa menijo, da je to število zanje še posebej srečno ali predstavlja nekaj posebnega. Kakor koli že, številke imajo pomembnost za mnoge od nas in so vidne pri tetovažah, zlasti pri tetovažah s prsti. Tako imata na primer Beyoncé in Jay Z številko štiri v rimskih številkah, tetovirano pod prstane, ker ima zanje poseben pomen. Oba imata četrti dan v mesecu rojstni dan in, ne tako naključje, hčerko'srednje ime je IVY kot v "IV," črke rimske številke 4.

Prst je idealen kraj za tetoviranje pomembne številke za vas. Ne glede na to, ali se odločite za nekaj drznega in bleščečega, na primer 7-ih v stilu Vegasa, na treh prstih ali diskretnih 13 v enem od prstov, se vam lahko ob tetoviranju številke zdi, da imate pri sebi srečen talisman. ves čas.

Awesome Bookworm knuckle tatt! Zdaj je to hardcore.

Awesome Bookworm knuckle tatt! Zdaj ko's hardcore.

Tetovaže členkov

Tetovaže členkov so nekoč prešle med hardcore kolesarje in zapornike, zdaj pa so postale mainstream in jih ukvarjajo Rihanna in Kelly Osbourne. Mnogi se odločijo, da si tetovirajo vse členke, da izgovorijo smiselne besede, na primer "Thug Life" v primeru Rihanne. Drugi se odločijo za tetoviranje samo enega ali dveh s srčkanim ali smiselnim simbolom, kot je eno samo rožnato srce, ki ga vidimo na Kelly Osbourne'je levo rožnato.

Kot sem že omenil, je tetoviranje vseh členkov precej resna zavezanost črnilu. Prepričajte se, da ste pripravljeni živeti s posledicami in napačnimi predstavami, ki bodo neizogibno izhajale iz tovrstnih tetovaž s prsti.

Tatoo poročni trakovi prinašajo nov pomen za vedno.

Tatoo poročni trakovi prinašajo nov pomen za vedno.

Tetovaže s prstnimi prsti

Ustvarjanje prstana, zlasti poročnega prstana, s tetovažo je postalo stari klobuk, vendar je bilo nedolgo nazaj to videti kot ultimativno dejanje za vedno, ko sta si Tommy Lee in Pamela Anderson med seboj tetovirala poročne prste's začetnice za označbo njune poroke.

Čeprav je začetnica vašega ljubljenega tetovirana na prstancu še vedno v modi, se zdaj ljudje odločajo tudi za karkoli, od okrašenih keltskih pasov do ujemajoče se posamezne črne črte.

Čeprav se to sliši pesimistično, se 50% vseh porok konča z razvezo, sprašujem se o modrosti tetovaž poročnega prstana. Zmagala je tetovaža z obročem'Ko upaš, da boš spoznal nekoga novega, te ne bo enostavno skriti in te bo za vedno spominjal na čas, ki bi ga morda želel pozabiti. Te vrste tetovaž s prsti niso't natančno enostavno preoblikovati ali prekriti z drugo tetovažo. Moj predlog bi bil, da bi se izognili takšni tetovaži prstov, kot je kuga. Ne pozabite, ljubezen je minljiva, črnilo pa večno.

Zelo okrašene tetovaže palca. Sprašujte se, kako bodo zdržali preizkus časa.

Zelo okrašene tetovaže palca. Sprašujte se, kako bodo zdržali preizkus časa.

Tetovaža palca zlomljenega srca

Tetovaža palca zlomljenega srca

Tetovaže palcev

S tetovažo palca je resno zabavno. Nekaj ​​tako preprostega, kot so tvoje pike in ukrivljena črta, lahko prinesejo užitke tebi in malim ljudem v tvojem življenju. Pustiti'Sprijaznite se, tetovaža lutkovnih prstov res nikoli ne izgine iz mode, kajne? In to'tako praktično. (V redu, tako da lahko kemični svinčnik doseže enak učinek, kaj pa, če lahko'ne najdem peresa in to's prstom lutka v sili? Kaj pa, če bo skoraj v trenutku izginilo, nič ne premaga slabo premišljene tetovaže novosti.)

Če preprosta tetovaža palca z lutko s prstom ni tvoj slog, zakaj ne bi pomislili na nekaj bolj zapletenega? Videl sem številne ujemajoče se ali povezane tetovaže palcev na parih kot znak njihove zavezanosti drug drugemu. Karkoli od dveh kosov enega srca, preproste ključavnice in ključa ali povezovalnih tetovaž kosov sestavljanke ima dodaten pomen, če jih postavite na palec dveh oseb. Samo te tetovaže imajo svoj pomen, ko pa se obe roki sklopita, se pomen okrepi.

Če ljubek-dovey, ujemanje tattoo ni'Tvoj slog, zakaj ne bi uporabil tetovaže palca za izjavo? V hiromantiji palec simbolizira vašo voljo in vaše najbolj prvinske želje. Zakaj ne bi poudarili tega vidika sebe s simbolom, ki odraža vašo pravo naravo, kot je drobno sidro za moč in stabilnost, golob za mir ali majhen piškotek … samo 'ker oni'ponovno slastno.

Ali zakaj ne bi dvignili tetovaže na naslednjo stopnjo, tako da se odločite za preprosto dekorativno zasnovo in ji dodate lepljive dragulje za večerni videz. Super zabavno in domišljijsko.

Preprosta tetovaža srčnega prsta. Popolnost!

Preprosta tetovaža srčnega prsta. Popolnost!

Finger Tattoo Fantastico!

Tetovaže s prsti so vrhunec zabavne zabave. Kje drugje lahko dobro postavljen majhen simbol pove toliko? In dokler se spomnite, da je to majhno in preprosto ter da razmišljate, preden črnete, vi'Zagotovo boste še leta veseli svojih črnih prstov.

Veselo črnilo!

© 2013 Catherine Taylor

Komentarji

Richard Ricky Hale iz Zahodne Virginije, 9. aprila 2014:

Užival sem v vašem članku Thundermama. Prikazuje vse različne možnosti s tetovažami prstov.

Svetleče irske oči iz Upstate, New York 20. maja 2013:

Zelo zanimiva tema. Moje najljubše so prstanske tetovaže.

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 10. maja 2013:

Hvala, ker ste prebrali in komentirali FullOfLoveSites. Zanimivo ime btw. Tetovaže s prsti so lahko zaradi privlačnega dejavnika zelo privlačne. Vso srečo pri iskanju modela, ki vam ustreza.

FullOfLoveSites iz ZDA 10. maja 2013:

Ne razumem'Tetovaže na splošno ne maram, vendar se mi zdijo te tetovaže s prsti srčkane in ne vpadljive. Mogoče jaz'bom dobil eno od teh, moram razmisliti, katera oblika mi ustreza. Hvala za objavo! 🙂

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 30. aprila 2013:

Najlepša hvala otroškim izdelkom. Kolikor slišim, je izjemno boleče, zlasti na notranji strani prsta. Tako cenim, da se oglasite in komentirate moja tetovažna središča, čeprav sami niste ljubitelji tetovaž. Uživam v vaši perspektivi.

otroška obrt iz Ottawe, Kanada, 30. aprila 2013:

Mislim, da lahko rečem, da nikoli nisem videl tetovaže na prstih! Zelo izvirno … vendar mora biti tak postopek zelo boleč. vem'umetnost, toda za umetnost bom prešel na svojem telesu!

Hvala za delitev! O tetovažah imaš vedno kaj zanimivega povedati … zato se vsakič naučim novih stvari!

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 30. aprila 2013:

Sugahware, hvala za branje in jaz'vesel sem, da sem vam lahko pomagal z nekaj idejami.

Catherine Taylor (avtor) iz Kanade 30. aprila 2013:

Res Bill? Vsekakor se mi zdiš kot tip s prstnimi brki. LOL. Razumem, koža mojih sestričnih se je dejansko razcepila, medtem ko so si tetovirali prstne brke. Ne za vsakogar. Kot vedno hvala, ker ste tukaj s svojo podporo in komentarji na prvem mestu.

Robyn D Bera iz Kalifornije 29. aprila 2013:

Odlično središče in čudovite fotografije. jaz'že leta razmišljam o tetoviranju prsta in ti'dal sem vam nekaj odličnih idej. Brst prst je smešen!

Bill Holland iz Olimpije, WA 29. aprila 2013:

Mislim, da'lahko rečemo, da sem zmagal'tega v tem življenju ne počneš. LOL Nekateri so pa kul in razumem njihovo privlačnost. Lepo opravljeno, prijatelj. Slike so super.

About the author