15 klasičnih in trendovskih odbitkov iz umetnega jastreba

Frizura in slog umetnega jastreba, ki se izgovarja kot fohawk, je ponarejen mohawk. Zakaj se ne bi lotili tiste prave stvari? Mohawk je super, vendar morda ne tisti, ki bi ga lahko ali želeli ves čas. Umetni jastreb ni ravno punk, je pa kul.

Ta priljubljen moški videz govori o frizuri in slogu. Da bi dobili koničast vrh na čelu, morajo imeti lasje nekaj dolžine. Čeprav je to edina zahteva. Strani so lahko zbledeli, zoženi ali izrezani s škarjami. Lasje so lahko kratki, srednje dolgi ali kodrasti.

Na hrbtni strani lahko izbirate med katerim koli izrezom iz koničastega bledenja, podrezanega, neurejenega, navdihnjenega z mohawkom ali celo cipla.

Oglejte si te slike za 15 kul načinov, kako nositi frizuro iz umetnega jastreba. Izbirajte med različnimi slogi, stranicami in izrezi, da ustvarite svoj slog.

Faux Hawk

Faux HawkAndrew Hair Hair

V tem trenutku je faux jastreb praktično klasična moška pričeska. Kroj in slog sta zdržala že desetletja in odlično izgledata z vsako obliko obraza in vrsto las. Ta različica je trenutni trend s kratkimi stranicami, daljšo frizuro na vrhu in teksturiranim stilom.

Ta frizura z nizkim zbledenjem je lahko tudi oblikovana v pompadour, stranski del ali vlečen slog, da ohrani svežino. Pridobite katerega od teh stilov z mat pomado, kot sta vosek za lase ali glina.

Faux Hawk + Fade

Faux Hawk FadeMINIMALNA brivska hiša

Fade je še en klasičen videz moških, ki nikoli ne izgine iz mode in ga lahko nosite s katero koli frizuro. Ta sveža različica je visoka konica z velikim bledenjem templja in zmernim zožanjem vratu. Mehki trni in tekstura ohranjajo sodoben videz. To je kul kroj za fante z debelimi in/ali valovitimi lasmi.

Neurejena pričeska iz umetnega jastreba

Neurejena pričeska iz umetnega jastrebaAndrew Hair Hair

Obstaja veliko odbitkov in stilov umetnega jastreba. Ta gospod ima klasično kratko frizuro s spremljajočo brado. Neurejen slog je v nasprotju s sicer čistim videzom. In to je le en način za oblikovanje fohawka.

Še enkrat, ta kroj je mogoče oblikovati na številne druge načine, vendar je to odličen popoldanski, nedeljski brunch slog za fante, ki morajo večino časa izgledati profesionalno.

Kratka frizura Faux Hawk

Kratka frizura Faux HawkCarlin Cuts

Kako kratek je lahko umetni jastreb? Vrh mohawka je mogoče oblikovati s krajšimi lasmi, pa tudi ta vsestranska kratka frizura z nizkim bledenjem. Vse, kar potrebujete, je nekaj daljših las spredaj, kot je Ivy League ali daljše visoko in napeto. Ohlapne, neurejene stranice so še en način za oblikovanje fohawka.

Kratka pričeska iz umetnega jastreba

Kratka pričeska iz umetnega jastrebaCarlin Cuts

Tukaj je isti kratki umetni jastreb, viden od spredaj. Ne skrbite, da boste dosegli vrh točno na sredini. Asimetrija deluje z ohlapnim, neurejenim stilom.

Fohawk Fade

Fohawk FadeMikey Teeze

Ta širok mohawk zbledek z izrezom v obliki črke V je bolj mo kot faux, vendar bomo to dovolili. Od zadaj lahko vaš rez naredi bolj razburljiv videz, kot je zgoraj, ali bolj mainstream.

Nazaj + stranski pogledi

Frizerski studio Divine Hue

Obstaja več načinov nošenja umetnega jastreba in to je zanimiva kombinacija. Z zadnje strani visoko bledenje deluje s krono in izgleda, da bi lahko bila frizura pompadour ali stranski del.

Potem presenečenje, stranice so obrito vse do vrha za kul videz, ki ga je enostavno oblikovati v vrh, ki ga navdihuje mohawk. To frizuro je mogoče oblikovati tudi v glavnik z bleščanjem ali pompom.

Faux Hawk + cipel

Faux Hawk MulletGospa strokovnjaki za lase

Ta jastreb iz cipela je trenutno v trendu in tukaj smo za videz zabave na sprednji strani, zabave na hrbtu. Zbledelost templja ustvarja široko obliko mohawka, ki jo okrepi špičasto oblikovanje. Hrbet gre naprej in bo le bolje, ko bo naraščal.

Curly Faux Hawk

Jessica Lynn

Če želite, ga poimenujte frohawk, vendar kodrasti lasje dajo videz svoje prostornine in teksture. Bolj ko so lasje kodrasti, mohak je višji.

Ti kodri so trajna, tako super je kodrasti umetni jastreb. Kodrasta resica izgleda odlično ali pa jo povečajte z nekaj višine od pomade.

Kul odbitki za najstnike

Kul odbitki za najstnikeCarlin Cuts

To je pričeska za vse starosti. Ta različica prikazuje tudi, kako faux jastreb deluje za vse vrste las. Koničasta tekstura pomaga finim lasem videti gostejše.

Faux Hawk za dečke

Deissy FloresSalon Whistle StopRon CarringtonRon Carrington

Ko govorimo o vseh starostih, je faux jastreb priljubljena tudi frizura za dečke. Rez ima lahko kratke stranice in hrbet za najdaljšo možno rast v obdobju ali obliko mohawka. Na vrhu lase položite v navpično črto, pustite jih kodraste, odločite se za podrezovanje ali pa pojdite na sodoben neurejen videz. Vse je luštno. In kul.

Lase ni treba oblikovati vsak dan, vsekakor pa je mogoče. Otroku je videz dovolj enostaven za oblikovanje, zato vzemite nekaj poceni izdelka in ga pustite ustvarjati.

Najboljše pričeske za debele lase

Carlin Cuts

Umetni jastreb je tudi odlična izbira za fante z debelejšimi lasmi. Je tudi priljubljena frizura za azijske moške, saj deluje z grobimi lasmi in laska širokim obrazom. Ta kul različica ima kroj, navdihnjen z mohawkom, in hladen mat volumen. Preizkusite enega od teh izdelkov za špičaste lase, da preizkusite videz.

Najboljše pričeske za debele lase

Najboljše pričeske za moške - Faux HawkFrizerski studio Divine Hue

To je absolutno ena najboljših pričesk za moške. Izgleda super in ga je enostavno oblikovati. Ta frizura je najdaljša po sredini glave, da pomaga ustvariti to obliko pikantnega mohawka. To je nasmeh moškega, ki dobro izgleda in se tega zaveda.

Če nobeden od 15 zgoraj navedenih slogov fohawk ni za vas, je v redu. Preverite pompadour in pomp fade. Namesto, da bi lase dvignili navzgor, so lasje oblikovani navzgor in nazaj. Videz je prav tako laskav in enostaven za oblikovanje, vendar z zaobljenim profilom in bolj retro videzom.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author