15 najboljših karantenskih odbitkov za koronavirus za moške

Veselimo se ponovnega varnega odpiranja frizerskih salonov in frizerskih salonov po vsej državi in ​​svetu. Do takrat, če lasje izmikajo nadzoru kot preostala pandemija, so tukaj najboljši odbitki za koronavirus, ki jih lahko poskusite doma.

Ali lahko ta objava in različni videoposnetki nadomestijo čas, trud in izkušnje odpuščenih brivcev in stilistov? Absolutno ne. Poskušamo vam pomagati preživeti ta zahtevni čas. Ko bodo prišli časi, se bodo pripravljeni spopasti z vsemi napakami in poraščenimi lasmi.

Nekatere priljubljene moške odbitke si lažje podarite kot druge. Kosi Buzz, podrezani lasje in kratki odbitki so najboljša izbira za čist videz. Lahko pa strižete stranice in hrbet na kratko in rahlo obrežete vrh. Ali pa poskusite z obrito stranjo mohawka ali sodobnega cipla, če ne želite obrezati zadnjega dela glave. Nihče na Zoomu ne bo vedel.

Za najboljšo frizuro doma boste potrebovali:

  • Stroji za striženje Stroji za striženje omogočajo hitro in enostavno striženje las. Ne glede na to, ali gre za vsestransko rezanje ali zbledi sam, ščitniki za striženje preprečujejo, da bi odrezali preveč las.
  • Ogledalo Če nimate oči na zadnji strani glave, boste potrebovali ogledalo za striženje las doma.
  • Škarje za lase -Prosimo, da ne posežete po najbližjih škarjah. Lasje so veliko močnejši od papirja, zato so škarje za lase veliko ostrejše od gospodinjskih. In tudi če lahko prerežete kost s kuhinjskimi škarjami, niso natančne. Vredno je počakati na to škarjasto dostavo.

Preden začnete, si oglejte nekaj video vadnic, da dobite občutek, kako premakniti strižnike, držati lase in uporabljati škarje za lase. Vključili smo nekaj, za katere smo ugotovili, da so v pomoč. Vse te frizure na domu so izrezali profesionalci, vendar so izbrani zaradi njihove preprostosti. To je odlična vadnica za samo-striženje, saj prikazuje, kako se strižejo debeli lasje, kako dobro zbledeti doma, kako držati in uporabljati ogledalo, in kar je najpomembneje, majhne navpične zareze na robu. To bi vam lahko pomagalo doseči katerega koli odbitkov na tej strani.

moški odbitki doma

Na splošno je treba upoštevati nekaj stvari, ko striženje las doma. Prva je stran. Odločite se, kako kratko in kako daleč boste postrigli lase, preden začnete. Nato izberite ščitnika za škarje in pojdite. Lase je lažje strizati po eni dolžini, vendar bo z mešanjem lasje videti lepše, zlasti prehod med daljšimi lasmi na vrhu in ob straneh (to ne velja za podrezano). Za mešanje las uporabite krajši ščitnik za striženje in uporabite kratke poteze gor in dol ustvarite zbledelost.

Hrbet glave je izziv. Naj to stori kdo drug ali uporabi ogledalo. Kakorkoli, ključ pušča nekaj prostora okoli krone. Postavitev lasnice je pri nekaterih ljudeh višja in pri drugih nižja. Ne prerežite ga naravnost, ker bodo lasje štrleli.

Za škarjasto rezanje nikoli ne strižite debelega vodoravnega dela las. Tudi če izgleda, da vaš brivec to počne, so lasje pod kotom. Za obrobje gre za majhne kotne izrezke, na primer:

HairFinder

Še zadnja stvar, preden pridemo do odbitkov, lahko oblikovanje zakrije večino napak, zato, če vam ta frizura DIY ni všeč, vnesite kakšen izdelek, razkušite lase in pustite, da zrastejo nazaj. Vse bo v redu, kajne?

To so kosi z nekaj dolžine na vrhu, kratke stranice z dolgimi vrhovi, podrezi

1. Enostavno striženje na domu

Moški frizuri za enostavno striženje na domuJohnny Snips

Ta rez ima kratke teksturirane lase na vrhu in visoko bledenje ob straneh. Lasje ostanejo daljši od črte, ki sega od lasišča nad templji. Lasje ob tem prehodu ostanejo nekoliko daljši. Začnite z rezanjem strani in nazaj na to daljšo dolžino. Nato uporabite krajši ščitnik okoli izreza in ušes ter nato vmešajte dve dolžini. Na vrhu odrežite majhne kose las pod kotom. Cilj je tekstura, zato ni nujno, da je super čeden.

2. DIY visoka in tesna frizura

DIY visoka in tesna frizuraČrna vrtnica

Visoka in tesna je enostavna frizura doma in lahko uporabite celo samo ščipalke. Ta različica pusti lase na vrhu debelejše, s škarjasto odrezano tupo obrobo. Obstaja nekaj mešanice med visokim in tesnim, kar lahko poskusite ali preskočite. Najpomembnejši del tega reza je, kako se spusti za krono. Ta del je še krajši, da se ne drži.

3. DIY High Fade + Line Up

DIY High Fade + Line UpRamzes

Nikoli si nismo mislili, da vam bomo povedali, naj se odrežete in postavite doma, a zdaj se dogaja veliko stvari, ki so bile nepredvidljive. Zaradi tega visokega bledenja je enakomerna črta, ki se razteza okoli zadnjega dela glave od lasišča. Če ste pripravljeni narediti trak doma, se prepričajte, da ne strižete las previsoko. Lažje je reči kot narediti, zato bodite opozorjeni.

4. Undercut + kratki lasje

Doma Undercut za moškeA Barika

To je najlažja frizura doma, takoj za striženjem. Lasje se skrajšajo na eno kratko dolžino ob straneh in zadaj ter celo skozi brado. Lasje so kratki na vrhu z minimalnim prehodom. Je nekoliko bolj poliran kot glava kozarca. ampak ne veliko.

5. Kako ostriči lase doma

Kako striči lase doma moškiDylan Fenton

Mogoče ni tako pomembno, kako izgleda vaš zadnji del glave. Ste z ljubljenimi, na spletni kameri gledate samo naprej in lahko za redke obiske zunanjega sveta nataknete pokrovček. Če pa vam je vseeno, kako izgleda zadnji del glave, pri striženju las sledite kroni. Z visoko krono, kot je ta gospod, lahko poševna črta prehaja med obritimi in daljšimi lasmi. Za spodnjo krono se spustite za njo v loku.

6. Doma Crew Cut

Doma Crew CutPetey Rock The Barber

Posadni rez je spredaj daljši in se proti krošnji skrajša. Ta različica je oblikovana v teksturiranega umetnega jastreba, ki bo odpustil večino napak pri rezanju. Odlična stvar pri tem striženju je, da si najlažje strižete lase tam, kjer je to najbolj pomembno.

7. Kombinirana frizura DIY

Kombinirana frizura DIYA Barika

Kombinacija je še ena dobra izbira za DIY, ker so stranice skrajšane/zbledele do določene točke, daljši vrh pa potrebuje samo obrezovanje.

8. Kako striči valovite lase doma

Kako striči valovite lase doma moškiEmmett Tuff

Pri striženju valovitih las, celo bolj kot pri ravnih, gre za striženje pod kotom. Zgrabite del las in izrežite majhne črke V, da posvetlite lase in ohranite teksturo. Ta zasedba je morda več, kot bi zmogla večina amaterjev.

9. Spiky Hair + Undercut

Spiky Hair + UndercutSveti brivci

Če se počutite bolj udobno s krajšimi lasmi, pojdite naravnost do kože, kot je ta podrezan. Lasje na vrhu so narezani zaradi teksture in narasli. Poskusite odrezati lase, nato jih oblikovati in narediti dodatne odlomke do končnega izdelka.

10. Frizura za debele lase na domu

Frizura doma za moške z debelimi lasmiMike Thomas

Pri nekaterih vrstah las in dolžini las lahko striženje las naredite sami ob straneh in na hrbtu, pri tem pa pustite, da vrh naredi, kar počne. Govorimo o debelih laseh, srednjih laseh in neurejenih stilih.

11. Neurejeni frizure za moške

Neurejeni frizure za moškeSlogi Emilio

Tekstura in tok sta notri! Ta pogled prikazuje, kako lahko ohranite stranice in pustite, da vrh raste. Uporabite daljšo dolžino sponke po robovih, ostalo pa naredite z izdelkom. To pomeni gladek hrbet za službene klice in ta spreten nered preostanek časa.

12. Frizura na dolgi vrh, kratke strani

Frizura na dolgi vrh, kratka stranJack Gunner

Tukaj je še en pogled, ki uravnoteži striženje las in njihovo rast.

13. Undercut + Man Bun

Undercut + Man BunBrivsko podjetje Mātū

Podrezovanje je kot delni rez. Ključno je, da izberete črto in se do te mere britite samo tako daleč. To je enostavno narediti z daljšimi lasmi. Povlecite ga v moško žemljico in odstranite ostalo.

14. Kako odrezati Mohawk Fade

Kako odrezati Mohawk Fade

Če se počutite udobno, ko režete stranice, ne pa tudi hrbta, naredite samo to, da ustvarite hladnega širokega mohawka. Deluje za vse vrste las.

15. Naj teče

Najboljša moška frizura za karanteno s koronavirusomElektrično brivanje

Brez spremljevalcev ali ogledala v karanteni? Pojdi s tokom in zibaj čednega cipla. Za več navdiha preživite nekaj tega zaklenjenega časa ob gledanju Miami Vicea. Ta rez se vrača in mi smo tukaj za to.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author