15 svežih moških valovitih pričesk

Letošnji trendi las temeljijo na teksturi, zato so valoviti lasje na mestu. Oglejte si te slike moških valovitih pričesk za klasičen videz in nekaj najnovejših stilov.

Valovite lase lahko strižete in oblikujete v katero koli moško pričesko od kratke do dolge. Od priljubljene frizure za obrezovanje, do gladkega hrbta in pompa ter celo konic, valovi dodajo laskavo teksturo in volumen.

Dodajte zbledelost za sodoben zaključek ali pa uporabite konus za bolj konzervativni slog.

1. Priljubljene moške pričeske za valovite lase

Alessio Bolognesi

Teksturiran pridelek je eden najboljših trendov moških las in odlična možnost za debele in valovite lase. Plasti zmanjšujejo težo in povečujejo valove, medtem ko visoko bledenje reže s kratkimi stranicami in hrbtom.

2. Kratki valoviti lasje

Brivnica Ross Parlane

Ta kratka moška frizura za valovite lase ima ravno toliko dolžine, da se lasje mahajo, medtem ko visoko bledenje ohranja stranice in hrbet kratke. Bodite videti s kančkom teksturiranega izdelka, ki je s prsti deloval skozi skoraj suhe lase.

3. Valoviti lasje + Mid Fade

Gershwinov brivec

Za valovite lase, ki so na tanjši strani, lahko daljše pričeske naredijo lase bolj obvladljive. Ta hladen rez ima veliko teže in dolžine na vrhu, ki ga je enostavno oblikovati s prilagodljivim izdelkom ali razpršilcem soli, da definira in zadrži valove. Visoka zbledelost izgleda kul in skrajša čas oblikovanja in sušenja.

4. Heavy Crop + High Fade

Fraser Milligan

Poleg teksture so priljubljene moške frizure trenutno daljše z veliko pretoka. Ta rez se prilega računu z dolgimi plastmi na vrhu, ki olajšajo oblikovanje valovitih las.

5. Debeli valoviti lasje

Brivnica Glassbox

Drug način nošenja trendovskega pridelka je z veliko teže na vrhu. To je odlična izbira za moške z valovitimi in debelimi lasmi. Sloji na vrhu posvetlijo lase, hkrati pa dajo teksturo, kapljice pa zbledijo, tako da so stranice in hrbet čisti.

6. Dolge vrhunske pričeske za valovite lase

Trdo mletje

Dolge na vrhu, kratke stranice in pričeske na hrbtu dobro delujejo pri valovitih laseh, saj uravnotežijo slog in lahkotnost. Ta dolg valovit slog izgleda odlično z izdelkom za višino in oprijem, vendar bo videti enako dobro ohlapen.

7. Valovit udarec nazaj

Trdo mletje

Ta slog z visoko teksturo uporablja okroglo krtačo za definiranje in oblikovanje valovitih las za posodobljeno različico klasičnega gladkega hrbta.

8. Valovito pomlajevanje zbledi

Brian v brivniku Squire

Pomp fade je priljubljena moška pričeska z veliko kul različicami. Valoviti lasje pomagajo podpisati višino pompadourja in dodajo nepričakovano razsežnost. Da bi dobili ta kul slog, navdihnjen s starino, vam ni treba naravnost sušiti valovitih las.

9. Natural Flow + Skin Fade

Jaketova brivnica

Moški lasje trenutno govorijo o teksturi in pretoku. Ta svež slog odlikuje oboje z valovitimi lasmi, zašiljenimi nazaj z mat izdelkom. Sodobna podoba dopolnjuje srednja plešavost.

10. Pričeska s stranskim delom za valovite lase

Matt J.

Vse moške pričeske delujejo za valovite lase, vključno s klasično frizuro na stranskem delu. Vse je v tem, da imaš na vrhu dovolj dolžine, da dobiš videz, in pravi rez okoli strani in zadaj.

11. Dolgi valoviti lasje + kombinacija

Whitney VerMeer

Za fante s pridihom valov se tekstura ponavadi pojavi, ko lasje dosežejo določeno dolžino. Objemite to z daljšo pričesko in izdelki, ki definirajo valovite lase.

12. Valovit Pompadour

Adam O’Callaghan

Odbitki in frizure morajo vedno delovati z vašim tipom las, namesto da bi se z njimi borili. Ta kul pompoz bi lahko bila lakirana v tradicionalno obliko, vendar izgleda še hladneje, če bi jo nosili z naravnim valom.

13. Dolge valovite pričeske za moške

Alan Beak

Valoviti lasje izgledajo zbledelo, vendar jih ni treba imeti elegantnih ali enostavnih za nošenje. Ta dolga pričeska za valovite lase je namenjena razkazovanju naravne teksture z ohlapno gladko hrbtno stranjo, ki ima na tone pretok. S prilagodljivim izdelkom je ta slog še vedno videti boljši, ko ga potegnete s prsti.

14. Dolgi valoviti lasje

Shane Cronin

Pričakovani deskarski lasje so povezani z naravnimi valovi. Moški z valovitimi lasmi že imajo videz in ga lahko okrepijo z daljšimi odbitki in dotikom soli, da opredelijo te valove.

15. Špičasti valoviti lasje

Ryan striže lase

Valoviti lasje, obrabljeni v konicah, so nepričakovana moška pričeska, ki izgleda odlično. Ima malo škrlatnosti in veliko kul. Gre za prilagodljiv izdelek, ki bo zagotovil oprijem

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author