17 svežih + modernih šiljastih las + odbitki

Šiškani odbitki in pričeske so eden najboljših trendov moških las. Tako kot drugi dolgoživi videzi so se tudi špičasti slogi sčasoma spremenili.

Kot mnoge druge pričeske so se konice začele z vojaško frizuro – ravnim vrhom. Potem je videz vstopil v mainstream in nato v svet punka šel v kontrakulturo.

Škrtasti lasje so bili v 80. in 90. letih znova v trendu s hrustljavimi konicami in blond nasveti. Zašiljeni lasje imajo od takrat dolgo pot z umetnimi jastrebi, odbitki pridelkov in trendom teksture.

Oglejte si teh 17 kul načinov za oblikovanje las s priljubljenimi, trendovskimi in retro stili ter kako oblikovati špičaste lase in nekaj najboljših izdelkov.

Špičaste pričeske

1. Špičasti lasje

Špicasti lasjeRoss Mathieson

Ta kratka frizura, daljša na vrhu, je idealna za konice. Lasje so kratki ob straneh in zadaj z majhnim temnenjem.

2. Kratki špičasti lasje

Kratki špičasti lasjeRazdeljeni lasje

Krajše lase je lahko lažje pokositi. Izdelek prebodite s prsti, potegnite skozi lase in ga povlecite navzgor. Več o tem kasneje.

3. Šilasta frizura

Spikasta frizuraChris John Millington

Slavni model brade Chris John Millington je v svojem podpisu s polno brado zamenjal to vitkejšo ključavnico z visokimi konicami, ki zrcalijo negovano brado.

Kako oblikovati špičaste lase

Večina oblike pričeske izvira iz sušenja las. Izdelek ga preprosto drži na mestu. Če želite dobiti največ navpičnih konic, uporabite sušilnik za lase.

Kako do konic las

Medtem ko je sušenje las priporočljivo za konice, so vsi drugačni. Sušenje na zraku vam bo morda koristilo, še posebej pri bolj raztrganih, neurejenih konicah.

Sušilec za lase postavi lase, kamor želite. Nato bodo suhi lasje padli nazaj tja, kjer so bili posušeni s sušilcem za lase. Izdelek pomaga ohranjati ta videz ves dan.

Pred pihanjem uporabite toplotno pršilo za zaščito las pred toplotnimi poškodbami. Ta izdelek je na voljo v široki paleti cenovnih kategorij, vendar po naših izkušnjah delujejo nižje blagovne znamke lekarn in dražje možnosti.

4. Spiky Hair + Fade

Kosi zbledijoMundo Degradê

Cilj sušenja je sušenje las na mestu. Za špičaste lase to pomeni gor. Snemite zrak navzgor, medtem ko s prstom česate lase tudi v konice.

Nadaljujte, dokler se lasje popolnoma ne posušijo. Vrsto izdelkov za lase, ki so najboljši za konice, gline, voske in vlakna, je najbolje uporabiti za suhe lase.

4. Kratki špičasti lasje za moške

Kratki špičasti lasje za moškeChristian Inductivo

Ta svež videz potegne kratke lase v neurejene konice, medtem ko so lasje s krone potisnjene naprej.

5. Naboden čevelj

Sulked MulletHenry López

Cuzla se je spet vrnila. Ta videz pravi, da je čas za zabavo.

6. Punk špičasti lasje

Punk špičast mohawk za laseHazuki lasje

Niso samo konice tiste, zaradi katerih je videti punk, ampak rez mohawka. In zelena barva las.

7. Špičasti slogi za azijske lase

Špičasti azijski lasjeAndy Chung

Spikast videz je priljubljen videz azijskih fantov z debelimi, ravnimi lasmi. Tukaj so 4 kul načini, kako priti do kratkih in srednje dolgih las.

8-10. Kratke konice + zbledi

Qiqi BaeQiqi BaeDunn Stacks

Ti trije pogledi združujejo kratke konice z bledečo pričesko, vendar se med seboj zelo razlikujejo.

11. Dolga šiljasta pričeska

Dolga koničasta pričeska

Ta umetno jastreb srednje dolžine prikazuje, kako dolgi so lasje, ko so narasli. Za še daljše lase si oglejte metode sladkorne vode ali beljakov.

12. Blondini špičasti lasje

Blondini špičasti lasjeHenry López

Ne da je barva las pomembna, ampak tukaj so blond lasje v neurejenih konicah.

13. Umazani trni

Neredni špičasti lasjeHenry López

Ti zmrznjeni nasveti so zabavno vračanje v drugo obdobje špičastih las. Lep, neurejen slog in zbledi moderno.

14. Bledenje teksturiranih pridelkov

Teksturirano bledenje pridelkovJordan Rutledge

Odrezana frizura je bila eden najbolj priljubljenih načinov nošenja kratkih las. Lahko ga oblikujemo na različne načine, vendar so ti polni trni eni najboljših.

15. Šilasta frizura

Spikajoča frizuraRay DeCandia

Ta šiljast videz ima obliko pompadourja s fino konico teksturo. Ta videz govori o kroju, ki je spredaj najdaljši in se zadaj skrajša.

16. Skumbag Boogie

Scumbag boogie pričeskaRay DeCandia

Še en slog, ki meji na pompadour, scumbag boogie ohranja ta vintage gladek videz, a ga popelje naravnost navzgor. Uporabite pomado na vodni osnovi in ​​razčešite lase, da dobite črte in konice.

17. Teksturirane konice

Sodobni teksturirani špičasti lasjeJavier Chacon Perez

Ti teksturirani trni pri nizki zbledelosti so še en način nošenja težkega pridelka.

Izdelki za konice las

Sodobni špičasti slogi imajo naravno končno obdelavo. Najboljši izdelki za videz so pomade iz gline, voska in vlaken. Tukaj je nekaj naših najboljših izbir za teksturirane konice brez sijaja.

Pete & Pedro Clay je izdelek As-Seen-On-TV, ki izpolnjuje svoje obljube. Lasem doda volumen in debelino ter celodnevno zadrževanje. Dobro deluje za vse vrste las, z dovolj moči za debele lase in zadebeljene tanke in tanjše lase.

18.21 Pomade umetno izdelan vosek za lase s čebeljim voskom, kvinojo, diatomejsko zemljo in gliceridi makadamije se skoraj sliši dovolj dobro za jesti. Ta izdelek z visokim obstojem in nizkim sijajem združuje lastnosti pomade in gline za ločevanje, definicijo in dotik, ki se ne dotika.

GIBS Grooming Tactical Texture Texturizing Fiber Paste daje vso teksturo in oprijem, ki je potreben za ostre sloge. Dnevi hrustljavih trnov so minili s tem izdelkom, ki ga je mogoče ponovno obdelati. Kot bonus ta vlakna krepijo in vlažijo lase.

Hanz DeFuko Claimmentation je hibrid iz glinenega voska s pridihom peska. S super visokim oprijemom je to za najdebelejše lase, pa tudi ravne in valovite. Poleg negovalnih las, jojobino in ricinusovo olje odpirajo zamašene pore in negujejo lasišče.

OGX fleksibilen vosek je cenejša možnost v primerjavi z voskom po višjih cenah. Srednje obstojen izdelek tudi odebeli lase, zato je odlična možnost za tanke lase.

Kot vsaka pomada začnite z majhno količino med dlanmi, da se izdelek segreje, emulgira in aktivira. S tankim premazom po dlaneh in prstih nekajkrat podrgnite roko od zadaj naprej in obratno. Ali kot piše v navodilih za razlago, “agresivno potisnite in pobožajte prste po laseh.”

Lasje morajo biti teksturirani in zašiljeni. Končajte tako, da lase potisnete v želeno smer in spredaj in ob strani stisnete nekaj posameznih konic.

Ta objava lahko vsebuje partnerske povezave. Za več informacij preberite naše razkritje.

About the author